Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Για να κάνουμε μια ανακεφάλαιωση να συνοψίσουμε:

1) Βίκη και Αερικό θέλουν να σκοτώσουν τα δίποδα με τα οποία έκαναν παιδί CHECK

2) Μάριος ακόμα άρρωστος αλλά καλύτερα CHECK

3) Αγγελινόπουλο ελαφρά άρρωστο CHECK

4) Ελλόπουλο σοβαρώς άρρωστο αναμενουμε 40άρι CHECK

5) Κατερίνες σε κρίση CHECK

6) Κυκνατζού σε κρίση και απογοήτευση CHECK

7) Φαίη σχεδόν σε πελάγη ευτυχίας αν φάει και η Μαρία το έχει σίγουρο CHECK

:cool: Μαρκοπουλίνα την παλεύει CHECK

Ζούπη; Χάρλοου; Μάρσι; Κική; Μάρα; Κιουλτ; Πάλι;

χαχαχαχαχα! συμπλέω ταυτόχρονα με 1/5/6/8 .... :cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τα νέα μας:

Πρώτον αερικόπουλο ξερό και πράσινο! Σχεδόν κοιμήθηκε πίνοντας γάλα γεγονός που έχει να συμβεί από 12 μηνών! Ο λόγος; Αποφάσισα το απόγευμα να το περάσουμε στο μπαλκόνι αφού είχε έρθει η γιαγιά μας... Είδε το πάρκο και λύσσαξε να το στήσουμε! Έριξε το απίστευτο χοροπηδητό μέσα σε αυτό. Ήταν έτοιμη για ύπνο σχεδόν από τις 7.45!!! Όμως... έπρεπε να ακολουθηθεί το πρόγραμμα και η πεπατημένη. Ο μπαμπάς της συγχίστηκε με το που ήρθε η γιαγιά γιατί της έφερε μια κούκλα ενώ έχουμε επιμείνει να ΜΗΝ φέρνουν δώρα στο παιδί ΚΑΘΕ φορά που έρχονται! Το αυτό είχε κάνει και η μάνα του πριν 2 μέρες και το είχα "σώσει" γιατί το είχε σε σακούλα και είπα ότι αυτό είναι της μαμάς και όχι της Κωτίτας. Ο μπαμπάς θεώρησε καλό να εκνευριστεί να φωνάξει της γιαγιάς μπροστά στο παιδί και έκτοτε να κλειστεί στο γραφείο, στο μπάνιο, στο δωμάτιο (με σειρά εξαφανίσεως!). Αποτέλεσμα; Το παιδί έλαβε ως μήνυμα ότι η γιαγιά εκνεύρισε τον μπαμπά και εξατίας της δεν βλέπει το μπαμπά της! Συνέπεια; Στις 8.00 βάζω να φάει μακαρονάκια και με όλη την υπομονή του κόσμου πάω και φωνάζω τον μπαμπά να έρθει να της δείξει πως να τα φάει, να συμμετάσχει... Τοίχος! Πάω να κάνω εγώ αυτό που έπρεπε να είναι και ο μπαμπάς μαζί μόνη μου... Το παιδί που ήταν κουρασμένο και εκνευρισμένο φυσικά μετά από λίγο με χτύπησε. Την αγριοκοίταξα, πήρα τα μακαρόνια από μπροστά της (με τα οποία έπαιζε και δεν την άφηνα να παίζει γιατί "το φαγητό δεν είναι παιχνίδι"), την έλυσα από το καρεκλάκι της χωρίς να πω κιχ! Κατάλαβε ότι έκανε μαμακία και φυσικά έβαλε τα κλάμματα! Εκεί ο μπαμπάς νομίζοντας ότι του σφάζουμε την κόρη ήρθε και ενώ του κάνω νόημα να μην ανακατευτεί θεώρησε καλό να αρχίσει να ρωτάει το παιδί τι έγινε. Μούγκα εγώ που είχα απομακρυνθεί από το δωμάτιο πανικού (κουζίνα)... ΄βγαίνει το παιδί κλαίγοντας και με κοιτάζει. Την ρωτάω ήρεμα: "Γιατί κλαις; Αντί να κλαίω εγώ που με χτύπησες και πόνεσα κλαις εσύ;" Σταματάει το κλάμα και ζητάει πιπίλα... Ξαναφεύγω από το δωμάτιο (δεύτερο δωμάτιο) και ο μπαμπάς αποφασίζει να πάρει το παιδί και να με ακολουθήσουν λέγοντάς της γλυκόλογα!!!! Τώρα αν μου πει έστω και μία από σας ότι αυτή η παιδαγωγική μέθοδος του μπαμπά δεν θα της είχε σπάσει τα νεύρα που αναιρεί ότι προσπαθεί να κάνει η μαμά θα την πω ηρωίδα!

