Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αλλό! Το μαλλί έχει ψιλοστρώσει σα χρώμα, δεν είναι δλδ οχτακολόρε, αλλά...έκανα ένα κούρεμα...είμαι σαν τη Ρένα Παγκράτη!

Έκλεισα rdv με την Αντωνιάδου η οποία χρεώνει 130,00e την επίσκεψη μαζί με τα τεστ που κάνει.. Χαλάλι εδώ από το άγχος μου δεν μπορώ να αναπνεύσω, τουλάχιστον θα πάρω κπ απαντήσεις σε όλα αυτά που με απασχολούν.

Καθεμία μας με τον πόνο της, είμαστε!

Αυτό πάλι με τα μαλλιά!!!!!!!!! Πήγα τα 'κοψα, αν το ξανακάνω θα μείνω γουλί...που να ξεσπάσω Θεέ μου?

Νιτσάκι μου μην αγχώνεσαι ρε γμτ!Θα δεις ότι υζάμπα έτρεχες!

Και εγώ στα μαλλιά μου ξεσπάω πάντα!

Ρε 'συ Νιτσακι... :( Αμα σου πω πως σε νιωθω θα με πιστεψεις? Δυσκολο αυτο που περνας.. Και μεχρι να σου πει καποιος ετσι εχουν τα πραγματα, τρελαινεσαι ακομα περισσοτερο! Αλλα δεν οφελει καρδουλα μου....

Λοιπον κορες... Εχω ενα "ευχαριστο"... Με πηρε τηλ. η μαμα μου..

Την πηραν τηλ. στη δουλεια της και με ζητουσαν! Απο το ταμειο αστυνομικων υπαλληλων. Ο μπαμπας μου (με τον οποιο ουδεποτε ειχαμε επαφη, υπενθυμιζω σε οσες ξεχασαν ή δεν ξερουν) συνταξιοδοτηθηκε. Απο τα λεφτα αυτα που του κρατουσαν, δικαιουμαι 3.000 ευρω (επειδη ειμαι παντρεμενη και με παιδι, αλλιως θα δικαιουμουν 9.000 ευρω). Δεν με πειραζει αυτο, 3.000 ευρω ειναι μεγαλη βοηθεια για εμενα σε αυτη τη φαση, δοξαζω ειλικρινα το Θεο γιατι θα μπαλωσω καμμια τρυπα! Ειπαν μολις περασει η Μεγαλη Εβδομαδα να παω να παραλαβω την επιταγη.

Μιλησα και με τη μανα μου η οποια φαινεται να εχει μαλακωσει, μου εσκασαν και 3.000 απο το πουθενα! Thanks God, 25 χρονια γκρινιας, επιασαν τοπο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με ακουσες!!! :lol::lol:

Θελω να κανω 2 ερωτησεις:

1)Θελω να παρω του παιδιου ενα ΚΑΛΟ καθισματακι αυτοκινητου. Που να μπορει να κατσει αναπαυτικα αλλα και να παρει εναν υπνακο αμα κανουμε κανενα ταξιδι, χωρις να στραβολαιμιασει. Το αμαξι μας ειναι seat ibiza, μοντελο του 2003. Τα κιλα της μικρης 12 (ηταν τουλαχιστον, τωρα με την αφαγια αμα δεν εξαφανιστει, καλα θα ειναι). Εχετε καμμια προταση? Που να παω να κοιταξω? Δεν θελω παλι στα jumbo...

2)Ο Βασιλης θα παρει το Μαϊο 11 μερες αδεια. Ελεγα να παμε πουθενα οικονομικα τωρα γιατι για η καλοκαιρινη αδεια του ξεκινα στις 26/08. Η μικρη ομως αν ολα πανε καλα, 01/09 θα ξεκινησει παιδικο και δεν θα προλαβουμε να παμε καπου τοτε! Εχετε να προτεινετε κατι για Μαϊο? Υποτιθεται πως θα ειναι φθηνοτερα εφοσον ειναι εκτος σεζον!

Ακουω με ενδιαφερον τις προτασεις σας! :D

Κούκλα χάρηκα πολύ για τη μαμά σου!Και για τα λεφτά.

Για καθισματάκι, σου προτείνω να το πάρεις από νετ. Εμείς πήραμε της ρεκάρο από www.pramworld.co.uk 100 ευρώ φθηνότερα από ότι Ελλάδα. Αν μπεις δίπλα στις ιντερνετικές αγορές θα δεις πολλές προτάσεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη καλοφάγωτα τα 3.000. Απ'οτι είδα δεν θα φτουρήσουν και για πολύ.

Για πόσες μέρες σκέφτεσαι να φύγετε?

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο...Για το Πάσχα εμείς οι γονείς έχουμε καμια υποχρέωση απέναντι στους νονούς? Ή μονο οι νονοι απέναντι στο βαφτιστήρι?

Φαίη καλοφάγωτα τα 3.000. Απ'οτι είδα δεν θα φτουρήσουν και για πολύ.

Για πόσες μέρες σκέφτεσαι να φύγετε?

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο...Για το Πάσχα εμείς οι γονείς έχουμε καμια υποχρέωση απέναντι στους νονούς? Ή μονο οι νονοι απέναντι στο βαφτιστήρι?

