Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε με λέτε, στα παιδάκια σας, που είναι συνομίληκα με το δικό μου, τι βιβλία διαβάζετε?

Του γιου μου του αρέσει να βλέπει παιδικά ντοκυμαντέρ με ζώα. Α, και ο Μπάρνι. Γενικώς του κεντρίζει το ενδιαφέρον ότι έχει μπάλα και ζώα!

Καλημερα και απο εδω,

Εμεις ΣΤΡΑΒΑ ξεκινησαμε σημερα με τον λεγαμενο αλλα τι ειναι καινουργιο εκει ε?.......τπτ......η μικρη παραμενει να εχει χαμηλες θερμοκρασιες...δεν ξερω τι να σας πω. ή που θα μου την κανει την ζημια εκει που δεν το περιμενω ή ακουσε η Παναγια τις προσευχες μου. Θα δουμε.

Η μικρη πρεπει να εχει ισα με 30 βιβλια ηδη. Το κολλημα το δικο μου-καταλαβαινετε. Διαβαζαμε στην αρχη τα παντα. Απο φυση, με ζωα, μεσα μαζικης μεταφορας, ειδη σπιτιου χρωματα, και σχηματα και διαφορες αλλες βασικες εννοιες. Αλλα πλεον θελει παραμυθια. Και λατρευει την σειρα του Μικρου Κοαλα με τις περιπετειες του, το μεγαλο Καληνυχτα Αρκουδακι μου, Το Αρκουδακι και η Πανα του, Το Ποντικακι των Ονειρων, Η Παπλωματου, Η γιαγια και το Ποντικακι, και μετα εχουμε 4 του Γουινι που τα διαβαζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τα παιρνει και μου τα διαβαζει εκεινη σε εμενα......χαχα.....Τα νυχτερινα φωτα για το Γουρουνακι, Τα χρωματα του ουρανιου τοξου, τα ξυλακια του Γουινι, και Μια φθινοπωρινη μερα......

οπως καταλαβατε λατρευουμε τα βιβλια (προς στιγμην)-ε, το μηλο κατω απο την μηλια ε?..........:tongue::tongue:

ΥΓ: Ρε κοριτσια ειλικρινα να την βλεπεις να εχει το βιβλιο και να μου λεει 'καιιιιιι κοσησε το τισλακι (κολλησε το ξυλακι) στο χερι του Γιουνι......αααααα......' και να βαραει το χερι της στο ποδι οπως κανω εγω.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Χριστινα τι εγινε? Καυγας?

Ειρηνη εφαγε τπτ ο μικρος?

ΥΓ2: Καινουργιο κολλημα της μικρης.....ΦΟΡΕΜΑΤΑ!.....δεν ηθελα με τπτ να της βαζω σκατοφορεματα λεμε. Αλλα εκεινη επιμενει. Εχουμε παρει 1 φορεμα με λουλουδια που το ηθελε (μπλιαξ) και πηρα και ενα μπλε κολαν να της φοραω απο μεσα μπας και παιζει σωστα στην παιδικη, και προχθες πηγαμε για ζακετα και μου ζητησε κολλαν που ειχε γυρω γυρω φουστακι και της το πηρα.....δεν με λυπαται ο Θεος λεμε.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Η μικρη πρεπει να εχει ισα με 30 βιβλια ηδη. Το κολλημα το δικο μου-καταλαβαινετε. Διαβαζαμε στην αρχη τα παντα. Απο φυση, με ζωα, μεσα μαζικης μεταφορας, ειδη σπιτιου χρωματα, και σχηματα και διαφορες αλλες βασικες εννοιες. Αλλα πλεον θελει παραμυθια. Και λατρευει την σειρα του Μικρου Κοαλα με τις περιπετειες του, το μεγαλο Καληνυχτα Αρκουδακι μου, Το Αρκουδακι και η Πανα του, Το Ποντικακι των Ονειρων, Η Παπλωματου, Η γιαγια και το Ποντικακι, και μετα εχουμε 4 του Γουινι που τα διαβαζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τα παιρνει και μου τα διαβαζει εκεινη σε εμενα......χαχα.....Τα νυχτερινα φωτα για το Γουρουνακι, Τα χρωματα του ουρανιου τοξου, τα ξυλακια του Γουινι, και Μια φθινοπωρινη μερα......

