Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Είναι δύσκολα χωρίς δουλειά Κινκα. όχι μόνο από οικονομικής πλευράς αλλά κυρίως από ψυχολογικής. Αν δεν τα καταφέρετε θα γυρίσετε Ελλάδα; η αδερφή μου σκέφτεται να φύγει για Αγγλία, δεν είναι πιο εύκολα τα πράγματα εδω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

O Mαριος εχει δυο στιγματα Ελλ.

Ρε συ το στιγμα πρεπει να περασεις καποια ηλικια για να επιβεβαιωθει. Ετσι μας ειχε πει η παιδιατρος.......σε αυτες τις ηλικιες δεν γινεται διαγνωση τετοιου ειδους......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

αν δεν τα καταφέρουμε λέμε ότι πρέπει να ψάξουμε αλλού στο εξωτερικό, γενικά Ελλάδα θα είναι η τελευταία λύση ανάγκης.. έτσι όπως ακούμε τα πράγματα τώρα, το βλέπουμε δύσκολο να γυρίσουμε

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Και εμενα ετσι μου ειπαν παρολαυτα μου ζητησαν να εξεταστει λογω της παθησης μου και θα επαναληφθει η εξεταση μετα τα 5 χρονια.

Στο Παιδων την καναμε σε δικο μας γιατρο αιματολογο και βγηκε το αποτελεσμα οτι εχει δυο διαφορετικα στιγματα, ενα απο εμενα και ενα απο τον πατερα του.

όπως και να'χει, τουλάχιστον κοιτάξτε να είστε μεταξύ σας αγαπημένοι, γιατί δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση με μούτρα, καβγάδες κλπ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Kαι μεις κάναμε εξέταση στίγματος για τη ζωίτσα γιατί το έχω εγώ και έχει και αυτή χαμηλο αιματοκρίτη..

αφού την κάναμε μας έγραψαν επανάληψη της εξέτασης μετά τα 12..αλλά η παιδίατρος βλέποντας την αιμοσφαιρίνη της και κάποια άλλα είπε ότι μάλλον το έχει πάρει

Εμεις ψιλοτρελαθηκαμε οταν ειχαν βγει τα αποτελεσματα γιατι ξεραμε για μενα αλλα οχι για το στιγμα του συζυγου που ηταν κρυφο παροτι ειχαμε κανει εξετασεις στο Λαικο. Μας ειχαν απαντησει τοτε οτι αποκλειεται να νοσει παιδι μας αλλα δεν μας ειχαν πει οτι εχει στιγμα ο Κ απλα δεν προκαλει παθηση ο συνδιασμος με εμενα.

Και ετσι εχει δυο ενα δρεπανοκυτταρικης και ενα Μεσογειακης Α αν θυμαμαι καλα.

κι εμάς η μικρή είχε χαμηλό σίδηρο και ήμασταν στο τσακ να ελέγξουμε για στίγμα, αλλά με διατροφή και ένα συμπλήρωμα ανέβηκε, οπότε προς το παρόν το αφήνουμε. Με την εγκυμοσύνη οι δικές μου εξετάσεις είχαν βγει αμφίβολες, οπότε ίσως έχει κι εκείνη...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Τι να σας πω βρε παιδια. Εγω εχω στιγμα μεσογειακης, και στην μικρη καναμε εξετασεις. Αλλα η μορφολογια του αιματος ηταν ιδια με του πατερα της και ειχε αιματοκριτη 43!!! οποτε ειπαν οτι μαλλον εχει παρει απο τον μπαμπα. ΑΛΛΑ κανενα αποτελεσμα δεν ειναι δεδομενο παρα μονο χρονια μετα......γιαυτο ειπα ειναι νωρις......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ελλ να σε εκμεταλλευτώ λίγο;

Για να βγάλουμε την πάνα, είναι καλή ιδέα να της πάρω πρώτα κάποιο σχετικό βιβλίο; Ένα γιογιο φίσερ πράις που λένε ότι παίζει μουσική, αξίζει τον κόπο ή όχι κατά τη γνώμη σου;

palladin να πάρω το θάρρος να απαντήσω μιας και μεις μόλις την βγάλαμε?

εμένα με βοήθησαν πολύ τα οικολογικά βρακάκια που της φόρεσα και ένιωθε την υγρασία πάνω της όταν κατουριοταν..ήταν όμως και αρκετά χοντρά ώστε να μην διαπερνούν τα εξωτερικά ρούχα της και λερώνει παντού

μάλιστα ευχαριστώ!

έχω καταλάβει ότι οι απόψεις διίστανται: άλλοι βολεύονται με τέτοια βρακάκια, άλλοι καθόλου και φοράνε στα μικρά μόνο απλά βρακάκια, κι ας έχουν μερικά ατυχήματα. Δεν ξέρω ακριβώς πώς να αρχίσω, το σκέφτομαι ακόμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...