Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Το ελλόπαιδο και το μαρκόπαιδο μια χαρά, ε?

Κορίτσια, σήμερα με μάλωσε ο Λ για το νετ, και έχει δίκιο.

Έχω κι ένα σωρό βιβλία στην αναμονή που θέλω να διαβάσω για τα μωρά. Το θυμήθηκα τώρα που το είπε η Ειρήνη.

Δε με λέτε, στα παιδάκια σας, που είναι συνομίληκα με το δικό μου, τι βιβλία διαβάζετε?

Του γιου μου του αρέσει να βλέπει παιδικά ντοκυμαντέρ με ζώα. Α, και ο Μπάρνι. Γενικώς του κεντρίζει το ενδιαφέρον ότι έχει μπάλα και ζώα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ο δικος μου παροτι αγορι αδιαφορει τελειως για την μπαλα δε το εχει μαλλον. Για βιβλια ειχαμε ξεκινησει να του διαβαζω παραμυθακια πριν τον υπνο αλλα δεν λειτουργησε πολυ, μου τα επαιρνε και μου τα εκλεινε και χοροπηδαγε στο κρεβατι. Οταν ειναι σε αλλη φαση ακουει πιο ευκολα πριν τον υπνο δεν λειτουργει.

Διαφημίσεις

Και εγω και ο πατερας του ειμαστε βιβλιοφαγοι αλλα ο Μαριος δεν το εχει ακομα, δεν συγκεντρωνεται θελει να οτιδηποτε εχει κινηση μεσα δεν παλουκωνεται κατω δυστυχως.

Του αρεσει να πειραζει τα βιβλια της βιβλιοθηκης και μολις γυρισουμε τα ματια μας παει και τα βγαζει απο το κατω ραφι και εχει σταμπαρει το ημερολογιο της Αννας Φρανκ και οταν ηταν πιο μικρος του ειχα πει οτι δεν πεταμε τα βιβλια και για το συγκεκριμενο του ελεγα για ενα κοριτσακι που δεν προλαβε να μεγαλωσει και το θυμαται, καθε μερα το βγαζει απο το ραφι μου το δειχνει και λεει Αννα Φακ και την κανει μα!!!!!!

Του αρεσει να πειραζει τα βιβλια της βιβλιοθηκης και μολις γυρισουμε τα ματια μας παει και τα βγαζει απο το κατω ραφι και εχει σταμπαρει το ημερολογιο της Αννας Φρανκ και οταν ηταν πιο μικρος του ειχα πει οτι δεν πεταμε τα βιβλια και για το συγκεκριμενο του ελεγα για ενα κοριτσακι που δεν προλαβε να μεγαλωσει και το θυμαται, καθε μερα το βγαζει απο το ραφι μου το δειχνει και λεει Αννα Φακ και την κανει μα!!!!!!

αχ το ψυχουλάκι μου!

λοιπόν ζωηρός μεν, αλλά αυτό το παιδί νομίζω ότι θα γινει πολύ τρυφερό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...