μπράβο στο απύρετο στεφάκι!

Κι εμείς κάπως έτσι, αυτά τα βιβλία που λες όμως δεν τα ξέρουμε, θα τα ψάξω. Εμείς βιβλία με ζώα, χρώματα, ήχους, παράθυρα που ανοιγοκλείνουν, κλασσικά παραμύθια (3 γουρουνάκια, κοκκινοσκουφίτσα κλπ) και πολλά άλλα

μπράβο στο απύρετο στεφάκι!

Κι εμείς κάπως έτσι, αυτά τα βιβλία που λες όμως δεν τα ξέρουμε, θα τα ψάξω. Εμείς βιβλία με ζώα, χρώματα, ήχους, παράθυρα που ανοιγοκλείνουν, κλασσικά παραμύθια (3 γουρουνάκια, κοκκινοσκουφίτσα κλπ) και πολλά άλλα

Εισαι Θεσ/νικη ετσι δεν ειναι? Νομιζω εχετε Ελευθερουδακη εκει ε?.....Στην Αθηνα το παιδικο τμημα του Ελευθερουδακη ειναι εκπληκτικο. Με study area, πινακες ζωγραφικης, παιχνιδια. Παιδοτοπος των βιβλιων. Παμε τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα με την μικρη και ΔΕΝ ξεκολλαει. Παιρνει βιβλια καθετε στην καρεκλα και κανει πως διαβαζει.....δοκιμασε να πας εκει με το παιδι. Θα βρεις πολλα βιβλια.

ΥΓ: Πλεον της διαλεγω 2-3 που κρινω οτι ειναι καλα και την αφηνω να διαλεξει το 1 που θα παρουμε......ειναι ωραια εκπαιδευση και βαζει τα παιδια στο νοημα της βιβλιοθηκης απο πολυ νωρις. Παω και με την μεγαλη, αλλα εκεινη βαριεται.....προεφηβεια καταλαβαινεις.....(μου ζηταει παντα μολις τελειωσουμε να παμε διπλα στο Αττικα να δουμε τα Miss Sixty......μουχαχαχαχαχααχα)

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Αναπαυτικός ο καναπές μας τελικά! Τον δοκίμασα σήμερα το βράδυ :lol: διότι στο δωμάτιο μας είχε πολύ θόρυβο :lol:

:rolleyes::cool::rolleyes::cool::rolleyes:

Ο δικος μου παροτι αγορι αδιαφορει τελειως για την μπαλα δε το εχει μαλλον. Για βιβλια ειχαμε ξεκινησει να του διαβαζω παραμυθακια πριν τον υπνο αλλα δεν λειτουργησε πολυ, μου τα επαιρνε και μου τα εκλεινε και χοροπηδαγε στο κρεβατι. Οταν ειναι σε αλλη φαση ακουει πιο ευκολα πριν τον υπνο δεν λειτουργει.

κι ο γιος μου δεν το είχε ιδιαίτερα (κι ακόμα δηλαδή) με τη μπάλα - βέβαια ο μάριος είναι και μικρούλης ακόμη!

για τα βιβλία, θα συμφωνήσω με οτι είπε η ελλ - βάζεις τα παιδιά στο μαγικό αυτό κόσμο με κάποιο τρόπο και μαθαίνουν να "διαβάζουν"! μάρκο μου, δοκίμασε με άλλου είδους βιβλία (τα παραμύθια δεν "λειτουργούν" σε όλα τα παιδάκια και μάλιστα σ' αυτή την ηλικία - δοκίμασε βιβλία με ήχους / περίεργες ζωγραφιές, κ.λ.π. - υπάρχουν πάρα πολλά που μπορούν να τραβήξουν τη προσοχή των παιδιών!

