Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεοχωρι καναμε χανειμουν με το αγορι.. και καρδιτσα ασυστολο κλαμπινγ στα σκυλολαιβαδικα των ξαδερφων... arnikol αμα πας στο ακροπολ κανα βράδυ πες στα ξαδερφια μου να σε κερασουν εκ μερους μου μια τζιτζιμπυρα

μοαθχουαοθχοθαοθχθοαχαοθαχοθχα μ ου την θυμηθηκα την τζιτζιμπιρα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

βασικα μπεμπα και να η8ελα να μεινω καρδιτσα...ειχα αντικειμενικες δυσκολιες. το σοι τηςε μανας μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ψιλο..ξακουστον...οποτε και να κλασω 8α εσκαγε δελτιο τυπου κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

κουλτακι ωραιοτατο! αν και δνε εχω παει...εμεις ημασταν στο πεζουλα ριζορτ καθως και τυπου του..ριζορτ μη χεσω μουαχαχαχαχα

ρε κεφια πουε χω ησμερα σε καλο ν αμου βγουν

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχ ναι τα μαναρια μου ειναι διασημα κακακακακακακακκακα εχω κ τριτο ξαδερφο με λαιβαδικο...ειχε κανει πολυ σουξε το χειμωνα του 08... λαιβαδικο με πολύ εντεχνο και τετοια.. αλλα δεν θυμαμαι ονομα ρε γμτ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...