Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Μπήκα και διαβάζω για τσουρέκια κάστανα σοκολάτες καιμάκιε εκμέκ....

εφτιαχνα και μια lemon pie για το τραπέζι της μάνας μου

φευγωωωωωωωωωω

πάω να φάω το κοτοπουλάκι μου και την πατάτα μου για μην ξεχνιέμαι...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ αυτό πιστεύω Φαίη! Εσένα θέλει να δει :) Είναι ο δικός της τρόπος να σου πει πως "σε άκουσα, πάμε γι΄ άλλα;" Άντε, τέλος καλό όλα καλά :D

Μαρκοπουλίνα με άφησε να κοιμηθώ γιατί ως γνωστόν δεν είχε άλλη επιλογή! Εννοείται όμως πως συνεχίζω την "εμπόλεμη ζώνη" γιατί ναι μεν με άφησε να κοιμηθώ αλλά όταν ξύπνησα έπρεπε σαν το μαμάκα να τρέχω να ψωνίσω για φαγητό της μικρής ενώ εκείνος καθόταν δυο μέρες στο σπίτι και χθες πήγε και Σ/Μ. Δεν τον απασχόλησε διόλου τι θα φάει το παιδί και ήξερε ότι σήμερα ήθελα να πάμε και για παπούτσια της μικρής! Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι στο εμπάργκο ΚΑΙ σήμερα... Το πότε θα μιλήσουμε θα το δούμε! Γιατί σε μία προσπάθεια που έγινε είχαμε την πορδή μέσα στα πόδια μας και δεν μπορούσα να φωνάξω!

Γεια κοριτσακια.

Αερικουλι τα διποδα μας εχουν βαλθει να μας κανουν αλογα αλλα δεν.................

Εγω τον εχω γραμενο κανικα οτι και να λεει τον συνδεω.Του δηλωσα οτι εγω θα παω στο χωριο με το παιδι και αμα θελει ερχεται αμα δενννννννννννννν.....................

Δεν θα ερθει αλλα εχεσθην..................

καλησπέρα κόρες! τι κουβέντα πιάσατε για τα γλυκά θεσ/κης? σλρουπ!!:tongue:

χαίρομαι πολύ που το μαρκόπαιδο είναι καλά και το ελλόπαιδο μόνο με δέκατα!:D

εμείς γενικά καλά, εγώ πολύ πολύ κουρασμένη... κι έχουμε και παιδικό πάρτυ το βράδυ!:mrgreen:

η αγγελίνα? την έχω έννοια...:?:

αερικό, μα πόσο σε καταλαβαίνω - κράτα γερά!:cool:

υ.γ. σήμερα γνώρισα την πρώτη μου αλλοπρόσαλλη...:roll:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσαρες!!

Πηγαμε και πηραμε το ταπερ.. Με ρωτησε αν θελω λεφτα και της ειπα οχι (θελω βεβαια :mrgreen: αλλα δεν ηθελα να της ζητησω στην 1η μας επαφη μετα τη μπορα)..

Μετα ειπε να κανουμε ενα τσιγαρο στο μπαλκονι και να φυγουμε για να ταϊσουμε και τη μικρη.. Στο μπαλκονι δεν πιασαμε το επιμαχο θεμα, με ρωτησε μονο τι θελω να παρει του παιδιου για Πασχα..

Κανονισαμε τα δωρα της Μαριας (τι θα της παρει η αδερφη μου και τι εκεινη) και μετα μου ειπε πως θα μας δωσει και 100 ευρω ο πατριος μου να παρουμε απο εκεινον κατι στο Μαρακι. Παγωμαρα επικρατουσε (λογικο).. Αυτα!

Τι να παρω της Μαριας με τα 100 ευρω? Καμμια ιδεα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το ειδα! ;)

Ασχετο: Εχω να καπνισω εδω και 4 μερες! Και σημερα που ηθελα πολυ να καπνισω στο μπαλκονι της μανας μου, δεν το ακουμπησα!

Να τολμησω να πω πως απαλλαχτηκα? Θελω πολυ να πω πως το 'κοψα!!!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το ειδα! ;)

Ασχετο: Εχω να καπνισω εδω και 4 μερες! Και σημερα που ηθελα πολυ να καπνισω στο μπαλκονι της μανας μου, δεν το ακουμπησα!