ελλ μου, να κανονίσουμε να πάμε μαζί κάποια στιγμή ελευθερουδάκη? είναι κι ο κανακάρης μου βιβλιοφάγος και νομίζω θα του αρέσει πολύ! (έχει συγκεκριμένες μέρες - ώρες το μαγαζί για μελέτη ή πας όποτε θες?)

καλημέρα σε όλες!!!!!!

ελλ μου, να κανονίσουμε να πάμε μαζί κάποια στιγμή ελευθερουδάκη? είναι κι ο κανακάρης μου βιβλιοφάγος και νομίζω θα του αρέσει πολύ! (έχει συγκεκριμένες μέρες - ώρες το μαγαζί για μελέτη ή πας όποτε θες?)

Ωρες λειτουργιας καταστηματος. Λογω του οτι ειναι παιδικο τμημα δεν εχει μελετες και τετοια....καταλαβαινεις. Απο μωρα και νηπια ως μεγαλα γινεται χαμος εκει πανω οταν εχει παιδια. Βεβαια επειδη παω καθημερινες ειμαστε συνηθως εμεις και καμια ξενη με το μικρο της κανεις αλλος.....οποτε θες μου λες.....

Ωρες λειτουργιας καταστηματος. Λογω του οτι ειναι παιδικο τμημα δεν εχει μελετες και τετοια....καταλαβαινεις. Απο μωρα και νηπια ως μεγαλα γινεται χαμος εκει πανω οταν εχει παιδια. Βεβαια επειδη παω καθημερινες ειμαστε συνηθως εμεις και καμια ξενη με το μικρο της κανεις αλλος.....οποτε θες μου λες.....

ναι, φαντάστηκα ότι είναι ώρες καταστημάτων - ήθελα να πω αν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που επιτρέπεται στα παιδιά να πάρουν βιβλία από τα ράφια και να τα "διαβάσουν" - απ' ότι λες δεν υπάρχει περιορισμός - οπότε κάποια καθημερινή, μάλλον μέσα στη μεγάλη βδομάδα θα τα πούμε από κοντά!

πάω να ψήσω το φαγητό μου :rolleyes:

φιλιά!!!!!

ναι, φαντάστηκα ότι είναι ώρες καταστημάτων - ήθελα να πω αν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που επιτρέπεται στα παιδιά να πάρουν βιβλία από τα ράφια και να τα "διαβάσουν" - απ' ότι λες δεν υπάρχει περιορισμός - οπότε κάποια καθημερινή, μάλλον μέσα στη μεγάλη βδομάδα θα τα πούμε από κοντά!

πάω να ψήσω το φαγητό μου :rolleyes:

φιλιά!!!!!

Εντιτ: Ο Ελευθερουδακης ειναι ΟΛΟΛΗΡΟΣ ελευθερας βοσκης. Παιρνεις απο οπου θες βιβλια και πας να τα διαβασεις ΟΠΟΥ θες αρκει να ειναι μεσα στο καταστημα. Παλια μαζευα 5-6 βιβλια και πηγαινα πανω στην καφετερια και καθομουν και διαβαζα και μετα αποφασιζα ποιο να παρω. Γουσταρω Ελευθερουδακη με 1000%

Περιμενω οποτε θες. Και οποια αλλη θελει. Εμεις ειμαστε εκει 1 φορα την εβδοαμαδα σιγουρα.....φιλακια

Γεια σας κόρες, εμεις τωρα μαζευτήκαμε από εξω. Ελπίζω να περνατε όλες καλά! Διαβασα και τα νεα για τα αρρωστούλια μας που πάνε καλά και αγαλλίασα. Αναψα για όλες σας κεράκι σημερα και κυρίως για την κόρη της Βίκυς μας.

