Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμε8α ειμε8α! που να δεις το παυσιλυπο...παρκο φοβερο και μεσα παγωνια να κοβουν βολτες αμεριμνα.. μεγαλεια σου λεω! η πολη του μελοντος! πλακα πλακα 8α την κανω για εκει πανω.. σοι εχω.,..δουλειες εχουν... καπου 8α βολευτω

dZJip3.png

ειμε8α ειμε8α! που να δεις το παυσιλυπο...παρκο φοβερο και μεσα παγωνια να κοβουν βολτες αμεριμνα.. μεγαλεια σου λεω! η πολη του μελοντος! πλακα πλακα 8α την κανω για εκει πανω.. σοι εχω.,..δουλειες εχουν... καπου 8α βολευτω

εννοείται αν μπορείς!!!

Ναι βέβαια, έχουμε ποδηλατόδρομο για τους παππούδες με τα ποδήλατα, αλλά δεν έχουμε πού να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα, σε μια πόλη ταψί μες στον κάμπο. Έλεος δλδ. Κάθε φορά που πάω αγχώνομαι πού διάολο θάφήσω το αυτοκίνητο.

Ρε χαμένο κι εσύ καραγκούνα???????? χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ε κοιτα...τα ξαδερφια μου απο το σοι της μανας μου εχουν καφετερι-μπουζουκλερι-λαιβαδικο... ο αλλος εχει ρουχα... απο το σοι του πατερα μου ζαχαροιπλαστεία...ε του φουστη! 8α γινω μπαργουμαν στα πισω πισω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ε κοιτα...τα ξαδερφια μου απο το σοι της μανας μου εχουν καφετερι-μπουζουκλερι-λαιβαδικο... ο αλλος εχει ρουχα... απο το σοι του πατερα μου ζαχαροιπλαστεία...ε του φουστη! 8α γινω μπαργουμαν στα πισω πισω

Η γκαρνταρομπού :lol:

Έχουμε 2 σπίτια μάλιστα, ένα το πατρικό του πατέρα μου κι ένα το πατρικό της μάνας μου, γιατί και οι δύο γονείς είναι από'κει. Κοπελιές αν δεν έχετε πάει να πάτε, όχι επειδή είμαι μπροστά, αλλά είναι καταπληκτικό μέρος. Και να κάνετε ιππασία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...