Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συμπεθέρα έβαλε η Φαίη ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα λιγόφαγα δίχρονα στο face... ρίξε μια ματιά.

Επιπλέον όοοοοοοοοοοοολων αυτών που σας έχω πει δυο μέρες τώρα έχω και το άγχος της ανιψιάς που είναι 6 μηνών και 4 κιλά και αρνείται να φάει! Είναι πάλι στο νοσοκομείο αυτή τη φορά της Πάτρας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι θέλω να αναπαράγω την αίσθηση που είχα για κάποιους μήνες που ήμουνα μόνη μου στο σπιτάκι μου, την περίοδο που έπαιρνα το διαζύγιο από το πρώτο δίποδο και μέχρι που γνώρισα το δεύτερο.................αξέχαστοι μήνες.........οι καλύτεροι της ζωής μου.

Μάλι το Πάσχα που θα κατέβω στα μέρη σου θυμήσου να σου φέρω κουλουράκια από τα χεράκια μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να τα φας όμως έτσι?????

xaxax τον αντρα σου λες διποδο? :tongue:

Θεα ΓΥναικα και εγω θελω να σε προσκυνησω σαν εξημερωμενο θηριάκι

τι λες Χαρλοου?

Ρε συ ειλικρινα τωρα τελευταια ονειρευομαι να 'αναπαραγω΄την αισθηση που ειχα παιδι. Μετα απο καυτο μπανιο, μαλακες πυτζαμουλες και μαλακα καθαρα σεντονια να μοσχοβολανε και μια θερμοφορα στα ποδια και απεξω να βρεχει..........και απλα να κοιμαμαι. ΟΣΟ θελω, ΧΩΡΙΣ να εχω ΚΑΜΙΑ εννοια.......πανε αυτα........τελος........:rolleyes:

σταμάτα να μας παραμυθιάζεις......

δε γίνονται πλέον αυτά............ :confused:

Συμπεθέρα έβαλε η Φαίη ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα λιγόφαγα δίχρονα στο face... ρίξε μια ματιά.

Επιπλέον όοοοοοοοοοοοολων αυτών που σας έχω πει δυο μέρες τώρα έχω και το άγχος της ανιψιάς που είναι 6 μηνών και 4 κιλά και αρνείται να φάει! Είναι πάλι στο νοσοκομείο αυτή τη φορά της Πάτρας!

ω περαστικά στο μωράκι......

δε θέλει απλά να φαει η κάτι συμβαίνει;;;;

Διαφημίσεις

Εδώ είναι το θέμα! Όλες οι εξετάσεις της βγαίνουν τζάμι! Θα έκανε εισαγωγή τη Δευτέρα να δουν αν είναι νευρολογικής φύσης η άρνηση για φαγητό γιατί το ψάξαν για ΓΟΠ και οισοφαγίτιδα και δεν βρήκαν τίποτα. Αμ έλα όμως που κρύωσε και μπούκωσε η μύτη της και έγιναν τα πράγματα ακόμα χειρότερα; Σήμερα έχει φάει 200 ml όλη μέρα! Χρειάζεται τουλάχιστον 400-450 για να συντηρήσει τον οργανισμό της (όχι για ανάπτυξη αλλά για συντήρηση) και αρνείται να τα φάει! Η ξαδέρφη μου τα έχει παίξει τελείως!

Εγω αναπολω ταξιδια και αραγμα σε ξαπλωστρα με θεα το ηφαιστειο της Σαντορινης παρεα με τον καλο μου!!!!!!!!!!!

αααχχχχ

Σαντορίνη...

