Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι , αλλα πριν κοιμηθει μια Μαμα μπορει να της αρεσει να της κανω μασαζ και να φιλαω τα πατουσακια της .!

το αξιζει γιατι ειναι γλυκεια Μαμα

ειναι το καλυτερο αγχολυτικο και συνοδευτικο υπνου ,

σας φανταζομαι να πινετε και γαλα με μελι και να μου λετε

γρηγορα! καλυτερο μασαζ στα υπεροχα απαλα πατουσακια μου

τέλειο

απορω ποια ειναι η πιο χαριτωμενη Μαμα αυτου του Αναλ τοπικ

(σε ποια αρεσει το αβαταρ μου?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Harlow τέζα -chek

Harlow ξεχέστηκε με το δίποδό της το μεσημέρι γιατί πήγε το δίποδο να τηγανήσει για φαγητό (γιατί Harlow τέζα) και τα'κανε μπουρδέλο.

Harlow σηκώθηκε από καναπέ, ξέχεσε δίποδο, τηγάνισε, τάισε παιδί και έπεσε τέζα (με το παιδί) για ύπνο.

Δίποδο και Χαρλόπαιδο σε πάρκο αυτή τη στιγμή.

Harlow πάει να ξανα-ξεραθεί - ΣΤΟΠ.

Α ρε ήρωααααααα..... :D

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι από μένα! ετοιμάζομαι για καφέ σιγά-σιγά, έβγαλα νωρίτερα τη μικρή έξω στις κούνιες και στο πάρκο που έχει τέλεια μέρα, και μάλλον έπαθε overdose πληροφορίας ο εγκέφαλος (χορταράκια, λουλουδάκια, πουλάκια, κούνιες, παιδάκια κλπ :) ) και έπεσε ξερή! άλλες φορές για να κοιμηθεί μεσημέρι πρέπει να πω Μπιρ Αλλάχ πρώτα!

ο καλός μου ζήτησε συγγνώμη για την πρωινή γαϊδουρουμπεριφορά, τη δέχτηκα αλλά παράλληλα μέσα μου αποφάσισα ότι εγώ δεν ξανασκάω για κανέναν! Αμ πως!

περαστικά στα άρρωστα παιδάκια όπως πάντα! Μαρκοπουλάκι μου μάλλον είναι λογικό αυτές τις μέρες μετά την αρρώστια και την ταλαιπωρία να μην τρώει, αλλά πιστεύω θα επανέλθει. Για ασιτία μη φοβάσαι πάντως! εσύ έχε του εκεί που παίζει κανένα φρουτάκι κομμένο σε πιατάκι, λίγο ψωμάκι ή τυράκι ή ό,τι κάνει να φάει τουλάχιστον, να το βλέπει και κάποια στιγμή θα του έρθει όρεξη

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Μπα... σιγά μην είναι καλύτερα!

Ρε συ ειλικρινα τωρα τελευταια ονειρευομαι να 'αναπαραγω΄την αισθηση που ειχα παιδι. Μετα απο καυτο μπανιο, μαλακες πυτζαμουλες και μαλακα καθαρα σεντονια να μοσχοβολανε και μια θερμοφορα στα ποδια και απεξω να βρεχει..........και απλα να κοιμαμαι. ΟΣΟ θελω, ΧΩΡΙΣ να εχω ΚΑΜΙΑ εννοια.......πανε αυτα........τελος........:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλησπέρα κι από μένα! ετοιμάζομαι για καφέ σιγά-σιγά, έβγαλα νωρίτερα τη μικρή έξω στις κούνιες και στο πάρκο που έχει τέλεια μέρα, και μάλλον έπαθε overdose πληροφορίας ο εγκέφαλος (χορταράκια, λουλουδάκια, πουλάκια, κούνιες, παιδάκια κλπ :) ) και έπεσε ξερή! άλλες φορές για να κοιμηθεί μεσημέρι πρέπει να πω Μπιρ Αλλάχ πρώτα!

ο καλός μου ζήτησε συγγνώμη για την πρωινή γαϊδουρουμπεριφορά, τη δέχτηκα αλλά παράλληλα μέσα μου αποφάσισα ότι εγώ δεν ξανασκάω για κανέναν! Αμ πως!

