Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαρενομαι και εγω που βλεπω τον Μαριο πλεον να εχει απομεινει ακτινογραφια, εχει αδυνατισει υπερβολικα και τρωει μηδαμινα εως ελαχιστα.

Του πηρα ρουχα σημερα καινουργια για τριων χρονων λογω υψους αλλα σε φαρδος ειναι πανω του σαν τις κελεμπιες του Ντεμη Ρουσου. Το καλοκαιρακι προβλεπω να λανσαρουμε μοδα φοροντας ρουχα που χωρανε σε κιλα αλλους δυο μεσα.

Αν του παρω μικροτερο δεν του κανουν στο υψος και αυτα που του κανουν στο υψος δεν του κανουν στην κοιλια.

Διαφημίσεις

καλησπερα

θα ηθελα να εκφρασω την γλυκητητα που εκπεμπουν οι γλυκειες

Μαμαδες οπως εσεις

με τρελαινει να φιλαω και να προσκυνάω τα πατουσακια και γενικα τα ποδια

των Γυναικων ( και των Μαμαδων ακομη περισοτερο )

σκεφτειτε την εξης εικονα:

να εχετε εραστή και ,μετα ττις "υποχρεωσεις γλυκειας Μαμας" που εχετε,

να σας ξεκουραζει κανωντας μασάζ στις πατουσάρες σας και γενικα προσκυνόντας την Γλυκητητα σας

τι λετε?

Αντε παλι, αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις??? Απεκτησε ζωη σε παρακαλω και μην ασχολεισαι με τις ζωες των αλλων και ασε ησυχες τις εγκυες και τις μανουλες. Δρομο τωρα απο εδω.

Μόλις γυρίσαμε, έβγαλα τα σύγχριστα ρούχα της μικρής από πάνω της ψιλομάζεψα και διαβάζουν παραμύθι με τον μπαμπά. 2,5 ώρες παιδική χαρά το απόγευμα! Το πρόγραμμά μου δεν θέτε να σας το πω! Ευτυχώς που κάτσαμε στο παγκάκι με τη Φαίη λίγο και μπορώ να πω ότι έκατσα μισή ώρα από το πρωί που ξύπνησα!

Μαρκοπουλίνο μην ασχολείσαι ρε :)

Ζούπη ποια; :P Κι αυτό μυστικό θα μείνει; :P

Διαφημίσεις

γιατι ? αφου με τρελαινουν τα ποδια των ΓΥναικων

Κατινακι νομιζω πως εισαι γλυκεια Μαμα, και θελω να φιλισω τα πατουσακια

σου και θα δοσω και φιλακια ακομη και στους κάλους :o

αρκει να εχεουν κοκκινα νυχακια ή γαλλικό

Μπραβο Αερικακι καλοπερασε η μικρη!!!!! Εμεις ειμαστε καλα νομιζω και σημερα η μαμα βγηκε εξω ψωνισε για τον Μαριο και εκανα και στον εαυτο μου ενα δωρακι δυο ωραια βιβλια!!!!!!!!!

Με το φαγητο με εχει σκασει υπερβολικα. Ακομα και ο πατερας του που ειναι κουλ παντα σημερα ανησυχησε πραγματικα μηπως καταληξουμε σε κανενα νοσοκομειο με ορους απο ασιτια.

Ο δικος μου θα αργησει να κοιμηθει αποψε γιατι πηγε αναποδα το προγραμμα του και κοιμηθηκε αργα για μεσημερι οποτε ακομα ειναι ντουρασελ και παιζει με τον μπαμπα.

Εγω παντως μετα απο αυτα που τραβαει η γλυκητητα μου απο τις υποχρεωσεις την μανας το μονο που θελω ειναι να ΚΟΙΜΗΘΩ.........τελος. Τι κανετε?......εμεις ειμασταν εξω στις βεραντες (2Χ2) ολο το απογευμα. Κοιταζε τον ουρανο και ελεγε ομορφος ομορφος....χεχε.....της λεω 'σου αρεσει η Ανοιξη με τον μπλε ουρανο και το πρασινο δασος και τα πουλακια να τραγουδουν, ή ο Χειμωνας με τις βροχες και το χιονι'.....2 δευτερα.....'η Ανοιξηηηηηηηηη'.......χεχεχεχε.....δεν εχει πυρετο ΑΚΟΜΑ......αλλα παραμενουμε σε επιφυλακη μιας και ειναι η αρχη ακομα. Περιμενουμε τον πυρετο στις επομενες μερες. ΑΚομα δεν ανεβασε γιατι το προλαβε η δολια μανα στο ξεκινημα (ευτυχως)......Μαρκοπολο μην ανησυχεις. Τα ιδια και η δικια μου στα εχω ξαναπει. Ειναι σαν τσιλιβιθρας. Χωρις την πανα δεν καθεται ΚΑΝΕΝΑ ρουχο πανω της. Ολα τσουλανε προς τα κατω. Της κατεβαινουν μεχρι τον ποπο........με την πανα κουτσοσωζοταν η κατασταση λογω ογκου.

Εχω φοβερο πονοκεφαλο......παω να δω ποιος και τι.......σαν σφαιρα. Δεν νομιζω να κατσω ουτε σημερα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...