Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ααααα εμείς έχουμε δύο στάνταρ εκφράσεις όταν δεν συμφωνεί στα του παιδιού και θέλει να μου την πει: 1. "είσαι ξερόλας" 2. "ναι γιατρέ"!!!!! μιλάμε θέλω να τον κοπανάω ατελείωτες ώρες με εκείνες τις μεγάλες παλάμες από αφρολέξ που είχαν κάποτε στις κερκίδες του μπάσκετ! :twisted::twisted::twisted::twisted:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εγινε ρε παιδια?

Αυτος ο Απρίλης μπήκε πολύ στραβα ρε παιδάκι μου...μια άσπρη μέρα δενννν

Αερικούλη "χαλάρωσε μη το κάνεις" όπως λέει και ο εθνικός μας σταρ.....

"οταν θες να τελειώσεις μη το κάνεις"

Πάρε και αυτό για να γελάσεις λίγο

ymO6p2.png

sL3vp2.png

τι εγινε ρε παιδια?

Αυτος ο Απρίλης μπήκε πολύ στραβα ρε παιδάκι μου...μια άσπρη μέρα δενννν

Αερικούλη "χαλάρωσε μη το κάνεις" όπως λέει και ο εθνικός μας σταρ.....

"οταν θες να τελειώσεις μη το κάνεις"

Πάρε και αυτό για να γελάσεις λίγο

αυτό ήταν, αποκάηκα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

...μια φορά από τα νεύρα μου πέταξα κάτι πάστες-ποντικάκια.....

μετά στεναχωρήθηκα.....

που τις χαλάλισες και δεν τις έφαγες ε; Ε κι εγώ γι' αυτό θα έσκαγα από τη στεναχώρια μου!
ναι ρε γαμώτο......

άσε που μετά έπρεπε και να σφουγγαρίσω....... :mad:

...μιλάμε θέλω να τον κοπανάω ατελείωτες ώρες με εκείνες τις μεγάλες παλάμες από αφρολέξ που είχαν κάποτε στις κερκίδες του μπάσκετ! :twisted::twisted::twisted::twisted:

συγνώμη, μη με παρεξηγήσετε αλλά κατουρήθηκα στο γέλιο! αχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Και δεν έχεις και πάνες! Είδες για να μην κάνεις ένα δεύτερο; Θα είχες τουλάχιστον μια πάνα για ώρα ανάγκης!

Εγω γλυτωνω τετοιες αβολες φασεις που ξεφευγει ο μπαμπας, ακριβως επειδη λειπει πολλες ωρες, Αλλα οταν ερθει το βραδυ καθομαι και του λεω ο Μαριος εκανε αυτο το σοβαρο π.χ με χτυπησε και το πρωι πρεπει να κανετε κουβεντα και να εισαι αυστηρος χωρις χαδακια και μετα απο πλυση εγκεφαλου το πρωι παιρνει αυστηρη θεση και δειχνει και με αυτον τον τροπο στο παιδι οτι ναι μεν λειπει αλλα μαθαινει τα παντα και δεν επιιτρεπει να κανει οτι θελει.

Εγω γλυτωνω τετοιες αβολες φασεις που ξεφευγει ο μπαμπας, ακριβως επειδη λειπει πολλες ωρες, Αλλα οταν ερθει το βραδυ καθομαι και του λεω ο Μαριος εκανε αυτο το σοβαρο π.χ με χτυπησε και το πρωι πρεπει να κανετε κουβεντα και να εισαι αυστηρος χωρις χαδακια και μετα απο πλυση εγκεφαλου το πρωι παιρνει αυστηρη θεση και δειχνει και με αυτον τον τροπο στο παιδι οτι ναι μεν λειπει αλλα μαθαινει τα παντα και δεν επιιτρεπει να κανει οτι θελει.

εγώ βάζω το Κωνσταντα μου, τιμωρία.....

και δεν έχω σκεφτεί να τον κατσαδιάζει κι ο καλό μου..... :?:

Διαφημίσεις

Αχ αυτά τα αρσενικά δίποδα.....

Εμένα ο δικός μου όταν εκνευριστεί μουλαρώνει τόσο πολύ που θέλω να πάρω φόρα και να τον κάνω χαλκομανία στο τόιχο...

Και αυτό που μου την δίνει πιο πολ'υ είναι όταν του μιλάω και κοιτάει την τηλεόραση χωρίς να μου δίνει σημασία....γγκρρρρρρρρρρρρρρ

και μετά απο 10 φορές την ίδια ερώτηση γυρνάει "εε είπες τίποτα"

&*$(@)_@&)(_:)&$@)(&

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Το πρωι που ειναι οι δυο τους μπουνιτσα και ειναι πιο ηρεμος και ξεκουραστος ο Μαριος βλεπω οτι ακουει καλυτερα τον πατερα του και λαμβανει υποψην τι του λεει, περισσοτερο απο την ωρα κρισης μαζι μου γιαυτο βαζω και τον μπαμπα στο τρυπακι για να εχουν και επαφη που ειναι δυσκολο να την διατηρησεις σωστα οταν βλεπονται δυο ωρες την ημερα μονο.

Μπα ο δικος μου ειναι ατμος μαζευει κανει ενα μπαμ γινομαστε μπιλιες γιατι το εχουμε και οι δυο στο να επιχειρηματολογουμε καλα και μετα του εχει περασει και προσπαθει να με κανει να γελασω ενω εγω παραμενω τουρκος για λιγο ομως παντα καταφερνει να με ηρεμει.

χαχα κατερινάκι , καλό!

ελπίζω να μη μου κολλήσει το τραγουδάκι γιατί κάτι τέτοια άσματα ποιότητας μου κολλάνε σαν τσίχλες στον εγκέφαλο και τα τραγουδάω για μέρες!

εντωμέταξύ, όντως περίεργη μέρα :μέχρι κι ένα παιχνίδι του μικρού (ένα τιμονάκι απο το elc ) έχει κολλήσει, παίζει απο μόνο του και κάθε τόσο ακούγεται η κόρνα του!!!

και για να βγάλω τις μπαταρίες πρέπει να βρώ κατσαβίδι!γκρρρ!

μάλλον θα αγγαρέψω το σύζυγο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...