Καλα εκανες....εγω δεν σκαω ακομα. Μπραβο στην μικρη.....εξαφανιζομαι παω να πεθανω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ρε συ ειλικρινα τωρα τελευταια ονειρευομαι να 'αναπαραγω΄την αισθηση που ειχα παιδι. Μετα απο καυτο μπανιο, μαλακες πυτζαμουλες και μαλακα καθαρα σεντονια να μοσχοβολανε και μια θερμοφορα στα ποδια και απεξω να βρεχει..........και απλα να κοιμαμαι. ΟΣΟ θελω, ΧΩΡΙΣ να εχω ΚΑΜΙΑ εννοια.......πανε αυτα........τελος........:rolleyes:

Εγώ πάλι θέλω να αναπαράγω την αίσθηση που είχα για κάποιους μήνες που ήμουνα μόνη μου στο σπιτάκι μου, την περίοδο που έπαιρνα το διαζύγιο από το πρώτο δίποδο και μέχρι που γνώρισα το δεύτερο.................αξέχαστοι μήνες.........οι καλύτεροι της ζωής μου.

Μάλι το Πάσχα που θα κατέβω στα μέρη σου θυμήσου να σου φέρω κουλουράκια από τα χεράκια μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να τα φας όμως έτσι?????

γεια σας! περαστικά στις άρρωστες, υπομονή στις υπόλοιπες!

εμείς βρεθήκαμε με Κική, είπαμε τα νέα μας (με 1.000.000 διακοπές από την Σοφία που ήθελε μεν να παίζει στον παιδότοπο αλλά ήθελε κι εμένα μπάστακα από δίπλα:rolleyes:)

επίσης δήλώνω από τώρα ότι την επόμενη φορά κερνάω εγώ γιατί αυτό ηταν τριπλό κέρασμα:D

Διαφημίσεις

Μυρίζει... γιαγιά αυτό που περιέγραψες! Να 'σαι καλά! Αυτή την ασφάλεια, την απόλυτη παραίτηση έχω χρόνια να την νιώσω! Λείπει μόνο η ζεστή σοκολάτα από την εικόνα... την συμπληρώνω!

11500 τωρα στανταρ εχει πεσει πολυ, τα ρουχα δεν καθονται ουτε με την πανα. Τον εκανα μπανιο τωρα και ο θωρακας διαγραφεται κανονικα πλεον χωρις οχνος παχους.

Τις τελευταιες ημερες οντως δεν τρωει τιποτα. Οτι του δινω μου το πεταει και σημερα που προσπαθησα με το ζορι το εβαζα στο στομα και αρνιοταν να το καταπιει και το εφτυνε.

Ελλακι χαιρομαι που δεν εχει πυρετο η μικρη. Εγω αναπολω ταξιδια και αραγμα σε ξαπλωστρα με θεα το ηφαιστειο της Σαντορινης παρεα με τον καλο μου!!!!!!!!!!!

Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

διάλογος:

Λ. "τι ώρα να βάλω να ξυπνήσουμε αύριο;"

Χ. "γιατί να ξυπνήσουμε" και θυμάμαι "ωχ είναι το μνημόσυνο αύριο"

Λ. "να σηκωθούμε 8 να την ταΐσουμε στις 10; μπλα μπλα"

Χ. "ό,τι ώρα ξυπνήσουμε και θα δούμε"

Λ. "πάω να ξαπλώσω"

Χ. "δεν θα φας;" (Σ.Σ. 1. δεν φάγαμε για μεσημέρι 2. Μαγείρευα από τις 15.00 έως τις 17.00 ενώ εκείνος έβλεπε τηλεόραση και αναπαυόταν!!!)

Λ. "όχι έχω ψιλοτσιμπήσει ψάρια" (από αυτά που τηγάνιζα)

Φταίω εγώ να ΜΗΝ ξαναμαμηθώ ΣΚ για μαγείρεμα; Θα είμαι κακιά; Μιλάμε ότι δεν ήρθε στην κουζίνα ούτε καν να ρωτήσει αν θέλω βοήθεια (καλά το να ρωτήσει γιατί έχουμε γινει κώλος είναι επιστημονική φαντασία!), ούτε καν να δει είμαι καλά (ήταν κλειστή η πόρτα γιατί κοιμόταν η μικρή!)

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

Οντως μυριζει γιαγια η εικονα Ελλ, μου εφερε στο μυαλο το πιο ζεστη και ασφαλη περιοδο της ζωης μου που εφυγε για παντα.

Ενα υγρο κατωι πετρινο με ενα τζακι παλιο αλλα με τοσο ζεστη αγαπη μεσα απο την γιαγια μου που καλυπτε τα παντα!!!!! Ετσι σκεφτομαι τον θανατο πια και δεν τον φοβαμαι, οταν καποτε φυγω θα παω σε αυτο το κατωι να κουρνιασω κοντα της και να νιωσω παλι παιδι απολυτα φυλαγμενο στην αγκαλια της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...