Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο Χατζής είναι πολύ παλιό και καλό ζαχαροπλαστειο, με ειδίκευση στα σιροπιαστά!

εγώ είμαι περισσότερο φαν της σοκολάτας, αλλά και το σαραγλί του Χατζή δεν με χαλάει!

Διαφημίσεις

Βρε Αερικο μεγαλες ωρες βλεπω!!!!!!!!!!!

Παλλαντιν και μενα μου αρεσει το σοκολατενιο τσουρεκι του Τερκενλη πως λεγεται??

Περυσι που ειχα ερθει εμενα ακριβως απεναντι απο τον συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο και καταλαβαινεις τι εφερα Αθηνα.

Καλημερα και απο εμας,

Μπραβο στον Μαριο αντε καιρος ηταν να γινει καλα. Εμεις ανεβασαμε δεκατα το βραδυ και εκει εμεινε....μιλησα σημερα με την γιατρο. Επιφυλακη εννοειτε....αυτη λεει μπορει το ιικο (ετσι γραφεται?) φορτιο να μην ειναι μεγαλο και να μην κανει πυρετο. Της λεω δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο. Η δικια μου κανει 40 επειδη της πειραξες την μυτη που λεει ο λογος. Γελαγε η γιατρος, εγω ΔΕΝ γελαω καθολου. Περιμενω....να δω....σημερα κλαααααμα παλι οταν την καθαρισα και της εβαλα το φαρμακο και μετα μου τσαντιστηκε κιολας.....Καλημερα σε ολες. Θα μπω παλι το βραδυ ΑΝ ολα ειναι 'σχετικα' καλα......

ΥΓ: Τουλαχιστον καθυσηχαζομαι ξεροντας οτι ειναι συνηθες και δεν κανει επιπλοκες οπως ειπε και η Αγγελινα. Απλα εχω ασχημες εμπειριες απο την πυελονεφριτιδα και ειμαι με το ενα ματι γουρλωμενο συνεχεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

πωωωωω ο Τερκενλής κάνει όντως ένα καταπληκτικό τσουρέκι με γέμιση σοκολάτα, κι ένα άλλο φανταστικό με γέμιση κρέμα κάστανο και γλάσσο λευκής σοκολάτας!!!!!

Αυτα ακριβως ειχα τσακισει οσο ημουν εκει και πηρα και προμηθειες για Αθηνα!!!!!

Διαφημίσεις

Μακαρι Ελλακι να συνεχισει χωρις μεγαλο πυρετο!!!!! Σκεψου αισιοδοξα μπορει να την περασει ελαφρυα!!!!

Εγω & το σκουρο εχουμε κοψει διπλωματικες σχεσεις εδω και πολλα χρονια.....δεν παιζει.....φιλακια.....

Καλημερααααα!!! :D

Ο μπαμπας μας σημερα και αυριο δουλευει το μεγαλο βραδυνο (00:00 - 06:00), πραγμα που σημαινει πως ολη μερα ειναι σπιτι, πραγμα που επισης σημαινει πως με αφησε να κοιμηθω ως τωρα!!! :D

Το Μαρακι αναχωρησε πριν λιγο για τις κουνιες με το μπαμπα της κι εγω χαζευω να ανοιξει το ματι! Με πηρε τηλ. η μαμα μου παλι σημερα! Με ρωτησε τι κανουμε και ειπε πως εχει φτιαξει καλαμαρακια με κοκκινη σαλτσα (το αγαπημενο φαγητο του Βασιλη) και αν θελω να παω να παρω ενα ταπερ να φαμε γιατι της βγηκαν -λεει- πολλα! Αν το μεταφρασετε, αυτο σημαινει πως θελει να δει τη Μαρια και δεν βρισκει αλλο τροπο. Σημερα εχει ρεπο και εχει ρεπο και τη Δευτερα και με ρωτησε αν θελω βοηθεια σε κατι.. Τι να πω! Νομιζα πως θα κρατουσε πολυ περισσοτερο η φαση μεχρι να χωνεψει οσα της ειπα.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Επισης η γαϊδουρα να πω στη μανουλα Ελλ πως ολα θα πανε καλα και να μην αγχωνεται! Η Στεση ειναι γερο σκαρι! Εχεις δικιο που φοβασαι, αλλα ολα θα πανε καλα, θα το δεις! ;)

Και να πω και στη Μαρκοπουλινα μας πως πολυ χαιρομαι που ο Μαριουλης ειναι καλυτερα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αν το μεταφρασετε, αυτο σημαινει πως θελει να δει τη Μαρια και δεν βρισκει αλλο τροπο. Σημερα εχει ρεπο και εχει ρεπο και τη Δευτερα και με ρωτησε αν θελω βοηθεια σε κατι.. Τι να πω!

ΕΣΕΝΑ θελει να δει οχι το εγγονι.......χαζο παιδι.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...