Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι από ιό και μπορεί να σηκώσει 40άρι! Η Ελλ είναι μαζί της για να την παρακολουθεί!

Ελλ τα μισθά μου για την γραμματειακή υποστήριξη στον γνωστό λογαριασμό παρακαλώ :D

Πω ρε κόρες, τι ταύτιση είναι αυτή? Να μου το λέγανε, δε θα το πίστευα! Πότε θα αξιωθώ να σας γνωρίσω από κοντά, μακάρι να 'ξερα!

Εχουμε τρελα κοινα εμεις αλλα θελουμε μερες οχι μερα για να τα μοιραστουμε. Μακαρι να βρεθουμε καποτε και συντομα ευχομαι.

Αν βρεθουμε καποτε θα σου εξηγησω πολλα.

ναι... κάποια στιγμή θα τα πούμε από κοντά... να σου εξηγήσω κι εγώ τι εννοώ - ζωντανά (ακόμη) προβλήματα...

αγγελίνα μου, αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε! είναι όπως στο σήριαλ "στο παρά πέντε" - φαινομενικά συναντήθηκαν τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι (κι ήταν διαφορετικοί) αλλά τους ένωναν κοινοί πόνοι...

Διαφημίσεις

Είναι από ιό και μπορεί να σηκώσει 40άρι! Η Ελλ είναι μαζί της για να την παρακολουθεί!

Ελλ τα μισθά μου για την γραμματειακή υποστήριξη στον γνωστό λογαριασμό παρακαλώ :D

Α κάτσε, είναι αυτό που ανεβάζει 40άρια και βγάζει άφθες στο στόμα? Αυτό είναι που σας έλεγα ότι το πέρασε ο μικρός μου 6,5 μηνών! Δεν είναι επικίνδυνο, λίγο ταλαιπωρία βέβαια, αλλά δεν υπάρχει φόβος για επιπλοκές!

Χριστίνα, στείλτης ένα μήνυμα αν μπορείς να την ησυχάσεις! Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω μαζί της!

Μαρκοπουλάκι μου, πάλι δίκιο έχεις. Τι μέρες...βδομάδες, βάλε καλύτερα...;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αμήν! Μακάρι να μην σηκώσει πυρετό και η Στέφη!

Σας είπα ότι έχω τρεις μέρες που φυσάω τη μύτη και βγάζω αίμα ΠΑΝΤΑ μαζί με τις μυξούλες μου; (θυμίζω ότι δεν έχω συνέλθει ουσιαστικά από τα ιγμόρια!)

Διαφημίσεις

κι όταν θες να μιλήσεις με κάποιον τι κάνεις;;;;

1. χτυπάω υπερωρίες στο νετ ;)

2. μιλάω με ελλάδα μέσω σκάιπ

3. μιλάω με μια κοπέλα εδώ που μένει και κοντά και πότε-πότε πάμε και καμιά βόλτα

4. μιλάω με τη μικρή, συζητήσεις επιπέδου "τα τα τα τα, αγκούυυυυ κλπ" :) αφού καμιά φορά έτσι μιλάω και στον καλό μου χιχιχιχιχ λοβοτομή αι λαβ γιου!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Σας είπα ότι το βραβείο το έχει κερδίσει με το σπαθί της η κίνκα!

Τι να πάρω αγάπη μου; Ρέει και αποβάλλω! Παίρνω σόφτεξ και κλινέξ! Συνέταιροι γίναμε!

1. χτυπάω υπερωρίες στο νετ ;)

2. μιλάω με ελλάδα μέσω σκάιπ

3. μιλάω με μια κοπέλα εδώ που μένει και κοντά και πότε-πότε πάμε και καμιά βόλτα

4. μιλάω με τη μικρή, συζητήσεις επιπέδου "τα τα τα τα, αγκούυυυυ κλπ" :) αφού καμιά φορά έτσι μιλάω και στον καλό μου χιχιχιχιχ λοβοτομή αι λαβ γιου!

α εντάξει!!!!!!

γαιτί εγώ ανοίγω και συζητήσεις μόνη μου...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...