Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα ρε κορες!

Σας ευχαριστω ολες για τα καλωφαγωτα! Δεν ειστε και σκυλουδες οι περισσοτερες σαν εμενα να σας βγαλω εξω μπουζουκια!! :tongue::tongue:

Μιας που το συζητατε τοση ωρα, καθομουν και σκεφτομουν ποσες ωρες βλεπει η Μαρια το Βασιλη και ποσες ωρες μενουμε μαζι.. Οχι πως η δουλεια του Βασιλη ειναι πολυωρη, απλα λιγο τα περιεργα ωραρια, λιγο οι αποστασεις, λιγο κατι εκτος εδρας, λιγο κατι μετρα, λιγο κατι παθαινει η μηχανη... Ε, συνηδητοποιησα πως μεγαλωνω ενα παιδι μονη μου!

Για να ακριβολογω: Ο Βασιλης βοηθαει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ειλικρινα αν δεν ειχα ωρες - ωρες τη βοηθεια του, δεν ξερω πως θα τα εβγαζα περα.. Απλα αναγκαστικα λειπει αρκετες ωρες απο το σπιτι και εκεινες τις ωρες μονη μου θα κανω ο,τι ειναι να κανω με τη μικρη.. Θελω να πω ουτε γιαγιαδες, ουτε ντανταδες, ουτε τιποτα!

Παντως με τα μαλωματα, ουτε ο δικος μας το 'χει! Στη χειροτερη θα μεινει αμετοχος, αλλα να φωναξει, επουδενι!

Την περασμενη Δευτερα, ηθελα να δω το νησι, οποτε αφου μπανιαρισα/εντυσα/νταντεψα, ανεθεσα στο μπαμπα το ταϊσμα.. Δεν ξερω πως και τι εγινε, αλλα η Μαρια εφυγε απο την κουζινα και δεν υπακουγε στις εκκλησεις του Βασιλη να γυρισει πισω να φαει.. Εγω παρακολουθουσα...

Της μιλουσε 5 λεπτα και της ελεγε να ερθει πισω.. Η Μαρια ειχε ριξει το γελιο της αρκουδας! Σου λεει αφου δεν υπαρχει περιπτωση ρε μεγαλε να με μαλωσεις, δε με χεζεις κι εσυ με το γιαουρτι? Τελικα της πατησε μια φωνη (πρωτοφανες στα χρονικα) και η αντιδραση της Μαριας? "Ταριμπιγαντιντιγκοντι μπαμπα! Απε με! Ομα Εου!" (= Μπινελικια στη γλωσσα της μπαμπα! Ασε με! Για ονομα του Θεου!) Κουνωντας απειλητικα την παλαμη της προς το μερος του!

Ειπατε κατι?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσχετο με το παρόν θέμα αλλά...

αγγελίνα και μαρκοπουλάκι, αυτά που λέγατε νωρίτερα περί ψυχοσωματικών, πριν και μετά παιδιών,

με βρήκαν στη... καρδιά... και μ' εκφράζουν σε μεγάλο βαθμό...

εντωμεταξύ, σαν ν' άρχισα να νυστάζω λιγάκι...

Φαιακι αν ειχες τον δικο μου αντρα εκει θα τα εβλεπες ολα κολυωμενα, ειμαι ολη την ημερα μονη με ενα παιδι και τα κανω ολα μονη εκτος απο τις δυο πρωτες ωρες το πρωι που ξυπναει ο Μαριος.

Σημερα ηρθε απο το αεροδρομιο νωριτερα και δεν ειχε κοιμηθει ακομα ο Μαριος και του ζητησα μετα απο δυο χρονια να βαλει ορο στον Μαριο και με κοιτουσε λες και του ζητουσα να κανει χειρουργιο στο παιδι. Θα γινω και εγω κακος μου λεει αν του βαλω,ωραια του λεω εγω που το γεννησα και του βαζω δυο χρονια τωρα τι ειμαι εγκληματιας???

Πηγε να βαλει αλλα του ξεφευγε ο Μαριος και δεν μπορουσε να τον κανει καλα και εγω με τα μισα κιλα του γυναικα τον καταφερνω καθε φορα με κεφαλοκλειδωμα φυσικα. Τελικα τον εβαλα εγω τον ορο παλι και τραβηξα με το οτρισαλιν.

Διαφημίσεις

χαλο γκερλς!

εδω ειμαι...μολις μπηκα....απο χτες βραδυ μου κοπηκε ξαφνικα η συνδεση στο νετ και εφτιαξε καποια στιγμη το απογευμα, αφου ολο το μεσημερι τσακωμουν με το help desk της otenet. Ειναι η δευτερη φορα μεσα στον απριλη που κοβεται το νετ και μαλιστα τη πρωτη φορα ειχε κοπει για 2 μερες. Καλα, δε παθαινω τιποτα χωρις νετ, αλλα!

1. Εχει 8 ο μηνας και επι τοις ουσιας νετ εχω τις 5 μερες (ο λογαριασμος ομως θα ερθει ολοκληρος)

2. Ελεγα να κανω λιγη δουλεια απο το σπιτι σημερα, αλλα χωρις νετ δε γινεται οποτε αναγκαστηκα να κατεβω γραφειο και παλι! Γκρρρρρ

κατα τα αλλα....ειμαι πλακωμενη με τον δικο μου γιατι ειναι γαιδαρος!

Ιδου!

images?q=tbn:ANd9GcTsBCf3jZ8biBSz3bUv1G1BuxIIGUX2veJeK4WrZ2YjfGLWLYHZ3XirmjtM

Γεια σας γεια σας!