μακάρι!!!!!!! μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Το ειδα! ;)

Να τολμησω να σου πω ως βετερανος πως μωρο μου δεν απαλλαχτηκες. Εχεις πολυ δρομο ακομα, αλλα σιγουρα εκανες το ΠΡΩΤΟ σωστο βημα!.....μακαρι να αποφασισεις να κανεις και τα αλλα. Και ο αντρας μου ετσι το εκοψε και παει 4 χρονια ακαπνος. Ενα ωραιο πρωι ειπε αστο να παει και το αφησε 3 μερες.....και ακομα δεν το εχει ξαναπιασει.......αμα χρειαζεσαι βοηθεια εκει πες μου. (το εχω ξαναπει γιατο τσιγαρο).......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!

Τρέχω πανικόβλητη. Το πρωίο ήμουν στον πεζόδρομο με την εταιρία, μίλησα απέξω απέξω με το δήμαρχο για το μαστογράφο, την Τετάρτη θα του μιλήσω από μέσα από μέσα:tongue:

Κι έχουμε φουλ ΣΚ. Σήμερα παιδότοπο με Παλ, αύριο το πρωί γενέθλια, κι αύριο το απόγευμα γιορτή.

Και ναι, μου αρέσουν τα φουλ ΣΚ!

κι ένα άλλο φανταστικό με γέμιση κρέμα κάστανο και γλάσσο λευκής σοκολάτας!!!!!

Εχμ...αυτό...ακόμη κι εγώ, που δε με λες γλυκατζού, το καταβροχθίζω:D

Καλημερααααα!!! :D

Ο μπαμπας μας σημερα και αυριο δουλευει το μεγαλο βραδυνο (00:00 - 06:00), πραγμα που σημαινει πως ολη μερα ειναι σπιτι, πραγμα που επισης σημαινει πως με αφησε να κοιμηθω ως τωρα!!! :D

Το Μαρακι αναχωρησε πριν λιγο για τις κουνιες με το μπαμπα της κι εγω χαζευω να ανοιξει το ματι! Με πηρε τηλ. η μαμα μου παλι σημερα! Με ρωτησε τι κανουμε και ειπε πως εχει φτιαξει καλαμαρακια με κοκκινη σαλτσα (το αγαπημενο φαγητο του Βασιλη) και αν θελω να παω να παρω ενα ταπερ να φαμε γιατι της βγηκαν -λεει- πολλα! Αν το μεταφρασετε, αυτο σημαινει πως θελει να δει τη Μαρια και δεν βρισκει αλλο τροπο. Σημερα εχει ρεπο και εχει ρεπο και τη Δευτερα και με ρωτησε αν θελω βοηθεια σε κατι.. Τι να πω! Νομιζα πως θα κρατουσε πολυ περισσοτερο η φαση μεχρι να χωνεψει οσα της ειπα.

Φαίη μου, χάρηκα πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα πιο ευχάριστα νέα που άκουσα σήμερα.

Τελικά όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις, θέλουν δουλειά.

υ.γ. σήμερα γνώρισα την πρώτη μου αλλοπρόσαλλη...:roll:

Ποια ζούπυ?

Το ειδα! ;)

Μπράβο σε θαυμάζω!!!!!!!!!!Εγώ όταν γέννησα το Μάνο, μετά το είχα περιορίσει εξαιρετικά, 4 - 5 τσιγάρα την ημέρα. Τώρα...έχω πάρει γερά την κατηφόρα...ελπίζω κάποια στιγμή να επανέλθω!

Ελλ και Μαρκόπουλο, χάρηκα πολύ που τα παιδιά είναι οκ!

Μάλι, μεγειά το ποδήλατο!

Αερικάκι είπαμε...υπομονή έχρι να φύγει ο ανάδρομος.

Ρε κόρες, τα πιστεύετε αυτά?Κι αν ναι πόσο? Εμένα πχ μου αρέσει να ακούω, πιστεύω ότι παίζουν κάποιο ρόλο, ξέρω εξαιτίας της κουμπάρας μου που έχουμε οικογενειακώς όλους τους πλανήτες (παρεπιμπτόντως, υπάρχει σάτι που σου βγάζει free αστρολογικό χάρτη), αλλά δεν ορίζω τη ζωή μου βάσει αυτών...και γενικώς, αν και θα δω τις προβλέψεις, πολύ γρήγορα θα τις ξεχάσω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Harlow τέζα -chek

Harlow ξεχέστηκε με το δίποδό της το μεσημέρι γιατί πήγε το δίποδο να τηγανήσει για φαγητό (γιατί Harlow τέζα) και τα'κανε μπουρδέλο.

Harlow σηκώθηκε από καναπέ, ξέχεσε δίποδο, τηγάνισε, τάισε παιδί και έπεσε τέζα (με το παιδί) για ύπνο.

Δίποδο και Χαρλόπαιδο σε πάρκο αυτή τη στιγμή.

Harlow πάει να ξανα-ξεραθεί - ΣΤΟΠ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...