Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Eνα γρήγορο γειά σας το παιδί μου απειλεί να σπάσει το pc :-)

Δεν έχω πάει Καρδίτσα πρόσφατα έλεγα στον άνδρα μου να

μετακομίσουμε Τρίκαλα (καμία σχέση με τα μέρη)απλά μου

αρέσει ως σκέψη:-)

Κάποια κοπέλα έγραψε για τις Αιολίδες ( δεν θυμάμαι

αυτή την στιγμή το όνομα)αλλά μπορεί να διαβάσει εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20806&highlight=%C1%E9%EF%EB%DF%E4%E5%F2

Dalia :D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσα μου τι να σου πω! Καταρχην η Μαρια δεν εχει φτασει σε αυτη την ηλικια και επειτα δεν εχει παει σχολειο για να δω συμπεριφορες απο αλλα -εστω- παιδακια και να σου πω.. Δεν μπορω να εχω αποψη απο τη στιγμη που δεν γνωριζω...

Το μονο που θελω να σου πω με πολλη - πολλη - πολλη - πολλη αγαπη, ειναι slow down κοριτσακι μου... Θα τρελαθεις στο τελος! Εχεις ΟΛΑ τα δικια με το μερος σου.. Ηρεμησε ομως, θα παθεις τιποτα με τοσο αγχος.. Ακου με, περασα απο εκει και μεχρι να ερθει το ραντεβου με την αναπτυξιολογο ειχα πεθανει και ειχα αναστηθει 1000 φορες. Δεν οφελει! (Τα λεω για να τα ακουω, ε? Ειμαι τρισχειροτερη απο εσενα!)

Για ο,τι θες, μη διστασεις να μου πεις! Ναι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

nitsa2 είμαι 90% σίγουρη ότι τζάμπα αγχώνεσαι...είχα παρόμοια θέματα και΄γω ( θα προσπαθήσω να βρω, διότι είχα ανοίξει και 'γω τότε ), έψαχνα για δυσλεξίες κ.τ.λ.

Τα παλικάρια μας είναι σχεδόν συνομίλικα 14/11/2005 εμείς...

Μην τον ξαναστήλεις νήπιο

Διαφημίσεις

Ναι ρε 'συ Νιτσα.. Κι εγω κοντα στα Χριστουγεννα τραβολογουσα το παιδι στη Γκολτσιου (αναπτυξιολογος) γιατι ημουν πεπεισμενη πως εχει αυτισμο. Και ολα αυτα επειδη ειχε βρει παιχνιδι να γυριζει γυρω απο τον εαυτο της, επειδη δεν μιλουσε αρκετα και επειδη διαβαζε - διαβαζε στο ιντερνετ ειχα πια πειστει πως το παιδι πασχει απο αυτισμο παει και τελειωσε. Την ειδε η αναπτυξιολογος, μας ειπε ολα οκ, και η δικια σου ξερεις τι εκανα? Εκλεισα ραντεβου και στο Παιδων Πεντελης να τη δει και αναπτυξιολογος του Δημοσιου! Το ραντεβου ειναι για τις 05/07.. Δηλαδη δεν μου εφταναν τα καλα νεα, ηθελα σονι και ντε να ξεψειρισω τα ξεψειρισμενα!

Δυο μερες τωρα μας εχει κουφανει με την ομιλια.. Ειλικρινα, εκει που ειχα απελπιστει, τωρα κανω το σταυρο μου! Χρονος! Η μαγικη λεξουλα ειναι χρονος! Δωσε χρονο στο παιδι!

