Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω ρε πίκρα, Αερικούλι...φαντάζομαι είναι το μωράκι για το οποίο είχες ανοίξει πριν λίγο καιρό θέμα στο φόρουμ, ρωτώντας για ένα σύνδρομο. Μετά παραπονιέμαι κι εγώ. Ελπίζω να βρουν συντομα μια λύση. Τι είναι το λεβάιν, αλήθεια?

Μαρκοπόλο, ο μικρός γάλα πίνει? Ή χυμό? Θα σου πω γιατί σε ρωτάω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ακου...αν δεις οτι παραγίνεται το κακό, υπάρχει μια σκόνη στο φαρμακείο τελείως άγευστη, μάξιτζουλ λέγεται, που τη δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Μετα από αρρώστιες, όταν "κολλάει" επικίνδυνα η ανάπτυξη, σε ανορεξικά άτομα κλπ. Είναι σκέτες θερμίδες. Πρόσεξε, όχι άδειες, όπως στα γλυκά, σκέτες. για να μπορέσει το άτομο να πάρει τα πάνω του μέχρι να ξαναμπεί σε ένα προγραμμα με το φαγητό και να επανέλθει η όρεξή του. Εγώ αυτό το έδινα στον μικρό από νεογέννητο για να βάζει βάρος και να αποφύγουμε το χειρουργείο ανοικτής καρδιάς.

Βέβαια, εφόσοσν το παιδί είναι ζωηρό, οι γιατροί δεν τα δίνουν εύκολα αυτά. Απλά εγώ σου το λέω για να ξέρεις πως υπάρχει τρόπος σχετικά γρηγορης πρόσληψης βάρους αν συνεχιστεί η ανορεξία του και χάσει κι άλλο. Κάνε μια νύξη στον παιδίατρο, δεν χάνεις τίποτα, και έχε το γενικά στο νου σου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Τι θα έχεις τραβήξει κι εσύ, κορίτσι μου γλυκο...η καθεμια το σταυρό της εδώ μέσα...αλλά κάποια πράγματα είναι εντελώς έξω από κάθε συγκριση. Μακάρι να είναι πάντα καλά τα μωρά σου και να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...