Εξαρτάται την σχέση μου έχεις μαζί τους.

Εμείς είμαστε κολλητοί και δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Η κολλητή μου πάντα μου φτιάχνει κουλουράκια, τσουρέκια, μου παίρνει δωράκια κλπ.

Εγώ την "γράφω" κανονικότατα, αλλά από καιρό σε θα δω κάτι που μου αρέσει, θα της το πάρω στο άσχετο, ή θα πάρω πολλά πράγματα στην βαφτιστήρα μου στο άσχετο

(π.χ. την πήρα μαζί στη συναυλία της Πάττυ)

Ευχαριστω malecon!! :D

Κοιτα, ελεγα για 5 μερουλες.. Κι αυτο αν περισσεψουν!

Τωρα για τους νονους δεν ξερω να σου πω... Εγω δεν τους παιρνω κατι, αλλα στελνω το κατιτις μου στα παιδια τους (εχουν 3 κοριτσακια)!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστω malecon!! :D

Κοιτα, ελεγα για 5 μερουλες.. Κι αυτο αν περισσεψουν!

Μάιο λογικά δεν θα κάνετε μπάνιο...Ψάξε κάποιο μέρος που να μπορείτε να κάνετε και καμια βόλτα για να περάσει η ώρα σας. Παραθαλάσσιο σκέφτεσαι?

Οι νονοί μας είναι πρώτα μου ξαδέρφια, τα οποία υπεραγαπάω. Να κανόνιζα καμια μαζωξη σπίτι με τα αδέρφια τους και να μαγειρέψω τίποτις??? Η νονά κάνει μεταπτυχιακό στην Μυτηλήνη και ο αδερφός του νονού είναι φαντάρος, οπότε δύσκολο να τους μαζεψω και τους 4. Εκτός και αν μαζέψω τους 2 τώρα και όλους μαζί άλλη φορα

Διαφημίσεις

Κική, ειδες ότι η αλλοπρόσαλλη σου άλλαξα την μέρα για Σάββατο;

Φαίη χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, ΟΚ δεν θα γίνετε πλούσιοι, αλλά θα πάρετε μια ανάσα.

Κορίτσια με ψυχοσωματικά, θα πω για άλλη μια φορά να σκεφτείτε σοβαρά την ομοιοπαθητική!

Κορίτσια με ψυχοσωματικά, θα πω για άλλη μια φορά να σκεφτείτε σοβαρά την ομοιοπαθητική!

...και την ψυχανάλυση (σοβαρά το λέω). Για να θεραπευτεί η αιτία και όχι το σύμτωμα

Ρε συ palladin σημερα συμφωνήσαμε ε???? γιούπιιιιιι!!!!! :D:D:D

Κική, ειδες ότι η αλλοπρόσαλλη σου άλλαξα την μέρα για Σάββατο;

Φαίη χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, ΟΚ δεν θα γίνετε πλούσιοι, αλλά θα πάρετε μια ανάσα.

Κι ότι θα σε έπαιρνα το απόγευμα γιατί και σε εμάς προέκυψε γιορτή Κυριακή απόγευμα!Σούπερ δλδ για Σάββατο.

Σε φάγαν οι κακές παρέες:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα/ καλησπέρα κι από δω!

να προτείνω κι εγώ κάτι για τα ψυχοσωματικά; γυμναστική! είναι το μόνο που φτιάχνει τις ορμόνες μας, οπότε εξαφανίζονται άγχη, καταθλίψεις, μαυρίλες κλπ.

Εγώ ήμανε ένας άνθρωπος μαύρος, κυνικός, απογοητευμένος και τεμπέλης. Δουλειά, καναπές, έξοδοι, τσιγάρο, φαγητό άλλα αντ' άλλων, και με ανάλογη διάθεση. Μιλάμε για πολύυυυ μαυρίλα (και καλά υπαρξιακό ρεαλισμό το έλεγα εγώ :D). Ε, από όταν αποφάσισα και ξεκουνήθηκα, η διάθεση είναι εντελώς διαφορετική. Εντάξει, δεν μεταμορφώθηκα στην Πολυάνα, αλλά βλέπω τα πράγματα πολύ πιο θετικά, έχω πολύ περισσότερη ενέργεια, πιο δύσκολα πλέον θα με ρίξει κάτι. Και είναι καθαρά θέμα ορμονικό, η γυμναστική εξισορροπεί τέλεια τις ορμόνες μας! όσες μπορείτε τολμήστε το και θα δείτε μεγάλη διαφορά!

Και μετά το πρωινό κήρυγμα :D, να πω μπράβο στη Φαίη για τα ευχάριστα, περαστικά στον ταλαιπωρημένο Μαριούλη και μάνα κουράγιο στην ακόμα πιο ταλαιπωρημένη μαρκοπουλίνα μας, και στη Νίτσα να πω να πάνε όλα καλά με το ραντεβού και όλα να είναι απλά θέμα δικού σου χειρισμού του παιδιού, να σου δώσει καλές συμβουλές να τον χειριστείς διαφορετικά. Κι αν σου πει να μείνει στο νήπιο, καλύτερα να μείνει τώρα, παρά αργότερα στο δημοτικό, εκεί θα του κακοφανεί πολύ περισσότερο.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...