Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και ο δικος μου εχει δυο ειδη στιγματος και δεν εχει καλο αιματοκριτη.

Γεια σου Νταλια!!!!!

Ποιος εχει στιγμα καλε?

Γεια σου Νταλια....Αρνικολ υπεροχη η Καρδιτσα!....εχω ερθει παμπολες φορες....

Συμφωνω με Ζουπι μερικες φορες χρειαζεται πιεση γιατι φτανουν να μην τρωνε καθολου και να ειναι μεσα στην γκρινια επειδη δεν εφαγαν και μετα κοπανας εσυ το κεφαλι σου στον τοιχο. Τα παιδια της νονας ειναι καλοφαγααααααα δεν ξερετε ποσο. Ειχαμε παει παιδικη ΟΛΟΙ μαζι. Ε, και ειχα βραστο αυγο για την δικια μου. Και της δινω λιγο και το αποθηκευει στο μαγουλο και ......φευγει......και μενω σαν ξυλαγγουρο με το αυγο στο χερι. Και ερχεται η Μ που 1 χρονο ΑΚΡΙΒΩΣ μικροτερη και μου το βουτηξε απο το χερι. Με ανοιχτο στομα με περιμενε να της το δωσω. Κροκο και ασπραδι. Και μαλιστα σφιχτο!......και εμεινα ετσι :shock::shock::shock:......η δικια μου λιγο πιο κατω το 'κομματακι' της το εφτυσε......

Το Παμπλικ εδω Αθηνα δεν το εχω ψαξει για παιδια. Δεν ξερω αν εχει παιδικο τμημα καταλληλα διαμορφωμενο να παιζουν παιδια μεσα. Αυτο με ενδιαφερει γιατι εχω την μικρη μαζι παντα. Αν ξερει καμια σας........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλό κορίτσα! τι κάνετε; πολύ χαίρομαι που τα αρρωστούλια τα πάνε καλύτερα :P

εδώ πέρα η μιζέρια συνεχίζεται, μετά το χτεσινό ματς και παρά τη συγγνώμη υπάρχει μια παγωμάρα, εμενα η διάθεσή μου είναι στα Τάρταρα για κάποιο λόγο, βασικά έχω βαρεθεί τα πάντα, θέλω να ξεφύγω από αυτή την καταραμένη ρουτίνα, αλλά φως στο τούνελ πουθενά... οπότε και με τον συμβίο δεν μιλιόμαστε ιδιαίτερα, πέρα από τα απαραίτητα... βαρέθηκαααααααααααα!

τέσπα, μη σας πρήζω με τη μουρτζούφλα μου...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

αλό κορίτσα! τι κάνετε; πολύ χαίρομαι που τα αρρωστούλια τα πάνε καλύτερα :P

εδώ πέρα η μιζέρια συνεχίζεται, μετά το χτεσινό ματς και παρά τη συγγνώμη υπάρχει μια παγωμάρα, εμενα η διάθεσή μου είναι στα Τάρταρα για κάποιο λόγο, βασικά έχω βαρεθεί τα πάντα, θέλω να ξεφύγω από αυτή την καταραμένη ρουτίνα, αλλά φως στο τούνελ πουθενά... οπότε και με τον συμβίο δεν μιλιόμαστε ιδιαίτερα, πέρα από τα απαραίτητα... βαρέθηκαααααααααααα!

τέσπα, μη σας πρήζω με τη μουρτζούφλα μου...

Το χει το ΣΚ το σφαξιμο ε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Τελικά δεν πρέπει να είμαστε πολλές ώρες μαζί με τους συντρόφους μας ε;:):confused:

αχ καλή μου, εμείς 1-2 ώρες τη μέρα βλεπόμαστε και πάλι ρόιδο τα κάνουμε

bh45qekil.png

Κινκα, προφανώς έχεις΄πει το πρόβλημά σου εδώ στις κοπέλες, δεν το έχω παρακολουθήσει όμως και δεν ξέρω τι να σου πω, για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μας έχει φάει η πίεση της κατάστασής μας βασικά, και ειδικά τώρα που ποντάραμε σε αυτή τη συνέντευξη που πήγε και τελικά δεν έγινε τίποτα είναι κι αυτός σαν Μ. Παρασκευή, είμαι κι εγώ μπουχτισμένη...

πάντως σ' ευχαριστώ για την καλή πρόθεση :D

bh45qekil.png

O Mαριος εχει δυο στιγματα Ελλ.

Κινκα εχεις δικιο να στενοχωριεσαι αλλα ελπιζω να ειναι κακη περιοδος και να ερθουν συντομα τα καλυτερα. \

Το Παμπλικ στον Πειραια δεν εχει ακριβως τμημα οπως περιγραφεις,ουτε ιδιαιτερη ποικιλια σε βιβλια παιδικα, ειχα παει και απογοητευτηκα και ετσι πηγαινω σε ενα συνοικιακο που εχει τεραστια ποικιλια και για ενηλικους και για παιδια.

Διαφημίσεις

Palladin έχεις δίκιο για την πίεση.προσωπικα προσπαθούσα με φαντασία να τον πείσω αλλά κάποιες φορές ξεφευγα.ο δικός μου όμως πεινουσε αλλά δεν του άρεσε τίποτα.( όχι ότι ήμαστε καλύτερα τώρα )

ευχαριστούμε βρε Μαρκοπουλάκι, άντε να δούμε, έχω αρχίσει κι απελπίζομαι, τζάμπα θα πάνε οι κόποι μας μου φαίνεται, θα φάμε και την πίκρα της αποτυχίας...

αν αναφέρεσαι σε μένα ΑΡΝΙ, όχι δεν δουλεύω, κάνω κάποιες μεταφράσεις από το σπίτι, αλλά δεν είναι σταθερή δουλειά καθημερινή

bh45qekil.png

Ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε να μην χανεις το κουραγιο σου ολα γινονται για καποιο λογο αποκλειεται να παει τσαμπα ο κοπος σας θα το δεις ευχομαι πολυ συντομα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...