Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι ρε συ το ENVY. Πήγαινα παλιότερα, τώρα με τα τέκνα πάμε στην πλατεία Πλαστήρα έξω από Παυσίλυπο που έχει άπλα και παίζουν. Εκεί πήγαμε και με Ντάλια.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μαλακια στην καρδιτσα ειναι οτι ΠΑΝΤΑ ειμαι η ανηψια του βαιου..λες και δεν εχω ονομα ενα πράγμα...πιφ! νταξ απο τη μια ειναι καλό αλλά απο την άλλη λιγο ενοχλητικο ωρες ωρες

dZJip3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχ ναι τα μαναρια μου ειναι διασημα κακακακακακακακκακα εχω κ τριτο ξαδερφο με λαιβαδικο...ειχε κανει πολυ σουξε το χειμωνα του 08... λαιβαδικο με πολύ εντεχνο και τετοια.. αλλα δεν θυμαμαι ονομα ρε γμτ

Χαχαχα γελάω με τα σχόλια! Ποιο λαιβάδικο ρε σύ; Μήπως λέγεται Lis; Η΄ είναι στην αγορά;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

η μαλακια στην καρδιτσα ειναι οτι ΠΑΝΤΑ ειμαι η ανηψια του βαιου..λες και δεν εχω ονομα ενα πράγμα...πιφ! νταξ απο τη μια ειναι καλό αλλά απο την άλλη λιγο ενοχλητικο ωρες ωρες

Καλά ε, ότι είναι για όλη την Ελλάδα το Γιάννης, είναι για την Καρδίτσα το Βάιος.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Χαχαχα γελάω με τα σχόλια! Ποιο λαιβάδικο ρε σύ; Μήπως λέγεται Lis; Η΄ είναι στην αγορά;

τωρα κατι μου ειπες... αχιλεα τον λένε και αυτον τον ξάδερφο.. και μετα την επιτυχημενη σεζον το μπουμπουνισε και τώρα εχει ένα άλλο...πιφ γμτ το αλτσχαιμερ μου!

dZJip3.png

$@&*μέρα από εμένα :( Πριν λίγο έμαθα ότι απέλυσαν την συνάδελφο στο διπλανό γραφείο :(:(:(

@Harlow: Ρε συ δεν τα ξερω αυτα τα ντεσου, οπότε δεν κατάλαβα που θα πας Πάσχα

@όσες τσακώθηκαν με τους συζύγους: Αφού ξέρετε πώς σκέφτονται οι άντρες, γιατί τσαντίζεστε? Δεν μπορούν να σκεφτούν σύνθετα από κατασκευής τους, τι να κάνουμε? :tongue:

Κρίμα την κοπέλα.

Όντως "περίσσευε" ή βρήκαν ευκαιρεία?

Ο καινούργιος Δήμαρχος Ναυπάκτου λέγεται Μπουλές.

Η θυγατέρα Νάντια Μπουλέ του παρουσιάστρια-χορεύτρια στο DWTS είναι ή πρώην του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ελπίζω να σε διαφώτισα.

Επειδή τα δίποδα είναι ελαττωματικά εκ κατασκευής, αυτό δεν σημαίνει ότι τα νεύρα τα δικά μας πρέπει να είναι στην τσίτα συνέχεια.

Καλά ε, ότι είναι για όλη την Ελλάδα το Γιάννης, είναι για την Καρδίτσα το Βάιος.

ε ναι..οπου προσεξε τωρα..ανηψια Βαιου Φ, ξαδερφη Αλκη Β και συμπε8ερα του Μηνια με τα γλυκά... όχι πες μου τώρα π[ως εγω να κανω μαλακια πχ ως έφηβη...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μια ερώτηση...τους Βάιους τους λένε Βαϊτσούλες; ή μόνο στο σόι του πεθερού μου παίζει αυτό το χαϊδευτικό;

Α όχι, μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, γιατί τον πεθερό μου που τον λένε Χρήστο τον φωνάζουν και Χρηστούλα:shock:. Φυσικά τους έχω απαγορέψει να αποκαλέσουν έτσι το γιό μου.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...