Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπέρα βρε κορίτσια...

τι μέρα κι αυτή... τι μέρα...

τι κάνουν τ' άρρωστα παιδάκια? προστέθηκε και η μικρή της ελλ?

η αγγελίνα που έχει χαθεί? νομίζω, ήταν άρρωστη?

φαίη, καλοφάγατα τα λεφτά! είδες από την μια μέρα στην άλλη, πόσα μπορεί ν' αλλάξουν?

στοιχηματίζω ότι ο γιος της νίτσας είναι μια χαρά, πλην ίσως κάποιας "ηλικιακής ανωριμότητας" μιας κι είναι γεννημένος στο τέλος του χρόνου!

όσο για τους "αναπτυξιολόγους", βαριέμαι και να βρίσω τώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, κοριτσακια. Μπήκα να μάθω νέα σας.

Εγώ σήμερα είμαι καλά, αλλά είχα τον μεγάλο αποβραδύς με δέκατα και μπούκωμα. Τι με θέλεις...μου ήρθε τρέλα. Γυρνούσα μες στο βραδυ σαν την τρελή κι όλο σκεφτόμουν "αυριο θα έχει πυρετό και μύξες και σε τρεις μέρες θα τον πονέσει το αυτί και ξανάμανά αντιβίωση". Τον έτρεξα το πρωί στον ΩΡΛ και τίποτα. Μια ψιλοίωση, που ήδη δείχνει να καλυτερεύει. Δεν του βρήκε υγρό στο αυτί ούτε τίποτα άλλο παθολογικό. Μου επισήμανε κι αυτός όμως ότι το πρόβλημα ξεκινάει από τα κρεατάκια, κι αν θα κάνουμε επέμβαση από το φθινόπωρο, εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε κι όχι στα σωληνάκια, αφού δεν κρατάνει υγρό τα αυτιά του, αλλά περνάει με τη θεραπεία. Κατ' αυτόν, δεν πρέπει να βάλουμε σωληνάκια καθόλου. Τέλοσπάντων, ας τη βγάλουμε καθαρή ως τότε και βλέπουμε.

Φαίη, ο Θεός είναι μεγάλος. Πολύ χάρηκα για τα νέα σου!

Οσο για τα υπόλοιπα που λετε: κάποτε ήμουν κι εγώ πολύ αγχώδης, σούπερ ενοχική και είχα διάφορα ψυχοσωματικά (εξανθήματα, σπασμούς δωδεκαδακτύλου, ανορεξία). Τα παιδιά μου με δυνάμωσαν. Από τότε που γέννησα, δε πα να καίγεται το σύμπαν, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή. Τα παιδιά μου μόνο να είναι καλά, αυτό με νοιάζει μόνο. Κι όταν δεν είναι, αγχώνομαι, φρικάρω, αλλά και πάλι δεν θα καταρρεύσω, σε καμία περίπτωση. Πρέπει να είμαι δυνατή, εγώ είμαι το στήριγμά τους. Αυτή η σκέψη με κάνει πάντα να σφίγγω τα δόντια και να βρίσκω κουράγιο. Για όλα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ηρθα κι εγω ερειξα κι ενα καβγα τρικουβερτο με το διποδο που εχω διπλα μου.

Ακουστε ρε κολλημα θελει το Πασχα να κατσουμε εδω και να μην παμε στο χωριο.

Η μικρη χτυπιεται κατω σαν χταποδι να μην κατσουμε κι αυτος θελει να ειναι με την μαμα και τον μπαμπα του............ μη χεσω..............

Και να σας πω την αληθεια τα πεθερικα μου ειτε Πασχα ειναι ειτε Δευτερα το ιδιο τους ειναι..............Τι θα κανατε στην θεση μου ρε κοριτσια?

καλησπέρα βρε κορίτσια...

τι μέρα κι αυτή... τι μέρα...

στοιχηματίζω ότι ο γιος της νίτσας είναι μια χαρά, πλην ίσως κάποιας "ηλικιακής ανωριμότητας" μιας κι είναι γεννημένος στο τέλος του χρόνου!

όσο για τους "αναπτυξιολόγους", βαριέμαι και να βρίσω τώρα...

συμφωνω απολυτα Ζωπυρον!!

Κατα τα αλλα...περαστικα στα αρρωστουλια μικρακια και τις μαμαδες εννοειται!!

O Mαριος δειχνει να ειναι καλυτερα σημερα,ολη την ημερα ειχε δεκατα και συναχι και απο το απογευμα μεχρι τωρα που κοιμηθηκε ειναι απυρετος.

Ελλ ελπιζω να ειναι καλα η μικρη.

Αγγελινα περαστικα και σε εσενα και μην φοβασαι καλα θα ειναι ο μικρος.

Ζοπιρακι εισαι καλυτερα???

Βικυ αδικο δεν εχεις ειναι κριμα να μεινει στην Αθηνα η μικρη.

Φαιακι μανα εξ ουρανου!!!! Παρε ανασα!!!

Οσο για τα ψυχοπλακωματα πριν κανω το παιδι απο μικρη μεχρι και ενηλικη ημουν αρκετα ασταθης για πολλους λογους και εχω περασει και καταθλιψεις και μια ασχημη αποπειρα στα 17 και πολλα αλλα και παντα ισορροπουσα σε τεντωμενο σκοινι, απο οταν αποφασισα να γινω μανα πριν γινω καν ολα βρηκαν τον δρομο τους.

Πλεον δεν χαλιεμαι ευκολα γιατι πρωτον δεν προλαβαινω να παθω καταθλιψη και δευτερον δεν αφηνω τιποτα μη σοβαρο να με αγγιξει γιατι ειμαι υποχρεωμενη να στεκομαι ορθια και αυτο εχω σκοπο να κανω μεχρι να πεσω καποτε ευχομαι μετα απο παρα πολλα χρονια.

Το μονο που μπορει να με ριξει ειναι οσα δεν παλευονται ολα τα αλλα γινονται αρκει να το θελουμε.

Διαφημίσεις

Για να κάνουμε μια ανακεφάλαιωση να συνοψίσουμε:

Βίκη και Αερικό θέλουν να σκοτώσουν τα δίποδα με τα οποία έκαναν παιδί CHECK

Μάριος ακόμα άρρωστος αλλά καλύτερα CHECK

Αγγελινόπουλο ελαφρά άρρωστο CHECK

Ελλόπουλο σοβαρώς άρρωστο αναμενουμε 40άρι CHECK

Κατερίνες σε κρίση CHECK

Κυκνατζού σε κρίση και απογοήτευση CHECK

Φαίη σχεδόν σε πελάγη ευτυχίας αν φάει και η Μαρία το έχει σίγουρο CHECK

Μαρκοπουλίνα την παλεύει CHECK

Ζούπη; Χάρλοου; Μάρσι; Κική; Μάρα; Κιουλτ; Πάλι;

Ετσι, ηρθε ο σωστος ανθρωπος για ανασυγκροτηση!!!!!!

Συμπεθερα γιατι βρε λες διποδο το διποδο??? Συγνωμη τον συμπεθερο ηθελα να πω,με παρεσυρες.......

Οσο για το αν την παλευω η ψυχουλα μου το ξερει αλλα δεν εχω και αλλη επιλογη οποτε σκασε και κολυμπα που λενε!!!!

Εσεις εκει βορειες πως την παλευετε με τα γλυκα που βγαζετε??? Εγω αν εμενα εκει θα ημουν 200 κιλα. Ηρθε ο αντρας μου το πρωι Θεσσαλονικη και εφερε τωρα κατι γλυκα, απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...