Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μάλιστα ευχαριστώ!

έχω καταλάβει ότι οι απόψεις διίστανται: άλλοι βολεύονται με τέτοια βρακάκια, άλλοι καθόλου και φοράνε στα μικρά μόνο απλά βρακάκια, κι ας έχουν μερικά ατυχήματα. Δεν ξέρω ακριβώς πώς να αρχίσω, το σκέφτομαι ακόμα

να την πηγαίνεις κάθε μια ώρα στην τουαλέτα για να συνηθίζει την ιδέα, ασχέτως αν θα τα κάνει ή όχι...

και όταν τα κάνει να την αλλάζεις άμεσα, να νιώθει ότι το στεγνό είναι το φυσιολογικό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάποιες φορές που την βάζω στο γιογιο, όχι συστηματικά ακόμα, σαν παιχνίδι, κάνει τσίσα, ειδικα μετά τον ύπνο. Αλλά κακά νόμίζω ότι φοβάται να κάνει στο γιογιό, όσες φορές την έχω δει να ψιλοσφίγγεται και της λέω να σε βάλω στο γιογιο, λέει "οχι όχι" και απομακρύνεται

Αρετή, από Κατερίνη είμαι.

Παλλαντιν, εγώ αυτά τα γιογιό τα θεωρώ ψιλομούφα. Τζαμπα λεφτά. Δεν είδα κανένα παιδάκι να μαθαίνει με αυτά (η κολλητή μου είχε αλλάξει εκατό σχέδια για τη μεγάλη της). Ο δικός μου, ούτε να τα δει. Τελικά έμαθε με το απλο καθισματάκι που προσαρμόζεται στην κανονική λεκάνη. Του ερχόταν καλύτερα να κάνει αυτό που κανουν και οι μεγάλοι. Υπόψην, στα 3+, όμως. Είχαμε δοκιμάσει και νωρίτερα, αλλά τον έπιανε κρίση και η παιδίατρος μου είπε ότι αν τον πιέσω, θα το μετανιώσω. Ετσι τον άφησα και την έκοψε μέσα σε 10 μέρες μια και καλή, μαχαίρι, πρωινή και βραδινή. Κι ούτε ατυχήματα ούτε παλινδρομήσεις.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και μενα το ιδιο κανει Παλλαντιν παιρνει μαυρο δρομο μολις του πω για γιογιο. Σε λιγο καιρο θα δοκιμασω το αλλο με το καθισμα της τουαλετας μπας και μιμιθει τον μπαμπα.

Ελλ και ο δικος μου χαμηλο αιματοκριτη εχει.

Εγω πειραζει τωρα βρε Αερικο που δεν εχω καταλαβει γιατι εχει μουλαρωσει ο καλος σου??? Δεν εγινε και κατι σοβαρο απο οτι καταλαβα αν καταλαβα.

Δεν έχει μουλαρώσει! Όλα όσα κάνει είναι original αυθόρμητες μαμακίες!

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ έχω καταλάβει αγάπη μου! Και δεν θα καταλάβω αν δεν κάτσει να συζητήσει!

Για τα κακόφαγα παιδιά: Ακριβώς επειδή κι εγώ και ο πατέρας της είμασταν κακόφαγα παιδιά προτίμησα να πιέσω την Κωνσταντίνα όταν έπρεπε (από βρέφος δηλαδή μιας και ήταν ΚΑΙ πρόωρη και αδύνατη) έτσι ώστε να μην έχω προβλήματα τώρα! Αν ξαφνικά το παιδι ανακαλύψει ότι κάνοντας κολπα μπορεί να "κερδίσει" την μαμήσαμε! Πλησιάζουμε τα 2! Ήδη έχει αρχίσει τις προτιμήσεις στο φαγητό! Επίσης αν δεν την πιέσω και φάει όσο θέλει θα κλείσει το στομάχι της και ότι πέτυχα τον πρώτο χρόνο της ζωής της (να ανέβει στις καμπύλες ενός φυσιολογικά γεννημένου παιδιού χωρίς να είναι χοντρή) θα το χάσω! Κατανοώ το να μην την πιέσω όταν πονάνε τα δόντια! Αλλά να μην την πιέσω επειδή ξέρει ότι αυτός που την ταΐζει (ο μπαμπάς εν προκειμένω) θα υποκύψει και άρα θα έχει μια μικρή νίκη δική της όχι δεν το επιτρέπω! Αυτές τις "νίκες" τις φοβάμαι γιατί ξέρω ότι μπροστά μας έχουμε δύσκολες μέρες με το φαγητό! Μου φτάνουν όλες οι άλλες δυσκολίες δεν θα έχω να ανησυχώ και για την υγεία της λόγω διατροφής!

