Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε φιλε δε ξερω τι εγινε! και με το δικο μου για τον ιδιο λογο πλακωθηκαμε! και δεν εφταιγα κιολας η δολια! γυρισα 2,30 απο τη δουλεια, βαζω να μαγειρεψω φακες για το παιδι, το οποιο επρεπε να εχει φαει ηδη πριν μια ωρα και ηδη νυσταζε, τρωει γρηγορα γρηγορα και τον παω για υπνο! Και λεω τον βαζω για υπνο και κατεβαινω να μαγειρεψω! και με παιρνει ο υπνος! Ε τι να κανω?Επιτηδες το κανα? "ας μου το λεγες μου λεει" , "ρε ανθρωπε, αν ηταν να σου το λεγα, σημαινει οτι ημουν ξυπνια και θα μαγειρευα! με πηρε ο υπνος σου λεω"....

Σκατα!

Χμμμ ναι, αυτό το ακούω οκ, όχι λογικό, αλλά οκ...εμένα μου την είπε η μάνα μου για το ότι δεν είχα φαγητό.:shock: Ο Λ δεν είπε τπτ.Δεν είχε πρόβλημα. Δεν τολμούσε κιόλας, γιατί μαζί του μάλωσα το πρωί, γιατί δεν κανόνισε σωστά το πρόγραμμά του ώστε να κρατήσει παιδιά να πάω κομμωτήριο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Υπαρχουν παιδια και παιδια, βλεπω την κουμπαρα μου που εχει ενα παιδακι ενος ετους και θελει και δευτερο τωρα, αλλα αν δεις το παιδακι της καταλαβαινεις γιατι,μιλαμε ειναι Παναγια το αγορακι ξεχνας οτι εχεις παιδι μεσα στο σπιτι και εχει και την μητερα της διπλα ακριβως και δεν εργαζεται.

εγώ δεν έχω κανέναν για βοήθεια.....

αλλά είμαι απόλυτη στο πρόγραμμα ύπνου.... 2-4 το μεσημέρι και 9 το βράδυ....

δε κάθεται πάντα στάνταρ αλλά ακολουθούμε αυτή τη γραμμη......

άρα ξέρω πότε έρχεται η ώρα της ξεκούρασης.....

Διαφημίσεις

κι εγώ δεν έχω τσακωθεί με τον καλό μου σήμερις, αλλά είμαστε σαν Μ. Παρασκευή λόγω του θέματος της δουλειάς... :(

σας τρώω όλες στο θέμα μοναξιά, τι σας λέει το 9 το πρωί με 2 το βράδυ;;;;;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ζοπιρακι ακριβως τα ιδια, οι γονεις μου ακομα εχουν τεραστια θεματα οπως οταν ημουν παιδι αλλα πλεον εχω αποδεχτει οτι δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο, προσπαθησα χρονια κανοντας κακο σε εμενα, εκοψα δεσμους, ξαναβρηκα διαυλους αλλα ολα πια εχουν ενα οριο, δεν επιτρεπω πλεον να καταστραφει η δικη μου ψυχη για κανεναν οσο και αν τους αγαπαω, ο καθενας οπως επελεξε ετσι θα πορευτει.

Αν βρεθουμε καποτε θα σου εξηγησω πολλα. Εξι μηνες πριν μεινω εγκυος κοντεψα να πεθανω απο την στενοχωρια μου και πονεσα πολυ εξαιτιας τους για τελευταια φορα, εφτασα τα πραγματα στα ακρα και εδωσα τροπους και διεξοδους αλλα τιποτα δεν λυθηκε γιατι κανεις τους δεν ηταν ετοιμος να το λυσει οποτε τελος για μενα η φθορα.

Βάλτε άλλη μία σκυλομαλωμένη στην παρέα σας...τι ήθελα και δεν καθόμουνα στο λαπτοπ καλύτερα? Να να να να!!!! Εμότικον που αυτομουτζώνεται

Εχασα κάποια ποστ στο μεταξύ και δεν κατάλαβα ούτε τι έχει η μικρή της Έλλης (ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ) ούτε γιατί μάλωσε η Χριστίνα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εχασα κάποια ποστ στο μεταξύ και δεν κατάλαβα ούτε τι έχει η μικρή της Έλλης (ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ) ούτε γιατί μάλωσε η Χριστίνα.

Το Ελλόπαιδο έχει έρπη και το αερικό εδώ: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=954991&postcount=19264

Ζοπιρακι ακριβως τα ιδια, οι γονεις μου ακομα εχουν τεραστια θεματα οπως οταν ημουν παιδι αλλα πλεον εχω αποδεχτει οτι δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο, προσπαθησα χρονια κανοντας κακο σε εμενα, εκοψα δεσμους, ξαναβρηκα διαυλους αλλα ολα πια εχουν ενα οριο, δεν επιτρεπω πλεον να καταστραφει η δικη μου ψυχη για κανεναν οσο και αν τους αγαπαω, ο καθενας οπως επελεξε ετσι θα πορευτει.

Αν βρεθουμε καποτε θα σου εξηγησω πολλα. Εξι μηνες πριν μεινω εγκυος κοντεψα να πεθανω απο την στενοχωρια μου και πονεσα πολυ εξαιτιας τους για τελευταια φορα, εφτασα τα πραγματα στα ακρα και εδωσα τροπους και διεξοδους αλλα τιποτα δεν λυθηκε γιατι κανεις τους δεν ηταν ετοιμος να το λυσει οποτε τελος για μενα η φθορα.

Πω ρε κόρες, τι ταύτιση είναι αυτή? Να μου το λέγανε, δε θα το πίστευα! Πότε θα αξιωθώ να σας γνωρίσω από κοντά, μακάρι να 'ξερα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και εγω εχω στανταρ προγραμμα Μπουνιτσα απο οταν γεννηθηκε παρολαυτα συνεχιζει και ξυπναει το βραδυ αρκετες φορες.

εμας ξυπνάει και σαν υπνοβάτης έρχεται να συνεχίσει τον ύπνο του μαζί μας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...