Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω με αυτή την απορία είμαι. Δεν μου φάνηκε πια και τόσο χοντρό το σκηνικό της προάλλες. Βέβαια, άλλου να το ζεις κι άλλο να το ακούς. Χριστίνα, κάνε μου μια χάρη: ανάρτησέ μου ένα κατεβατό, από αυτά που μόνο εσύ ξερεις να βρίσκεις, που να εξηγεί επιστημονικά και ξεκάθαρα γιατί ενα παιδί δεν πρέπει να χάνει τακτικά γεύματα, να το κολλήσω στα μούτρα του δικού μου που είναι μονίμως μες στην γκρίνια "μην τον κηνυγάς να φάει, μην τον καταπιέζεις, ας φάει όποτε πεινάσει (μια φορα τη μέρα δλδ στην περίπτωσή μας), ας μείνει νηστικός". :shock:

Παλλαντίν, χρόνια σας πολλά! Εχει και τα καλά της η κρίση, από αυτή τη σκοπιά. Αυτό το υποχρεωτικό, εχεις δεν έχεις θα ξηλωθείς να κάνεις τραπέζι, κοβεται χωρίς πολλα πολλα και πολύ καλά κάνει. Κι ας πούμε, άντε στα βαφτίσια, που είναι και πιο λίγος ο κοσμος και συγγενείς. Στους γάμους? Που μέχρι πρότινος παίρνανε δάνεια και πούλαγαν ακίνητα για το γαμοτράπεζο? Εντελώς απαράδεκτο, μιλάμε. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα.

Κική, ο Ελευθερουδάκης της παραλίας δε λεει και τόσο, ειδικά για παιδιά. Καμια σχεση με αυτο που περιγράφουν τα κορίτσια. Στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι τα καλύτερα από άποψη χώρου είναι τα Public και το πιο ενημερωμένο ο Ιανός-για παιδικά πάντα. Στο μεταξύ θα με σκάσουν οι παλιοαθηναίες που όλο κανονίζουν και κανονίζουν μπροστα στα μούτρα μας!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη (που την ακούω - διαβάζω, συχνά πυκνά), δεν έχω όμως τώρα χρόνο να εκθέσω τα επιχειρήματά μου.

Δώσε κι εσύ, Ζώπυρον! 5 χρόνια τα εφαγα με αυτή την γκρίνια, ό,τι ακούσω θα το χρησιμοποιήσω!

Παλλαντιν μου, δεν μπορείς να αντιληφθείς το ζόρι του κακόφαγου παιδιου. Που 15 μηνων πέφτει και πέφτει στις καμπύλες και τρώει όλη μερα το πολύ 100 μλ γάλα, τρεις μπουκιες φαί το πρωί και μισό γιαουρτάκι το απόγευμα. Δεν το διανοείσαι, αν δεν το ζήσεις.

Φιλάκια στη φίλη σου, Ζουπυ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Στους γάμους? Που μέχρι πρότινος παίρνανε δάνεια και πούλαγαν ακίνητα για το γαμοτράπεζο? Εντελώς απαράδεκτο, μιλάμε. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα.

άσε... εδώ στην Καρδίτσα δε, μιλάμε για γάμους 700-1000 ατόμων:shock:. Πρώτη φορά είδα τέτοιο πράγμα! Στο γάμο μου να φανταστείτε, που είχα γύρω στα 500 -δικοί μου από Αμαλιάδα 15 άτομα -τα υπόλοιπα του άντρα μου) θεωρήθηκε "μαζεμένος' γάμος

(πώς δεν τον είπαν και κλειστό...). Τώρα βέβαια τείνει να εκλείψει κι αυτό..

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εγω τις τελευταιες ημερες κοντευω να παθω ελκος με το φαγητο ειναι πραγματικα δυσκολο να εχεις μιζερο παιδι στο φαγητο και να χρειαζεσαι λουρι μαζι με ζωνη για να στεκονται τα παντελονια.

Εγω προσπαθω να μην πιεζω γιατι στην πραξη εχω δει οτι δεν εχει κανενα αποιτελεσμα στο δικο μου παιδι παρολαυτα ειναι ημερες που τρελαινομαι οταν τον βλεπω νηστικο ολη την ημερα και ξεφευγω και εγω και τα κανω χειροτερα.

Αυτο που εχω καθιερωσει καπως ειναι οταν αρνειται να φαει γευμα προσπαθω καθε λιγο και λιγακι να του δινω κατι λιγο για να μην μενει τελειως νηστικος. Και απογευμα πολλες φορες δινω γευμα κανονικο αντι για σνακ αν δεν εχει φαει νωριτερα.

Διαφημίσεις

Καλά κανείς και αντικαθιστας το απογευματινό με γεύμα.Συν η τρελλα καθημερινά ΤΙ να ετοιμασβ για πρωινό για σνακ στο σχολείο κτλ αφού οι επιλογές μου είναι ελάχιστες

Παιδιά κι εμένα μίζερος ήταν ο Χρήστος αλλά μόλις πήγε παιδικό άλλαξε ριζικά. Τώρα εκεί τρώει 2 πιάτα κι μόνος του. Εχω απαλλαγεί από το αυτό το άγχος. Μόνο που κράτησε 2 χρόνια η μιζέρια...

Εγώ εξεπλάγην από Ντάλια.:Ήταν κούκλα! Εντελώς διαφορετική απ'ό,τι τη φανταζόμουν. Α! Δε σου'πα... Αφού χωρίσαμε, συνάντησα την κουμπάρα (τη γνωστή...). Της πήρε κάποιος άλλος τη σκούπα..χαχα... βρηκε άλλο κορόιδο φαίνεται. Εμάς μας βλέπω για κανά στεγνωτήριο ή πλυντήριο πιάτων, τουλάχιστον ένα 600άρι δηλ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κορίτσια, έχετε κι εσείς τα δίκια σας.

απλά εγώ υπήρξα κακόφαγο παιδί για πολλά χρόνια, και πιεζόμουν πολύ για να φάω. Πάντα είχα την απορία "γιατί να φάω κι άλλο αφού δεν πεινάω; είναι παράλογο!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...