Μαρκοπόλο, να συνεχίσω να επισημαίνω τα κοινά ή μήπως να λέω μόνο αυτά που διαφέρουμε? Πιο λίγα είναι! :rolleyes: Αυτή η διαστροφή με εχει φάει κι εμένα τόσα χρόνια. Να παρακαλάς να κοιμηθούνε για να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο, και μετά να ξημερωνεσαι με το διάβασμα! Και το πρωί να αναθεματίζεις τη βλακεία που σε δέρνει! :lol:

Καλο και το κέντημα Βίκυ, αλλά δεν τολμώ να εμφανίσω βελόνες στο σπίτι τώρα με το μωρό. Και το πλέξιμο είναι καλή φάση. Αν είχα το χρόνο, θα ξαναρχιζα τη ζωγραφική μου, μου λείπει πολύ.

Κι ο μεγάλος μου έμοιασε στο διαβασμα. Όσα βιβλία έχω εγώ, άλλα τόσα έχει κι εκείνος. Οταν πάμε Θεσσαλονίκη, η ευτυχία του είναι τα μεγάλα βιβλιοπωλεία, χάνεται με τις ώρες. Αυτά ειναι τα κακά της επαρχίας. :mad:

Ειδα οτι ο καιρός χαλάει από Τετάρτη, τουλαχιστον εδώ για εμάς. Ελπίζω το Πάσχα να είναι καλά, γιατί είπαμε για χωριό. Τώρα που είναι θα είναι και η μάνα μου μαζί, λέει πολύ η φάση. Εκείνης πάλι, δωστης κατσικοχώρια και πάρτης την ψυχή. :P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα αγγελίνα μου!

κορίτσια κι εγώ διάβαζα πολύ κι έβλεπα πολύ κινηματογράφο - με το παιδί έχασα τη μπάλα αλλά... θέλω πολύ (και θα το κάνω) να τα ξαναβρώ...

εντωμεταξύ, κάποια στιγμή (μάλλον Ιούνη) εκκρεμεί και ανακαίνιση του σπιτιού, όπου εκτός από τα μαστοριλίκια, έχω και πολύ σαβουρομάζωμα, οπότε καταλαβαίνετε τι θα τραβήξω! ελπίζω να μ' ανταμείψει το αποτέλεσμα!!

ελλ, τώρα που το σκέφτομαι... τη Μεγάλη Εβδομάδα θάχει μάλλον κόσμο (κι εγώ τρεξίματα)! ίσως να πρέπει να το δω γι' αυτή τη βδομάδα - εσείς πάτε πρωί ή απόγευμα, τι ώρες συνήθως?

υ.γ. χαλάει ο καιρός?:confused:

Μόλις γυρίσαμε! Το πείραμα "παιδί στην ταβέρνα" πέτυχε γιατί παραδίπλα από την ταβέρνα είχε κούνιες όπου και περάσαμε εναλλάξ με τον μπαμπά αρκετή ώρα! Στο φαγητό τα σκατώσαμε αλλά οκ... είναι Κυριακή και από αύριο θα μπει πάλι στο πρόγραμμά της! Λογικό αφού το παιδί στις 11.00 έτρωγε μήλο και μπανάνα και ξαφνικά βρέθηκε στις 12.00 σε τραπέζι με διάφορα σκαταολοΐδια! Ξεθεώθηκε όμως και εκεί που λέγαμε άντε να πάμε σπίτι κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και τώρα στο κρεβάτι της... άρα θα φάει κανονικό φαγητό όταν ξυπνήσει!

Για χθες το βράδυ: Ναι ροχάλιζε και δεν σταμάταγε! Οπότε πήρα τα μαξιλάρια μου και το παπλωματάκι μου και κοιμήθηκα ήσυχα ήσυχα στον καναπέ μας :D Το πρωί πήγε η μικρή να με ξυπνήσει στο κρεβάτι όλο χαρά και ξαφνικά κοκάλωσε! "μαμα μου;" ρωτάει το μπαμπά... πάμε μέσα της λέει μήπως είναι εκεί :lol:

Τα χέρια μου εξακολουθούν να είναι off! Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα σήμερα... νομίζω!