Βαρύ το κλίμα εδώ...

Για μένα χθες ήταν χειρότερη μέρα, σήμερα είναι καλύτερη. Μετά από όλο αυτό το σύστριγγλο μετο μαλλί, φέρνει η μάνα μου τα παιδιά σπίτι γύρω στις 22:00 (ναι, εγώ ήμουν ακόμη κομμωτήριο) στο Λ, με παίρνει και με βρίζει γιατί δεν έχω φαγητό (κάτι που συμβαίνει σπάνια) γιατί έχω το σπίτι άνω κάτω (κάτι που συμβαίνει συχνά) και μου αφήνει στο γραφείο σημείωμα σε μια χαρτοπετσέτα:Εύγε!Τώρα πο τα σκέφτομαι γελάω, αλλά χθες ήθελα να την κουτουλήσω ένα πράμα!

Ηρθα κι εγω ερειξα κι ενα καβγα τρικουβερτο με το διποδο που εχω διπλα μου.

Ακουστε ρε κολλημα θελει το Πασχα να κατσουμε εδω και να μην παμε στο χωριο.

Η μικρη χτυπιεται κατω σαν χταποδι να μην κατσουμε κι αυτος θελει να ειναι με την μαμα και τον μπαμπα του............ μη χεσω..............

Και να σας πω την αληθεια τα πεθερικα μου ειτε Πασχα ειναι ειτε Δευτερα το ιδιο τους ειναι..............Τι θα κανατε στην θεση μου ρε κοριτσια?

Εγώθα έκανα ότι ήθελε το παιδί σε αυτήν την περίπτωση...αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου.

Εσεις εκει βορειες πως την παλευετε με τα γλυκα που βγαζετε??? Εγω αν εμενα εκει θα ημουν 200 κιλα. Ηρθε ο αντρας μου το πρωι Θεσσαλονικη και εφερε τωρα κατι γλυκα, απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άμα σου πω ότι δε συμπαθώ τα γλυκά?Καθόλου όμως, ούτε τη σοκολάτα, δε μου αρέσει καθόλου.

Ελλ περαστικά στην μικρή, και κουράγιο σε σένα εύχομαι.

Αερικό, εκνευρίστηκα μόνο που τα διάβασα

Παλ, θα σου τηλ αύριο να συνεννοηθούμε για το απόγευμα.

Ελλ μου, τι να πω...πραγματικά βραβείο γκαντεμιάς...Περαστικά στη μπουμπού σου.

Αερικάκι μου, έχεις χίλια δίκια!Αλλά...εσύ δεν έχουν υπάρξει στιγμές που είσαι τραγικά εκνευρισμένη και κάνεις παρόμοια λάθη?:tongue:

Σας καληνυχτώ,θα σας διαβάσω τουμόροου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κοιτα Ζοπ εγω για να ειμαι πιο σαφης δεν εστρωσα με το παιδι μονο, ειχα ηρεμησει κατα πολυ απο οταν αρχισα να ζω με τον Κ. Και γιαυτο αποφασισα να κανω και παιδι ενιωθα πλεον οτι εχω βρει τις στεθερες μου στην ζωη και εριξα πετρα στο παρελθον και σε οσα με παιδευαν χρονια. Ισως μαζι του καλυψα συναισθηματικα κενα και ενιωσα ασφαλης γιατι σαν προσωπικοτητα ηταν αυτο ακριβως που ειχα αναγκη ισορροπημενος και ηρεμος βραχος με μεγαλη αγαπη για μενα και σεβασμο στα βιωματα μου.

Διαφημίσεις

Καλησπερα ρε κορες!

Σας ευχαριστω ολες για τα καλωφαγωτα! Δεν ειστε και σκυλουδες οι περισσοτερες σαν εμενα να σας βγαλω εξω μπουζουκια!! :tongue::tongue:

εντάξει... σκυλού δεν με λέω... αλλά ακολουθώ πάντα την καλή παρέα!

τι προγράμματα παίζουν αυτή την εποχή?:rolleyes::lol:

φοβερή η μικρή σου!

με παίρνει και με βρίζει γιατί δεν έχω φαγητό (κάτι που συμβαίνει σπάνια)

ρε φιλε δε ξερω τι εγινε! και με το δικο μου για τον ιδιο λογο πλακωθηκαμε! και δεν εφταιγα κιολας η δολια! γυρισα 2,30 απο τη δουλεια, βαζω να μαγειρεψω φακες για το παιδι, το οποιο επρεπε να εχει φαει ηδη πριν μια ωρα και ηδη νυσταζε, τρωει γρηγορα γρηγορα και τον παω για υπνο! Και λεω τον βαζω για υπνο και κατεβαινω να μαγειρεψω! και με παιρνει ο υπνος! Ε τι να κανω?Επιτηδες το κανα? "ας μου το λεγες μου λεει" , "ρε ανθρωπε, αν ηταν να σου το λεγα, σημαινει οτι ημουν ξυπνια και θα μαγειρευα! με πηρε ο υπνος σου λεω"....

Σκατα!

ααααααα

μην μιλάτε για μοναξιές γιατί θα σας μαλώσω...

Ο δικός μου εκτός τετάρτης δουλεύει μέχρι τις 9 και το Σάββατο έρχετια κομμάτια και Κυριακη Δευτέρα που υποτίθεται δεν έχει μαγαζι τρέχει σε σεμινάρια...αλλά θέλω και 2ο και 3ο...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...