Αντε πια γιατι μας εχουν τρελανει.. Στους 3 μηνες πρεπει να κανει αυτο, στους 6 εκεινο, στους 8 το αλλο, στο χρονο το παραλλο, στους 18 μηνες το κατι παραπανω και στους 24 μηνες να κανει διατριβη καλα λεει και η Σεβη! Ενταξει, δεν ειπαμε να μην εχει κακακτησει καμμια δεξιοτητα το παιδι για την ηλικια του κι εμεις να αμολαμε χαρταετο.. Αλλα στην τελικη τι με νοιαζει εμενα αν η Μαρια δεν μπορει να βαλει τη μπλουζα μονη της.. Στο κατω - κατω μπορει να μη γουσταρει! Δεξιοτητες - οροσημα και κλαπαρ**διες..

Εστιασε στο παιδι και ηρεμησε.. Δωσε χρονο! Στα λεω εγω που η Μαρια ειναι 2 χρονων και το μονο που θυμαμαι απο εκεινη ηταν το κλαμμα της στο Παιδων οταν την τρυπουσαν! Οταν κολλαει καπου το μυαλο, ειναι ατιμο πραγμα! Σε παρακαλω μη μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια!

gM4vp2.png

επειδη εγω ως παχυσαρκο παιδι και στη συνεχεια εφηβη - ενηλικας, υπεφερα απο θεματα υγειας και απο θεματα εμπαιγμου στο σχολειο, προτιμω να εχω ενα αδυνατο παιδι, παρα να το πιεζω και να το μπουκωνω. Υπαρχει και το θεμα της κληρονομικοτητας στη μεση και αν εχει μοιασει σε εμενα και σε αυτο θελουμε μεγαλη προσοχη! Γι' αυτο εχω σκασει που δειχνει και μια προτιμηση στις μαλακιτσες (πατατακια, μπισκοτακια κλπ)..! Κατα τα αλλα, συμφωνω με οσα λετε!

Φαίη μου, συγνώμη για το θάρρος, αλλά το να δείχνει ένα νήπιο προτίμηση στα πατατάκια και τα μπισκότα, είναι απόλυτα αναμενόμενο! Το θέμα είναι, κατά την γνώμη μου, το να μην έχει καθόλου πρόσβαση σε αυτά. Ειδικά εφόσον έχετε κληρονομική προδιάθεση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι καλές διατροφικές συνήθειες είναι κληρονομιά που αφήνουμε οι γονείς στα παιδιά. Όπως λέει ο Παπαβέντσης (πολύ τον μελετάω τελευταία:rolleyes:) εμείς καθορίσουμε το ΤΙ θα φάει το παιδί, και το παιδί καθορίζει το ΠΟΣΟ και το πώς.

$@&*μέρα από εμένα :( Πριν λίγο έμαθα ότι απέλυσαν την συνάδελφο στο διπλανό γραφείο :(:(:(

Δεν είπες πριν από λίγες μέρες ότι ήρθε καινούρια κοπέλα στο γραφείο;

Το φαντάστηκα ότι θα ακολουθούσε απόλυση:-(

ήρθε κ η παραγγελιά το βιβλίο του Γιωσαφάτ!

το βράδυ με βλέπω να το ξενυχτάω.

Μάρσολαν, ετοιμάσου για απορίες!!!!!!!!!!!!

Το βιβλίο διαβάζεται πολύ γρήγορα, σαν άρλεκιν ένα πράγμα:-P

Σε 3 ώρες το τέλειωσα, κυλάει εύκολα

Ελλ σόρυ, χτες είδα την ερώτηση αλλά εκλεισα βιαστικά για να δούμε ταινία. Τέτοιο μάρσιπο που λες, για την πλάτη, για μεγάλο παιδί, έχω δει μόνο σε φωτογραφία. Εγώ δεν θα τολμούσα να σηκωσω πλέον τόσο μεγάλο παιδί, ήδη από όταν έγινε η Σοφία 13 κιλά τον έκοψα τον μάρσιπο

Κική εδώ έχει όλες τις συναντήσειςhttp://www.perithilasmou.gr/meetings.html είναι όπως στα έλεγα. Την Τετάρτη 27/4 έχει ειδική συνάντηση για τις στερεές. Αν ξέρει βασικά αγγλικά, ας δει κι εδώ, το σάιτ είναι εξαιρετικό http://www.kellymom.com/nutrition/solids/index.html