Το μυστικό για μένα είναι στο πως πιέζεις και όχι στο αν πιέζεις! Δεν είναι τυχαίο που το παιδί τρώει και με εμένα, και με την πεθερά μου και με τη θεία Τζο (που εκπαιδεύτηκε στην αρχή της ζωής της Κωνσταντίνας να "πιέζει") και όχι με τον πατέρα της! Έχω κάνει τρελά καραγιοζιλίκια για να φάει η Κωνσταντίνα! Και συνεχίζω όποτε χρειάζεται εξαντλώντας όλη μου τη φαντασία! Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Πιεση εννοεις τροπους να ξεγελιεται οχι ουσιαστικη πιεση??? Γιατι σε μενα δεν επιασε ποτε η πιεση.

Το κακοφαγο παιδι Αερικο ειναι απο γεννησιμιου και δεν αλλαζει οτι και να κανεις, κολπα υπαρχουν αλλα ποτε δεν θα αγαπησει το φαγητο.

Ελλ να σε εκμεταλλευτώ λίγο;

Για να βγάλουμε την πάνα, είναι καλή ιδέα να της πάρω πρώτα κάποιο σχετικό βιβλίο; Ένα γιογιο φίσερ πράις που λένε ότι παίζει μουσική, αξίζει τον κόπο ή όχι κατά τη γνώμη σου;

Ελα συγνωμη ειχα ταισμα, μπανιαρισμα κλπ. Εγω της πηρα ενα γιογιο απο mothercare που ειναι σαν καρεκλακι και αλλο ενα που το βαζεις στην τουαλετα. Κανενα δεν επαιζε μουσικη. Απλα πραγματα. Καποια στιγμη απλα αρχισα να της αλλαζω πανα-βρακακι με το που το εβρεχε. Και την εφερνα μαζι μου τουαλετα να με δει να κανω. Οχι να με ακουσει. Εβλεπε να τρεχει το πιπι κοινως και απο που......:rolleyes: Και αρχισε να συνηθιζει το στεγνο. Μετα εβγαλα πανα-βρακακι μεσα στην μερα και βαλαμε βρακι. Και την πηγαινα συνεχεια γιογιο. Δεν εκανε. Της εβαζα καποια στιγμη πανα και εκανε και αμεσως την εβγαζα και παλι βρακι. Καποια στιγμη εκανε στο γιογιο. Ε, μετα τελος. Εκεινη αποφασισε οτι ηθελε να τα κραταει στον υπνο. Ατυχηματα βεβαια εχουμε ακομα.....που και που. Τωρα φτασαμε στο ΑΛΛΟ ακρο. Τα κραταει μεχρι να ΣΚΑΣΕΙ λεμε. Και 5ωρα ακομα!......μου εχει βγαλει το λαδι......:shock:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Παλλαντιν, εγώ αυτά τα γιογιό τα θεωρώ ψιλομούφα. Τζαμπα λεφτά. Δεν είδα κανένα παιδάκι να μαθαίνει με αυτά (η κολλητή μου είχε αλλάξει εκατό σχέδια για τη μεγάλη της). Ο δικός μου, ούτε να τα δει. Τελικά έμαθε με το απλο καθισματάκι που προσαρμόζεται στην κανονική λεκάνη. Του ερχόταν καλύτερα να κάνει αυτό που κανουν και οι μεγάλοι. Υπόψην, στα 3+, όμως. Είχαμε δοκιμάσει και νωρίτερα, αλλά τον έπιανε κρίση και η παιδίατρος μου είπε ότι αν τον πιέσω, θα το μετανιώσω. Ετσι τον άφησα και την έκοψε μέσα σε 10 μέρες μια και καλή, μαχαίρι, πρωινή και βραδινή. Κι ούτε ατυχήματα ούτε παλινδρομήσεις.

Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι δεν θέλει πίεση, γιατί μπορεί να έχουμε αντιθετα αποτελέσματα. Αυτό το καθισματάκι που προσαρμόζεται στη λεκάνη ακούγεται ενδιαφέρον!