Pallantin παρα πολλα βιβλια του αγοραζουμε δυο μεσο ορο την εβδομαδα, σηματα χρωματα παραμυθια σηματα οδικης κυκλοφοριας , εικονες με λεξεις. Αλλα πανω απο ενα λεπτο δεν τα χαζευει. Μονο με ενα κολλησε πολυ του Σαββαλας τα ζωα του δασους που ειχαν εικονες και φωνες ζωων.

Ειναι ιδιαιτερα υπερκινητικο παιδι και ισως αυτο φταιει η ειναι νωρις ακομα τι να πω.

Και εμεις πηγαμε παιδικη και σκοτωθηκα στην τσουλιθρα που ειχε σπασμενο σκαλοπατι,ευτυχως το πατησα εγω πρωτα και οχι ο Μαριος.

Απο το πρωι εφαγε γαλα, δυο μπουκιες κεικ, περιπου μιση μπανανα και 3 κουταλιες κοτοπουλο μα ρυζι με χιλια βασανα για μεσημεριανο.

Καλησπερα και απο εμενα σε ολα τα αλλοπροσαλα κοριτσουδια!! :D

Εχθες το βραδυ ξυπνησε μεσα μου η Παστρικοθοδωρα.. :cool: Αφου εριξα μια γενικη σε ολα τα δωματια πλην του παιδιου που κοιμοταν, καθαρισα εξονυχυστικα την κουζινα μας και γυρω στη 1:15 μου ηρθε η εμπνευση να μαγειρεψω για σημερα! Εφτιαξα χοιρινο με πρασο στην κατσαρολα, το οποιο σημερα το συνοδευσαμε με πατατες.

Ο Βασ. σχολασε στις 6, ηρθε σπιτι στις 7 παρα κατακοπος καθως -λεει- τους τσακισε στα σηματα.. Οικογενειακα επεισοδια τα 9 στα 10! Εχω αρχισει και σας πιστευω για το φουστη τον αναδρομο.. Ποσα ζευγαρια ειναι ακομα στο αυτοφορο... :? Τεσπα!

Παρολαυτα ομως, ειχε υπερενταση και δεν ηθελε να κοιμηθει.. Ισως επηρεαστηκε και απο ενα σημα που ειχε και παιδακι μεσα και ηθελε να ειναι εκεινος ορθιος οταν θα ξυπνουσε η Μαρια. Του εφτιαξα φραπεδακι και την ξαναπεσα, ενω εκεινος το πηρε σερι! Το Μαρακι σηκωθηκε στις 08:30 και πηγε κατευθειαν στο σαλονι γιατι μου ειχε κλεισει την πορτα της κρεβατοκαμαρας ο Βασ.. Εκατσε με τον πατερα της, αλλαξε ρουχα, ηπιε ΟΛΟ το γαλα (και μη χειροτερα) :shock: και φυγανε κατευθειαν για κουνιες! Καθησανε 4 ωρες εκει, τους ζαβλάκωσε ο ηλιος και γυρισανε στις 1 παρα κατι.. Η Μαρια εφαγε ΟΛΗ τη φρουτοκρεμα (μνησθητι μου Κυριε) :shock: και μετα την αραξε στο μπαλκονι μας, οπου βγηκαμε κι εγω με το Βασ. να πιουμε καφεδακι!

Στις 2 και κατι εβαλα να φαμε! Η Μαρια εφαγε ενα μικρο πιατακι ζουμι απο το χοιρινο με παπαριασμενο ψωμακι μεσα και πατατες. ΟΛΟ και αυτο (οκ, καποιος με δουλευει) :shock: και μετα ζητησε απο μονη της "νανι".. Επεσε η Μαρια, επεσε και ο Βασιλης.

Κατα τα αλλα καλα! Το απογευμα περιμενουμε ενα φιλο απο Χιο που θελει να δει τη Μαρια, οποτε θα αραξουμε στο μπαλκονι μας με την κουνια μας και την τσουληθρα μας.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Μακια σας!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...