Φαίη μου, συγνώμη για το θάρρος, αλλά το να δείχνει ένα νήπιο προτίμηση στα πατατάκια και τα μπισκότα, είναι απόλυτα αναμενόμενο! Το θέμα είναι, κατά την γνώμη μου, το να μην έχει καθόλου πρόσβαση σε αυτά. Ειδικά εφόσον έχετε κληρονομική προδιάθεση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι καλές διατροφικές συνήθειες είναι κληρονομιά που αφήνουμε οι γονείς στα παιδιά. Όπως λέει ο Παπαβέντσης (πολύ τον μελετάω τελευταία:rolleyes:) εμείς καθορίσουμε το ΤΙ θα φάει το παιδί, και το παιδί καθορίζει το ΠΟΣΟ και το πώς.

Το ξερω πως ειναι φυσιολογικο.. Τωρα για την προσβαση θα συμφωνησω πως μεσα στο σπιτι δεν πρεπει να βρισκονται τετοια σκατολοϊδια και ειναι δικο μου λαθος.. Δεν θα ξαναμπουν στο σπιτι τετοια! Εξω παλι, δεν εχω σκοπο να της το απαγορευσω... Γιατι αν της το κοψω δια παντος και απο μεσα (απο το σπιτι δηλαδη) και εξω, ειμαι σιγουρη πως οταν θα μπορεσει να τα παρει απο μονη της (μεγαλωνοντας) θα τα παρει με λυσσα.. Κι εγω οπου μου ελεγαν οχι πηγαινα και να τα αποτελεσματα! :|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Το ξερω πως ειναι φυσιολογικο.. Τωρα για την προσβαση θα συμφωνησω πως μεσα στο σπιτι δεν πρεπει να βρισκονται τετοια σκατολοϊδια και ειναι δικο μου λαθος.. Δεν θα ξαναμπουν στο σπιτι τετοια! Εξω παλι, δεν εχω σκοπο να της το απαγορευσω... Γιατι αν της το κοψω δια παντος και απο μεσα (απο το σπιτι δηλαδη) και εξω, ειμαι σιγουρη πως οταν θα μπορεσει να τα παρει απο μονη της (μεγαλωνοντας) θα τα παρει με λυσσα.. Κι εγω οπου μου ελεγαν οχι πηγαινα και να τα αποτελεσματα! :|

Για το έξω, όντως εφόσον το παιδί ήδη τα γνωρίζει, είναι αδύνατον να της τα κόψεις. Αλλά μπορείς να βάλεις κάποιους περιορισμούς, πχ "γλυκό τρώμε μόνο όταν κάποιος έχει γενέθλια"

έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες...

ο γιος μου είναι 5,5 ετών και ουδέποτε έχει ζητήσει να αγοράσει τέτοια είδη...ουδέποτε του τα απαγόρευσα...απλά δεν υπήρχαν ποτέ στο σπίτι, τον μίλησα για ανθυγιεινά κ.τ.λ.φυσικά και θα τύχει να φάει κανένα πατάτακι...μαστίχα,καραμέλα,γλιφιτζούρι ποτέ.Παγωτό πρώτη φορά έφαγε πέρυσι.Ποτέ όμως δεν του είπα δε θα φας...

Του κερνάνε διάφορα τέτοια και ο καημένος όλο λέει " όχι όχι ευχαριστώ δεν τρώω εγώ τέτοια "

Βασικά δεν εχω καταλαβει όμως αν καταφερα εγώ κάτι τέτοιο ή απλά έτυχε να μην τα θέλει το παιδί.

καρδιτσιωτισσες και μη.....αχελλοου!!!!!!

Τι χαμπαρια καμαριαμ΄?