Το μυστικό για μένα είναι στο πως πιέζεις και όχι στο αν πιέζεις! Δεν είναι τυχαίο που το παιδί τρώει και με εμένα, και με την πεθερά μου και με τη θεία Τζο (που εκπαιδεύτηκε στην αρχή της ζωής της Κωνσταντίνας να "πιέζει") και όχι με τον πατέρα της! Έχω κάνει τρελά καραγιοζιλίκια για να φάει η Κωνσταντίνα! Και συνεχίζω όποτε χρειάζεται εξαντλώντας όλη μου τη φαντασία! Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

ΟΚ, έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Ίσως φταίει το ότι είμαι τεμπέλα (το παραδέχομαι) ίσως έχω επηρεαστεί πολύ από τον Παπαβέντση. Εδώ και μηνες δεν την ταΐζω, της βάζω το πιάτο της μπροστά της, την ώρα που τρώμε κι εμείς, κομμένο το φαγητό σε κομματάκια, και τρώει με το χέρι ή με το κουτάλι όσο θέλει. Άλλοτε καθόλου, άλλοτε λίγο, άλλοτε πολύ. Καραγκιοζιλίκια, τραγουδάκια κλπ δεν κάνω ποτέ

Το κακοφαγο παιδι Αερικο ειναι απο γεννησιμιου και δεν αλλαζει οτι και να κανεις, κολπα υπαρχουν αλλα ποτε δεν θα αγαπησει το φαγητο.

Εγώ το αγάπησα όταν μπήκα στην εφηβεία!

Ελα συγνωμη ειχα ταισμα, μπανιαρισμα κλπ. Εγω της πηρα ενα γιογιο απο mothercare που ειναι σαν καρεκλακι και αλλο ενα που το βαζεις στην τουαλετα. Κανενα δεν επαιζε μουσικη. Απλα πραγματα. Καποια στιγμη απλα αρχισα να της αλλαζω πανα-βρακακι με το που το εβρεχε. Και την εφερνα μαζι μου τουαλετα να με δει να κανω. Οχι να με ακουσει. Εβλεπε να τρεχει το πιπι κοινως και απο που......:rolleyes: Και αρχισε να συνηθιζει το στεγνο. Μετα εβγαλα πανα-βρακακι μεσα στην μερα και βαλαμε βρακι. Και την πηγαινα συνεχεια γιογιο. Δεν εκανε. Της εβαζα καποια στιγμη πανα και εκανε και αμεσως την εβγαζα και παλι βρακι. Καποια στιγμη εκανε στο γιογιο. Ε, μετα τελος. Εκεινη αποφασισε οτι ηθελε να τα κραταει στον υπνο. Ατυχηματα βεβαια εχουμε ακομα.....που και που. Τωρα φτασαμε στο ΑΛΛΟ ακρο. Τα κραταει μεχρι να ΣΚΑΣΕΙ λεμε. Και 5ωρα ακομα!......μου εχει βγαλει το λαδι......:shock:

ΟΚ, ευχαριστώ! Άκυρο το γιογιο που τραγουδάει δηλαδή, στο απλό που έχουμε, ή στο καθισματάκι τουαλέτας. Να πάρω λες και κανένα σχετικό βιβλίο να της διαβάζω;

καλησπέρα κι απο μένα !όλα καλά?

τι γρήγορα που πέρασε το σκ γμτ!

μ'έχει πιάσει η μέση μου και πονάωωω!

κι ο δικός μου έχει στίγμα, το δικό μου όχι του συζύγου. αυτό ήταν το αποτέλεσμα της λήψης τροφοβλάστη. πρέπει να κάνω εξετάσεις επαλήθευσης?σε ποιά ηλικία βρε κορίτσια?

ΟΚ, ευχαριστώ! Άκυρο το γιογιο που τραγουδάει δηλαδή, στο απλό που έχουμε, ή στο καθισματάκι τουαλέτας. Να πάρω λες και κανένα σχετικό βιβλίο να της διαβάζω;

Το αρκουδακι με το κοκκινο γιογιο......αυτο ειχαμε εμεις......δεν ξερω αν βοηθησε αυτο ή οτι με εβλεπε στην πραξη πιο πολυ.....:tongue::tongue::tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...