Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Eξετασεις εχουν γινει γερος σαν ταυρος ειναι απλα απο μωρο ηταν μιζερος στο φαγητο τωρα παραχαλασε.

Κεικ και κουλουρακια τρωει αλλα ελαχιστα μια δαγκωματια ας πουμε απο το καθενα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάνανε υπέρηχο για ΓΟΠ και οισοφαγίτιδα; Σε νοσοκομείο;

Για ουρολοίμωξη κάνανε εξετάσεις;

Στοματίτιδα λογικά αν ειχε ο παιδίατρος θα το είχε καταλάβει, αλλά ας δούνε καλού κακού για άσπρα στίγματα στο στόμα, και βαθιά, προς τις αμυγδαλές.

Θηλάζει; Περίπτωση να εχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα υπάρχει;

Τα έχουν κάνει όλα! Μητρικό έπινε μέχρι τον 5ο και στον 6ο (αφού είχε μειώσει ήδη το μητρικό) δοκίμασαν τις φόρμουλες και την κρέμα (με μητρικό) και δεν... ειδικά τη φόρμουλα ούτε να την μυρίσει! Μόνο το S26 κάπως κουτσοήπιε αλλά κι αυτό μόνο στην αρχή... τώρα παλεύει με ό,τι φάει!

Αυτό αντί να παίρνει χάνει! Η ξαδέρφη μου έχει τρελλαθεί στις αντλήσεις (και εδώ είναι η μόνη φάση που είπα "σταμάτα το μητρικό"), έχει δοκιμάσει όλες τις φόρμουλες, ακομα και κρέμα της έδωσε.... τρώει στην αρχή και μετά το κόβει!

Συγνώμη, δεν είμαι ειδικός και μπλα μπλα αλλά αυτό μου θυμίζει ΠΟΛΥ την περίπτωση της ΚΡΙΣΤΙΝΑ. Σίγουρα δεν έχει αλλεργία στο αγελαδινό; Έχει κάνει εξετάσεις σχετικές; Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και στο φόρουμ, ή έστω την Κριστίνα

Καλά για φαγητο δεν το συζητάμε καν! Αφού ακόμα και την κρέμα μέχρι 20 ml το πολύ! Συν του ότι ακόμα δεν έχουμε κανένα δοντι ούτε και "νιώθει" να μασουλήσει! Γενικά την αντιμετωπίζει αναπτυξιακά σαν μωρό 2 μηνών γιατί τους 4 μήνες τράφηκε περισσότερο απο το λεβάιν.

Διαφημίσεις

Ναι σε εκεινο το καταπληκτικο μπαρακι Παλλαντιν ακριβο αλλα τοτε δεν μας ενοιαζε ιδιαιτερα, ο καλος μου ηθελε τα ωραιοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεναμε και σε ενα απιστευτο δωματιο με θεα ολη την καλντερα στο Ημεροβιγλι ανοιξη!!!!!

Eξετασεις εχουν γινει γερος σαν ταυρος ειναι απλα απο μωρο ηταν μιζερος στο φαγητο τωρα παραχαλασε.

Κεικ και κουλουρακια τρωει αλλα ελαχιστα μια δαγκωματια ας πουμε απο το καθενα.

ξέρω γω....

τίποτα γαλατόπιτες, τίποτα γλυκιές κολοκυθόπιτες.... κάτι να του κάνει κουκου....

κανα κεφτέ μικρούλη να το δει παιχνίδι.... κανα περιεργο μακαρονι....

Του εφτιαξα το μεσημερι κεφτεδακια με τηγανιτες πατατες που του αρεσουν υποτιθεται ε ουτε ενα δεν εφαγε και ουτε μια πατατα.Ο γιατρος ειναι κατα των συσκευματων.

Πάλι μου δεν τίθεται θέμα αγελαδινού αλλά θα τους το πω! Και δεν τίθεται γιατί το παιδί τρέφεται με το μητρικό που αντλεί η ξαδέρφη με πολύ κόπο μιας και στο στήθος αρνείται να κάτσει! Το πρόβλημα είναι πιθανότερο να βρίσκεται στο ότι το παιδί δεν έχει 'μαθει να τρώει' λόγω του λεβάιν!

Διαφημίσεις

Ναι σε εκεινο το καταπληκτικο μπαρακι Παλλαντιν ακριβο αλλα τοτε δεν μας ενοιαζε ιδιαιτερα, ο καλος μου ηθελε τα ωραιοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεναμε και σε ενα απιστευτο δωματιο με θεα ολη την καλντερα στο Ημεροβιγλι ανοιξη!!!!!

αχ τι τέλεια! Εμεις μέναμε στην Περίσσα, για να πέφτουμε στην θάλασσα απ'ευθείας, το βραδάκι ερχόμασταν προς τα εκεί

Πάλι μου δεν τίθεται θέμα αγελαδινού αλλά θα τους το πω! Και δεν τίθεται γιατί το παιδί τρέφεται με το μητρικό που αντλεί η ξαδέρφη με πολύ κόπο μιας και στο στήθος αρνείται να κάτσει! Το πρόβλημα είναι πιθανότερο να βρίσκεται στο ότι το παιδί δεν έχει 'μαθει να τρώει' λόγω του λεβάιν!

Εν συντομία, το μωρό της Κριστίνα δεν έπαιρνε βάρος, και η παιδίατρος της είπε να κόψει τον θηλασμό, και τον έκοψε με χάπια. Της έδινε αγελαδινό, και πάλι δεν έβαζε βάρος, βρέθηκε αλλεργία, της έδωσε υποαλλεργικό και πάλι δεν έβαζε βάρος γιατί είχε αλλεργία ακόμα και στις ουσίες του υποαλλεργικού. Εν τέλει έκανε επαναγαλακτισμό και έκοψε τα γαλακτοκομικά.

Οι πρωτεϊνες του αγελαδινού περνούν και στο μητρικό. Δεν λέω βέβαια ότι σίγουρα είναι αυτό, αλλά δίνω μια πιθανότητα, στη θέση τους θα έκανα τεστ για αλλεργία. Είναι πολύ συχνή αιτία για μη πρόσληψη βάρους. Αν θέλεις ρωτα σχετικά στο θέμα με αλλεργία στα μωρά που θηλάζουν, θα σε διαφωτίσουν λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...