Καλα...ενα εχω να πω:Καρδιτσα φορεβα...εχουμε πολυ καλους φιλους εκει και εχω ερθει καμποσες φορες!!Μου αρεσει παρα πολυ ολη η περιοχη...

Εχω καλοπερασει με φαγητακι,βολτιτσα,καλα....δεν μιλαω για γυρω απο λιμνη....

Πριν 17χρονια πρωτοπηγαμε στο εξοχικο των φιλων μας τελη Αυγουστου και....αναψαμε τζακι:shock:και σκεπαστηκαμε με φλοκατες στυλ:shock::shock:Καλα...φαγητο δε...απιστευτο!!

Και γενικα..οποτε πηγα...περασα τελεια..

Τωρα λεμε αν δεν συμπεσει με τα βαφτισια της κορης μου...να ξαναπαμε τον Ιουνιο στο ετησιο μνημοσυνο της μαμας των φιλων μας...Θα δουμε βεβαια,αλλα θελω πολυ να παω με αφορμη αυτο το λυπηρο μεν γεγονος!!!

Κατα τα αλλα να σας πω κι ενα ανεκδοτακι???

Σημερα παω Γυμναστηριο....χαχαχαααααααααα...γελαστε αφοβα,κι εγω μεχρι να με δω στον διαδρομο....γελαω!!!Μετα μαλλον θα κλαιω απο το πιασιμο(που ελπιζω να το γλυτωσω)..

Αλλα δεν λεει ρε γαμωτι....εχω γινει σαν μπετονιερα λεμε..

κι αφου δεν μπορω να κοψω το φαι....

ας κανω γυμναστικη:rolleyes:

Το βιβλίο διαβάζεται πολύ γρήγορα, σαν άρλεκιν ένα πράγμα:-P

Σε 3 ώρες το τέλειωσα, κυλάει εύκολα

Κική εδώ έχει όλες τις συναντήσειςhttp://www.perithilasmou.gr/meetings.html είναι όπως στα έλεγα. Την Τετάρτη 27/4 έχει ειδική συνάντηση για τις στερεές. Αν ξέρει βασικά αγγλικά, ας δει κι εδώ, το σάιτ είναι εξαιρετικό http://www.kellymom.com/nutrition/solids/index.html

Συνεχίζοντας τη φασίνα γμτ, να σε ευχαριστήσω καταρχήν, θα της το πω.

Δεν το βρήκα γμτ στη βιβλιοθήκη. Θα το αγοράσω το Σάββατο, λες να το έχει ο Ιανός?

Για το έξω, όντως εφόσον το παιδί ήδη τα γνωρίζει, είναι αδύνατον να της τα κόψεις. Αλλά μπορείς να βάλεις κάποιους περιορισμούς, πχ "γλυκό τρώμε μόνο όταν κάποιος έχει γενέθλια"

Λοιπόν, να σας πω τι κάνω εγώ. Σπίτι δεν κυκλοφορώ τπτ από πατατάκια πχ και γλυκά. Βέβαια μας είναι εύκολο, γιατί ούτε σε εμένα, ούτε στον άντρα μου αρέσουν τα γλυκά. Οι άλλες σαχλαμάρες βέβαια μας λείπουν:rolleyes:

Δε θα του δώσω λοιπόν ποτέ εγώ να φάει κάτι που δε θέλω. Όμως, όταν πχ δει το νονό του και του φέρει το κίντερ , 1 φορά το μήνα, δεν θα του απαγορέψω να το φάει. Φοβάμαι ότι οι απαγορεύσεις φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

Βέβαια, εγώ τα κάνω μόνο για υγιεινή διατροφή, δε φοβάμαι για παχυσαρκία (άμα μας δείτε και εμένα και τον άντρα μου θα καταλάβετε γιατί:P)

Φαίη μου συμφωνώ πάντως πάρα πολύ που το προσέχεις να μην είναι ένα παχύσαρκο παιδί. Την πηγαίνεις σε καμμιά δραστηριότητα?Κολυμβητήριο πχ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...