Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πιεση εννοεις τροπους να ξεγελιεται οχι ουσιαστικη πιεση??? Γιατι σε μενα δεν επιασε ποτε η πιεση.

Ναι αυτό εννοώ αλλά κάποια στιγμή που είδα τα σκούρα πίεσα και μάγουλα και έβαλα μέσα το φαγητό και συνέχισα να τραγουδάω! Ποτέ φωνή ποτέ αγριάδα! Και επιβράβευση όταν τρώει όλο το φαγητό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα πέρα ως πέρα!

ρε κυρά της ρ, που είσαι?

η φίλη μου έχει 7 μέρες αίμα κι είναι κρεβάτι - καναπέ και τούμπαλιν! ο γιατρός της λέει ότι είναι ψευτοπερίοδος αλλά εκείνη ανησυχεί πολύ... είχε και πόνους περιόδου σήμερα... προσπάθησα να την καθησυχάσω αλλά τά μάτια της ήταν γεμάτα αγωνία...

εμείς χρησιμοποιήσαμε απλό γιογιό και κάποια στιγμή από μόνος του πήγε στη λεκάνη - σε τέτοια θέματα δεν πιέζω καθόλου, ακολουθώ αυτό που θέλει και μπορεί...

αγγελίνα, κανονίζουμε κανονίζουμε αλλά εγώ... στα λόγια μένω! μόνο τη νίτσα εσχάτως γνώρισα!

για τα κακόφαγα παιδιά, θα σας πω σε λίγο!

αγγελίνα, κανονίζουμε κανονίζουμε αλλά εγώ... στα λόγια μένω! μόνο τη νίτσα εσχάτως γνώρισα!

ουπς! Κρίση αυτοκριτικής; :P

Διαφημίσεις

Δεν έχει μουλαρώσει! Όλα όσα κάνει είναι original αυθόρμητες μαμακίες!

χαχαχαχαχα! δικέ μου άνθρωπε! χαχαχαχαχα!

Καλησπερα και απο εδω.

Σημερα η μικρη ραγισαι τον καρπο της.Ησυχια δεν εχει αυτο το παιδι θα με σκασει

το ίδιο είχα πάθει κι εγώ! πως της προέκυψε? τι είπε ο γιατρός?

ουπς! Κρίση αυτοκριτικής; :P

όχι, κρίση ρεαλισμού μιας και τρέχω ασταμάτητα! αντί για ζώπυρον, μπορείτε να μ' αποκαλείτε και θανάση (βέγγο):mrgreen:

πήγατε όλες για ύπνο??

ο γιος μου έχει δέκατα και μου λέει πως τον πονάει το κεφάλι του... κι όταν το λέει αυτό, ανεβάζει πάντα πυρετό!

Οχι ρε συ, περαστικα....:( Ολα αρρωστα ειναι ΠΑΛΙ......εγω δεν κοιμαμαι. Απλα ακουω μουσικη.....και προσπαθω να διαβασω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ναι ΠΑΛΙ άρρωστα... ελπίζω να την βγάλουμε στο πόδι όπως τις τελευταίες φορές που γλυτώσαμε αντιβίωση...

κι εγώ δεν κοιμάμαι, αν και θα' πρεπε...

Διαφημίσεις

ναι ΠΑΛΙ άρρωστα... ελπίζω να την βγάλουμε στο πόδι όπως τις τελευταίες φορές που γλυτώσαμε αντιβίωση...

κι εγώ δεν κοιμάμαι, αν και θα' πρεπε...

Εξαφανισου.....και εγω το ιδιο αλλα εμπλεξα ....:tongue: Καλα θα παει το παιδι ειμαι σιγουρη. Δωστου φιλια και πολλα περαστικα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα κοριτσια!!

Ολα καλα??Τα αρρωστακια πως ειναι??Βελτιωνονται??

Εμεις σημερα ειχαμε μια γεματη μερα!!

Ξυπνησε η μικρη,ταισαμε,την περαδωσαμε στην γιαγια και φυγαμε για τα μερη του Ενεργου Μελους!!!

Πηγαμε επισκεψη στην φιλεναδα μου να δουμε αυτη και τον μπεμπη της που κοντευει 2 μηνων...

Πηγαμε για φαγητο στην παραλια Βραχνεικων στην Αυλη και ξεπατωθηκαμε στο φαι..μετα για καφεδακι στα Σταρμπακς και επιστρεψαμε στα μερη μας...

Παραλαβαμε την κορη μας,η οποια ξεπατωθηκε στην καροτσαδα και στην βολτα με την γιαγια και μπηκαμε σπιτι μας οπου και καναμε ενα μπανακι παρεα μαμα και κορη και ηρθαμε στα ισα μας!!

Παω να ξεραθω γιατι σημερα κουραστηκα:shock:Αν ειναι δυνατον,το λεω και δεν το πιστευω...νυσταζα!!!

Τουλαχιστον βεβαια περασαμε ολοι καλα!!

Καλο ξημερωμα σε ολες....και κυριως οσες βαρανε σκοπια!

καλώς το αερικό! βρυκολάκιασες?

έχω πάθει υπερένταση τώρα! δεν με φτάνει η ανησυχία μου για το παιδί, διαβάζω και κάτι πράγματα δίπλα... μου γύρισε το μάτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...