Έτερα νέα:

Το δόντι καταστράφηκε ολοσχερώς και πάω για θήκη (+250?)

Στη δουλειά σχεδόν σκοτωθήκαμε με το μικρο boss και του είπα να φροντίσει το ΣΚ να κάνει σεξ γιατί από Δευτέρα δεν μας βλέπω καλά εκεί μέσα.

Αερικο το Ελλοπαιδο εχει τοσο υψηλο πυρετο??? Μιλησες με την Ελλ???

Περαστικα ευχομαι Ελλακι συμπασχω....

Ενα γρηγορο απο εδω. Εχουμε ερπητικη ουλοστοματιτιδα σε εξελιξη και αναμενουμε ψηλους πυρετους. Ειμαι απο πανω της. Μπαινοβγαινω και ακουω μουσικη και παω σε λιγο να ξαπλωσω μαζι της. ΝΑΙ δικο μου ειναι το βραβειο γκαντεμιας.....δεν παιζομαι......

Φιλια.......και περαστικα σε ολες μας.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Όχι δεν έχει ανεβάσει ακόμα μετά το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν αλλά η Ελλ είναι σε επαγρύπνηση.

α ήρθε αυτοπροσώπως!

καλησπέρα !

θα γίνω βαρετή:πώ πω τι μέρα κι αυτή!(η ατάκα της ημέρας μάλλον)

ξεπατώθηκα (που λέει ο τρύφωνας) απο τις δουλειές και απο το να κυνηγάω το μικρό!

σεεερνομααιιιιιιι!

περαστικά στα αρρωστούλια!(και μακάρι να μη χρειαστεί να ξαναγράψω περαστικά, άντε να φύγουν όλες οι αρρώστιες πια )

κελλάκι κουράγιο.. θα περάσει !περαστικά!

φαιάκι σε καλή μεριά κορίτσι μου!μακάρι να έρθουν κι άλλα!

αυτές που τα 'χουν βάλει με τα δίποδα...... :rolleyes:

για να πω την αλήθεια το μεσήμερι κι εγώ έβρισα το δικό μου δίποδο-σύντροφο....... ;)

Μην στενοχωριεσαι βρε, εγω αυτες τις ημερες τον βλεπω ελαχιστα και μιας και τρωω το λουκι ολομοναχη οταν τον βλεπω μονο γκαζια χωνω, αλλα βλεπει οτι εχει γυαλισει το ματι μου απο την υπερκοπωση και το αγχος για το παιδι και δεν με αντικρουει μαλλον. Δειχνει κατανοηση στην τρελη με το μαλλι αφανα κοτσο.

Όχι δεν έχει ανεβάσει ακόμα μετά το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν αλλά η Ελλ είναι σε επαγρύπνηση.

α ήρθε αυτοπροσώπως!

:rolleyes::rolleyes::D:D με εκανες και γελασα......ξερεις τι λειπει μαζι με το σκουρο ε? Οι τιτλοι ειδησεων της ΕΡΤ........φευγω τα λεμε μετα.....θα μπαινω σποραδικα να σας λεω αλλα δεν ειμαι για πολλα......

Διαφημίσεις

Ναι ναι είμαι η μοναδική δημοσιογράφος που δεν απεργεί! Αλλά επειδή είμαι στον ιντερνετ... δεν είμαι η μοναδική! Βλέπετε οι δημοσιογράφοι απεργούν ΜΟΝΟ από την ΤΙΒΙ και τις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!

Αερικό, εκνευρίστηκα μόνο που τα διάβασα

Άρα δεν είμαι παράλογη που θέλω να το σφάξω στο γόνατο το δίποδο έτσι;

Ρε κοριτσια κουραγιο στις καμμενες και περαστικα στις αρρωστες, και μπραβο στις τυχερες. Δεν εχω χρονο να διαβασω πως ειστε.....συγνωμη.....και παλι θα τα πουμε αργοτερα.....

Ενα γρηγορο απο εδω. Εχουμε ερπητικη ουλοστοματιτιδα σε εξελιξη και αναμενουμε ψηλους πυρετους. Ειμαι απο πανω της. Μπαινοβγαινω και ακουω μουσικη και παω σε λιγο να ξαπλωσω μαζι της. ΝΑΙ δικο μου ειναι το βραβειο γκαντεμιας.....δεν παιζομαι......

Φιλια.......και περαστικα σε ολες μας.....

μα πως σας προέκυψε τώρα αυτό? παίρνει φάρμακα?

τέλος πάντων, μη σε ζαλίζω! γρήγορα περαστικά ελλ μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...