Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κόρες! Αχ βρε culte, πού τα βρίσκεις αυτά τα τέλεια σχεδιάκια και τα βάζεις, μου φτιάχνεις το κέφι!

Φαίη, εγω το έχω δηλώσει άπειρες φορές πόσο λατρεύω τις εργάσιμες και δη τις Δευτέρες, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. ;)

Ειρηνη περαστικά, τι κακό ειναι αυτό ρε παιδί μου? Περαστικα και στην κορούλα της Βίκυς, το ξέχασα χθες η γαϊδούρα!

Έχει έναν αέρα εδώ, άλλο πράγμα. Κρίμα γιατί έχει ωραίο ήλιο, αλλά τα μωρά θα μείνουν μέσα. Η μάνα μου σηκώθηκε το πρωί με ένα στομαχι χάλια. Προσεύχομαι να μην είναι καμια γαστρεντερίτιδα, γιατί αλίμονό μας.

Ζώπυρον τι κάνει το παιδί?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλε γειααααααααααααααααααααα σας!

κι αλλα αρωστουλικα? περαστικά και γρήγορα! βαριεμαι να δουλέψω...κλασικά και εχω μπει σε ενα Μood "το καροττσι μας το τουτου μας και βουρ". μετα το πάσχα 8α παμε στα μερη μου καρδιτσα να γνωρισει η πουκι τα ξαδερφια της και να γινει του συστριγκλου απο φωνές και καρότσια... και μετά ικαρία στα βαφτισια του κολλητου του άντρα μου...και μετά διαφορα γενε78λια και βαφτισεις και γαμοι και γιορτες και πανυγηρια ΓΙΕΑ ΓΙΕΑ ΓΙΕΑ ΛΕΜΕ ΛΑΙΦ ΙΣ ΝΑΙΣ!!!

εσεις καλα?

υγ. ξερει καμια σας ποτε 8α πληρωθω? γιατι ουτε το μπος ουτε η λογιστρια ξερει και λεω μπας και εχετε εσεις καμια ιδεα μουαχαχαχαααχαχαχα

dZJip3.png

γειά σου Μάρα!

κι εγώ την ίδια απορία έχω για το πότε θα μου πληρώσουν τις μαμημένες ασφ. εισφορες του 2010, αλλά κανείς δεν λέει πότε. μόνο ότι θα πληρωθούν.

Καρδίτσα σίτυ; καραγκούνα κατά βάθος; ποιό χωριό;

Αρετή, από ποιό χωριό κατάγεται ο Βασίλης;

Διαφημίσεις

εντελως καραγκούνα ! η μανα μου απο μεσα καρδίτσα ο πατερας μου απο ενα χωριο 5 χιλιομετρα έξω απο καρδίτσα

Ε ρε συ! Πρέπει να γνωριστούμε τότε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

$@&*μέρα από εμένα :( Πριν λίγο έμαθα ότι απέλυσαν την συνάδελφο στο διπλανό γραφείο :(:(:(

@Harlow: Ρε συ δεν τα ξερω αυτα τα ντεσου, οπότε δεν κατάλαβα που θα πας Πάσχα

@όσες τσακώθηκαν με τους συζύγους: Αφού ξέρετε πώς σκέφτονται οι άντρες, γιατί τσαντίζεστε? Δεν μπορούν να σκεφτούν σύνθετα από κατασκευής τους, τι να κάνουμε? :tongue:

δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα κ δεν καταλαβαίνω λέξη!

ποιός τσακώθηκε με ποιόν;

χάρλοου πού θα πας;

Μάρα χρωστάς απαντηση. είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε το ντι εν έη σου!

μάλεκον, έρχονται κ πιο ζόρικα. καλημέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...