Ξαπλώστρα στην παραλία, ή στο μπαράκι εκείνο το φανταστικό με τις ξαπλώστρες και τα κοκτέιλς; Πώς το λένε; Pedro's? κάπως έτσι;

Διαφημίσεις

Μπουνίτσα είχε γενικά διάφορα προβλήματα το μωρό... δύο φορές κόντεψαν να το χάσουν και τελικά εγχειρίστηκε στην καρδιά... 4 μήνες νοσοκομείο.... είναι λογικό να έχει θέματα αλλά... αυτή τη στιγμή υποτίθεται ότι τα έχουν λύσει όλα και όλο το μέλημα είναι να ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ! Πως να αναπτυχθεί άμα δεν τρώει; Αυτό αντί να παίρνει χάνει! Η ξαδέρφη μου έχει τρελλαθεί στις αντλήσεις (και εδώ είναι η μόνη φάση που είπα "σταμάτα το μητρικό"), έχει δοκιμάσει όλες τις φόρμουλες, ακομα και κρέμα της έδωσε.... τρώει στην αρχή και μετά το κόβει!

Πού θα είσαι βρε??? Να ξέρω...:tongue:

Εκεί που βήκε δήμαρχος ο μπαμπάς γνωστής πρώην του Γρηγόρη

Τις τελευταιες ημερες οντως δεν τρωει τιποτα. Οτι του δινω μου το πεταει και σημερα που προσπαθησα με το ζορι το εβαζα στο στομα και αρνιοταν να το καταπιει και το εφτυνε.

Μήπως να του δώσεις κάτι να του ανοίξει η όρεξη του παιδιού γιατί και η δικιά μου μέχρι να ξαναρχίσει να τρώει είχαμε θέμα.

Για ρώτα το παιδίατο, έχω δει κάτι που πουλάνε στα φαρμακεία.

Εδώ είναι το θέμα! Όλες οι εξετάσεις της βγαίνουν τζάμι! Θα έκανε εισαγωγή τη Δευτέρα να δουν αν είναι νευρολογικής φύσης η άρνηση για φαγητό γιατί το ψάξαν για ΓΟΠ και οισοφαγίτιδα και δεν βρήκαν τίποτα. Αμ έλα όμως που κρύωσε και μπούκωσε η μύτη της και έγιναν τα πράγματα ακόμα χειρότερα; Σήμερα έχει φάει 200 ml όλη μέρα! Χρειάζεται τουλάχιστον 400-450 για να συντηρήσει τον οργανισμό της (όχι για ανάπτυξη αλλά για συντήρηση) και αρνείται να τα φάει! Η ξαδέρφη μου τα έχει παίξει τελείως!

Κάνανε υπέρηχο για ΓΟΠ και οισοφαγίτιδα; Σε νοσοκομείο;

Για ουρολοίμωξη κάνανε εξετάσεις;

Στοματίτιδα λογικά αν ειχε ο παιδίατρος θα το είχε καταλάβει, αλλά ας δούνε καλού κακού για άσπρα στίγματα στο στόμα, και βαθιά, προς τις αμυγδαλές.

Θηλάζει; Περίπτωση να εχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα υπάρχει;

Για να το ελαφρύνω λίγο... εγώ στα ανάδρομα πιστεύω! Διαβάζω συνήθως κατόπιν εορτής και ναι με είχαν επηρρεάσει και δεν το ήξερα!

Μπουνίτσα είχε γενικά διάφορα προβλήματα το μωρό... δύο φορές κόντεψαν να το χάσουν και τελικά εγχειρίστηκε στην καρδιά... 4 μήνες νοσοκομείο.... είναι λογικό να έχει θέματα αλλά... αυτή τη στιγμή υποτίθεται ότι τα έχουν λύσει όλα και όλο το μέλημα είναι να ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ! Πως να αναπτυχθεί άμα δεν τρώει; Αυτό αντί να παίρνει χάνει! Η ξαδέρφη μου έχει τρελλαθεί στις αντλήσεις (και εδώ είναι η μόνη φάση που είπα "σταμάτα το μητρικό"), έχει δοκιμάσει όλες τις φόρμουλες, ακομα και κρέμα της έδωσε.... τρώει στην αρχή και μετά το κόβει!

τι να πω Aeriko μου;;;;

μόνο εύχομαι όλα να πάνε καλά...... και σύντομα το μωράκι να ξεκινήσει να τρώει!!!!

γεννήθηκε με πρόβλημα καρδιάς;;;;

και από ξένο γάλα δε πίνει τίποτα;;;; φαγητό;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...