Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχ σε ζηλεύω Σέβη... Η μικρή κάθεται όταν κάνεις δουλειές; Γιατί εμένα δεν με αφήνουν με τπτ. Μέχρι και την ηλεκτρική μου είχαν χαλάσει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ σε ζηλεύω Σέβη... Η μικρή κάθεται όταν κάνεις δουλειές; Γιατί εμένα δεν με αφήνουν με τπτ. Μέχρι και την ηλεκτρική μου είχαν χαλάσει...

Τα ιδια και ο δικος μου δυο σκουπες εσπασε.

Τα ιδια και ο δικος μου δυο σκουπες εσπασε.

Και μίξερ και πιστολάκι... Τώρα έχουν βάλει στο μάτι το φούρνο...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τον φουρνο ευτυχως δεν τον φτανει ειναι ψηλα, το πλυντηριο πιατων εχει διαλυσει ανοιξε κλεισε συνεχεια. Προχθες το εκλεισε με δυναμη και μου εκλεισε τον καρπο μεσα, με τσακισε.

Διαφημίσεις

βίκυ, περαστικά!

Αρετή, κάθεται πάρκο για λίγες ώρες, μετά με ακολουθεί παντού, η ουρά μου...μετά δεν μπορώ να συνεχίσω δουλειές...κλπ!

Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στην αγορά με τη νονούλα μας-αδερφή μου-και μας πήρε παπουτσάκια!

την Κυριακή την πήγα στην πεθερά μου κι έτσι ολοκλήρωσα καθαριότητες κ τα σχετικά.

έχω όμως ακόμα κουρτίνες, ριχτάρια σαλονιού κ καθάρισμα κουζίνας!

όσο για το 1 κιλό, μια χαρά είναι, αν σκεφτείς ότι δεν τήρησες το πρόγραμμα αυστηρά.

εγώ αδιαθέτησα κ ελπίζω να ξεπρηστώ σύντομα, γιατί τώρα μοιάζω με έγκυο 5 μηνών!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? σήμερα έρχεται ο τεχνικός της forthnet κι ελπίζω ότι το βράδυ θα έχω ιντερνετ να τα πούμε...

Τι κάνετε εσείς?

Εγώ πέρασα ένα ΣΚ όλο σκαμπανεβάσματα. Ήρθε και η Ζούπυ με βρήκε, ευτυχώς, διότι ήμουν σε κατάσταση απόλυτου πανικού!!!

Σήμερα πήγα εγώ το γιό μου στο νήπιο κ συνάντησα τη δασκάλα στην πόρτα.. δεν της είπα τίποτα εγώ εκείνη με ρώτησε αν έκανα κάτι με το θέμα του Π. Της είπα ότι έκλεισα ρνβ τη Μεγάλη Τρ. σε ειδικό κ μου ζήτησε να τις κρατώ ενήμερες. Της είπα ότι η ομαδικότητα/συγκέντρωση δεν είναι λόγοι επαναφοίτησης κ μου απάντησε ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες στην πρώτη και ότι δεν είναι κακό να ξαναπάει νήπιο.....

Ναι δε λέω, κακό δεν είναι αλλά πάντα υπάρχει το ΑΛΛΑ...

βίκυ, περαστικά!

Αρετή, κάθεται πάρκο για λίγες ώρες, μετά με ακολουθεί παντού, η ουρά μου...μετά δεν μπορώ να συνεχίσω δουλειές...κλπ!

Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στην αγορά με τη νονούλα μας-αδερφή μου-και μας πήρε παπουτσάκια!

την Κυριακή την πήγα στην πεθερά μου κι έτσι ολοκλήρωσα καθαριότητες κ τα σχετικά.

έχω όμως ακόμα κουρτίνες, ριχτάρια σαλονιού κ καθάρισμα κουζίνας!

όσο για το 1 κιλό, μια χαρά είναι, αν σκεφτείς ότι δεν τήρησες το πρόγραμμα αυστηρά.

εγώ αδιαθέτησα κ ελπίζω να ξεπρηστώ σύντομα, γιατί τώρα μοιάζω με έγκυο 5 μηνών!

Νοικοκυρούλα μου, εσύ:tongue:

Εγώ προς το παρόν έκανα μόνο τα ντουλάπια της κουζίνας (2 απογεύματα μου πήρε:(). Κι όταν τελείωσα είπα άι στο καλό...λες και θα μου πουν τα ντουλάπια "ευχαριστώ". Τα πατζούρια τα αφήνω για την κοπέλα..

Με το πρήξιμο πιάνεις και ψυχολογία εγκύου, τι αγχώνεσαι? χαχαχα

Για να μην ξεχνιέσαι!

Δικιο εχεις να αγωνιας αλλα η ειδικος θα σε βοηθησει η δασκαλα απο μονη της δεν μπορει να κρινει με ασφαλεια την κατασταση οποτε μην πανικοβαλλεσαι τσαμπα.

Ναι Ειρήνη μου αλλά όλη την ώρα μου κάνουν σχόλια επί του θέματος. Μου είπε ότι παρακολούθησαν ένα σεμινάριο πρόσφατα για τη σχολική ετοιμότητα και πρέπει να επαναφοιτήσει το παιδί...

Έχω ηρεμήσει κατά πολύ, βέβαια, και περιμένω εναγωνίως την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε στην Αντωνιάδου.

Εσείς τι άλλα?

Διαφημίσεις

Της είπα ότι η ομαδικότητα/συγκέντρωση δεν είναι λόγοι επαναφοίτησης κ μου απάντησε ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες στην πρώτη και ότι δεν είναι κακό να ξαναπάει νήπιο.....

Ναι δε λέω, κακό δεν είναι αλλά πάντα υπάρχει το ΑΛΛΑ...

Πως εκνευρίζομαι όταν δασκάλες βγάζουν τέτοιες ετυμηγορίες και τις λένε στους γονείς΄.

Ότι σου πει ο γιατρός Νίτσα.......έλεος πια.

Ναι Ειρήνη μου αλλά όλη την ώρα μου κάνουν σχόλια επί του θέματος. Μου είπε ότι παρακολούθησαν ένα σεμινάριο πρόσφατα για τη σχολική ετοιμότητα και πρέπει να επαναφοιτήσει το παιδί...

Έχω ηρεμήσει κατά πολύ, βέβαια, και περιμένω εναγωνίως την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε στην Αντωνιάδου.

Εσείς τι άλλα?

Σεμινάριο? Σεμινάριο?

Να της πεις να πάει να γ............... (φόρτωσα πρωϊνιάτικα)

Πως εκνευρίζομαι όταν δασκάλες βγάζουν τέτοιες ετυμηγορίες και τις λένε στους γονείς΄.

Ότι σου πει ο γιατρός Νίτσα.......έλεος πια.

έεεετσι... κι αν είναι θετικά όσα σου πεί (που είμαι σίγουρη ότι θα είναι) να της το τρίψεις στα μούτρα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...