Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την ιγμοριτιδα βρε.

Ξεχασα με ολα τα αρρωστιαρικα νεα μας να σας πω και ενα καλο νεο, τις τελευταιες ημερες ο Μαριος φαινεται να εχει παρει μπρος καπως με την ομιλια. Αρχισε να παπαγαλιζει και οτι λεμε λεει. Αλλες φορες τα λεει σωστα και αλλες λεξεις τις παραφραζει.

α εντάξει!!!!!!

γαιτί εγώ ανοίγω και συζητήσεις μόνη μου...........

εγω επισης ανοιγω με το ραδιοφωνο! μιλανε και απανταω κανονικοτατα! μεχρι και που τσακωνομαι με μερικους! χαχαχαχαχαχα ε ρε σχιζοφρενεια!

γεια σου σαμ!

Διαφημίσεις

Σας είπα ότι έχω τρεις μέρες που φυσάω τη μύτη και βγάζω αίμα ΠΑΝΤΑ μαζί με τις μυξούλες μου; (θυμίζω ότι δεν έχω συνέλθει ουσιαστικά από τα ιγμόρια!)

και τι κάνεις γι' αυτό?:rolleyes:

θα πας σε γιατρό μετά από κανά μήνα, όπως τον χειμώνα που σε κυνηγάγαμε να πας στον πνευμονολόγο?:shock:

Μπουνίτσα άμα διαφωνείτε κιόλας... να το κοιτάξεις!

μη το γελάς καθόλου.....

ανοίγω σοβαρές συζητήσεις.....

μετα το αποδίδω στο ότι είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος γι αυτό..... :tongue:

Για την ιγμοριτιδα βρε.

Ξεχασα με ολα τα αρρωστιαρικα νεα μας να σας πω και ενα καλο νεο, τις τελευταιες ημερες ο Μαριος φαινεται να εχει παρει μπρος καπως με την ομιλια. Αρχισε να παπαγαλιζει και οτι λεμε λεει. Αλλες φορες τα λεει σωστα και αλλες λεξεις τις παραφραζει.

άντε και στα δικά μας!!!!!

εχει κολλήσει στα

"παπα" = παπούτσια

"φτια" = φωτια

"πτσα" = που--α

Για την ιγμοριτιδα βρε.
και τι κάνεις γι' αυτό?:rolleyes:

θα πας σε γιατρό μετά από κανά μήνα, όπως τον χειμώνα που σε κυνηγάγαμε να πας στον πνευμονολόγο?:shock:

Τίποτα! Θα περάσει μόλις ζεστάνει ο καιρός και πέσει η γύρη και σταματήσουν οι ιώσεις της μικρής! Δεν γίνεται να παίρνω κορτιζόνες επειδή το παιδί κουβαλάει ό,τι ιό κυκλοφορεί κι αυτός ξεσπάει στη μύτη μου! Την προσέχω με ορούς και άμα δω τα σκούρα κάνω και μερικούς ψεκασμούς με το εισπνεόμενο από τη μύτη!

Μπράβο μπράβο μπράβο! Λες να μην τρώει για να προλαβαίνει να μιλήσει; :lol:

Αερικούλι, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Να πήγαινες σε έναν ΩΡΛ? Εγώ σημερα έκανα και τα αλλεργικά τεστ για την ρινίτιδα που έχω το καλοκαίρι κι ακούστε τι με πειράζει: οι τσουκνίδες και τα ζιζάνια!:shock:

Κατάλαβα το θέμα που έχεις με τον αντρούλη σου. Τι να πω, μάλλον σαν μια κακή στιγμή θα το αντιμετώπιζα...δεν τα κάνει συχνά αυτά, ε? Αμα σου πω τι νευρα έβγαζε συχνα πυκνα μπροστά στο παιδί ο δικός μου, θα φρίξεις...ώσπου του το κοψα απειλώντας τον με χωρισμό. Και, πίστεψέ με, δεν θα έμενα μόνο στα λόγια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλα μην φανταστεις Μπουνιτσα οτι τα λεει καθαρα απλα βλεπω οτι προσπαθει πλεον και του ερχεται πιο ευκολο να τα πει πια. Εχουμε πολυ μελλον ακομα για να κανει προταση που θα την καταλαβαινουν ολοι.

τελευταίο τσιγάρο και πάω να ναρκωθώ!

όλα καλά, κυρά της ρ? (εκτός τον καβγά εννοώ...)(προετοιμάζεσαι για το πάρτυ?)

καλησπέρα σαμ!

είδες μάρκο που είχες άγχος?

σας γλυκοκαληνυχτώ!!!!!!!!!!

α εντάξει!!!!!!

γαιτί εγώ ανοίγω και συζητήσεις μόνη μου...........

το έκανα κι αυτό, αλλά πλέον με βαριέμαι :D όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε εγώ κι ο άλλος μου εαυτός χιχιχιχιχ

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...