Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια, εσείς έχετε συναντηθεί; Τώρα που έκανα την αρχή με Ντάλια, θελω να σας γνωρίσω όλες σας! Είστε όμως μακριά ρε γμτ...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε φουσκωτο ειναι μια χαρα!!!!!!!!

Αρνι καλα ειναι τωρα ο Μαριος περασε μια φρικιαστικη εβδομαδα με εμετους και πυρετους και τωρα επανερχεται απο ζωηραδα.

Στο φαγητο εχουμε προβλημα μιας και εμεινε δυο κακκαλα και δεν τρωει αλλα το παλευουμε. Σημερα καπως καλυτερα, εφαγε αλλες 4 κουταλιες φαγητο τωρα.

ναι βρε ελλ μου, ευχαριστώ! λέω όμως... τι ώρες συνήθως πάτε - ποιά είναι η ρουτίνα σας? π.χ. 11 το πρωί ή 5 το απόγευμα? δεν κλείνουμε ραντεβού, για να πάρω μια ιδέα! ο γιος μου είναι μεγαλύτερος, άρα είμαι πιο ευέλικτη (λέμε τώρα):rolleyes:

γειά σου άρνι - μην μελετάς γλυκά τέτοια ώρα!

ξεκουνήστε με τώρα να πάω στη φίλη μου!:mrgreen:

Συνηθως απογευματακι 4-5 :D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καποιες απο τις Αθηναιες εχουμε βρεθει με εσας τις Βορειες τι θα κανουμε.

Α εγώ στο κέντρο βρίσκομαι... όλες μπορείτε να έρθετε...:-)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Στο κέντρο της Ελλάδας εννοεί, όχι της Αθήνας!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές, κι εσείς να χαίρεστε τους άντρες σας, και όχι αλλους καυγάδες εύχομαι (ολίγον ουτοπική ευχή)

Αερικό, μη με δείρεις, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τον άντρα σου, δεν είμαι υπέρ του να πιέζουμε τα παιδιά με το φαγητό

Δεν εχεις αδικο, δεν εχω ερθει ποτε Καρδιτσα, μεχρι Θεσσαλονικη εχω φτασει και Γιαννενα τοσο μακρυα απο την Αθηνα παραπανω δεν εχω ιδεα. Αν ερθω καποτε θα χαρω να σε γνωρισω.

Αερικό, μη με δείρεις, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τον άντρα σου, δεν είμαι υπέρ του να πιέζουμε τα παιδιά με το φαγητό

διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη (που την ακούω - διαβάζω, συχνά πυκνά), δεν έχω όμως τώρα χρόνο να εκθέσω τα επιχειρήματά μου!

έφυγα λέμε για το φιλαράκι μου!

φιλάκια σας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...