Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δυσπνοια, πνιξιμο στο λαιμο, αρρυθμιες, κοιλιακα προβληματα με την κολλητιδα, εμετοι και βουλημια........καλα τα παω.....?

μια χαρούλα σε βρίσκω

και συμπληρώνω.......μυκητιασεις χωρίς κλινικά ευρήματα, δηλαδή νομίζεις ότι έχεις μυκητίαση,

αλλά είναι στο μυαλό σου:D

ασε δραμα....ειχα φτασει μεχρι τριπλεξ καρδιας, υπερηχο ΟΛΩΝ των οργανων και μαγνητικη εγκεφαλου.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τώρα είμαι στο στάδιο αυτό... περιμένω για ραντεβού με νευρολόγο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειλικρινά Χάρλοου απορώ. Με μια ματιά που έριξα στα ποστς σου ψάχνοντας αυτό που λέγαμε το πρωί, έριξα ΤΟ γελιο. Πώς ένα άτομο με τόσο χιούμορ έχει τέτοια ψυχολογία και φτάνει σε τέτοιες υπερβολές;

Για την Ελλ κάποια πράγματα που έχω διαβάσει στο δίπλα φόρουμ, άντε να πω ότι τη δικαιολογώ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσάρες κάντε φόκους σε ό,τι σας ανεβάζει. η ζωή είναι μικρή!

Συμπεθέραααααααααα, μη μου αγχώνεσαι κ κυρίως χαμογέλα στο παιδί. μαρήηηη μήπως το αγχώνεις εσύ το παιδι τζάμπα κ βερεσέ;

δώστου πολλά φιλάκια από την πεθερούλα του!

Κορίτσια πρέπει να φύγω να πάω να φάω το μπριαμ μου. Καλό Σ/Κ και τα λέμε πάλι από βδομάδα! Φιλάκια και περαστικά στα αρρωστούλια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ειλικρινά Χάρλοου απορώ. Με μια ματιά που έριξα στα ποστς σου ψάχνοντας αυτό που λέγαμε το πρωί, έριξα ΤΟ γελιο. Πώς ένα άτομο με τόσο χιούμορ έχει τέτοια ψυχολογία και φτάνει σε τέτοιες υπερβολές;

Για την Ελλ κάποια πράγματα που έχω διαβάσει στο δίπλα φόρουμ, άντε να πω ότι τη δικαιολογώ.

Το χιούμορ με σώζει αγάπη μου και δεν έχω τρελλαθεί.

Και το γεγονός ότι είμαι αρκετά δυνατή σαν χαρακτήρας και πολύ bitch, δηλαδή δεν μπορείς να τα βγάλει εύκολα πέρα κάποιος μαζί μου άπαξ και αποφασίσει να με κοντράρει γιατί έτσι του την κάρφωσε (βλ. πεθερές, μανάδες, φίλους κλπ).

Αλλά.........επειδή είμαι bitch δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν επηρεάζομαι.

Δεν θα κλάψω, δεν θα υστεριαστώ, θα με δεις πολύ ψύχραιμη, αλλά θα αρχίσω να έχω ταχυκαρδίες, πόνους στο έντερο και άλλες ενοχλήσεις.

Το Οκτώβριο που πήγα τον πατέρα μου στα επείγοντα ήμουνα τέρας ψυχραιμίας. Πετάχτηκα στον ύπνο μου γιατί μου χτυπήσανε από το ΕΚΑΒ το κουδούνι μου (μένουμε πάνω κάτω) γιατί ο πατήρ μου είχε τη φαεινή ιδέα να μην πάρει εμένα τηλέφωνο, αλλά το ΕΚΑΒ ( ο άνθρωπος θέλει πολλά "χαστούκια"........είναι σάικο......να! από ποιόν πήρα:P)

Τρελλό σκηνικό.............εγώ με τις πυτζάμες και ξυπόλητη στο δρόμο να παρακαλάω τους τραυματιοφορείς να με περιμένουν να βάλω ένα παντελόνι και να πάω μαζί του.

Να έχουνν έρθει 2 ασθενοφόρα και να περιμένουν, το ένα στη μια γωνία και το άλλο στην άλλη.......άλλες φορές δεν βρίσκεις ασθενοφόρο και εκείνο το βράδυ "τσακωνότουσαν" για το ποιός θα βρει πελάτη:D έλεος δηλαδή............εντελώς sureal.

Μετά στο νοσοκομείο εγώ να ακούω τους γιατρούς να μου λένε ότι να τον ψάξω για καρκίνο...........ψυχραιμότατη.......μέχρι και ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου έκανα στον ειδικευόμενο:-P.

Έλα ντε όμως που μου βγήκε μια αύτρα μέσα στο στόμα, μεγάλωνε, μεγάλωνε και σε 2 ώρες περίπου "εξεράγει" μέσα στο στόμα.

Όχι άμα μου βρεις άλλο άνθρωπο, που έβγαλε αύτρα μέσα στο στόμα και του έσκασε μέσα σε 2 ώρες, να μου πεις ποιός είναι για να μη νιώθω freak δηλαδή.

Διαφημίσεις

κοριτσάρες κάντε φόκους σε ό,τι σας ανεβάζει. η ζωή είναι μικρή!

Συμπεθέραααααααααα, μη μου αγχώνεσαι κ κυρίως χαμογέλα στο παιδί. μαρήηηη μήπως το αγχώνεις εσύ το παιδι τζάμπα κ βερεσέ;

δώστου πολλά φιλάκια από την πεθερούλα του!

Σ' ευχαριστώ συμπεθερούλα μου...Ναι νομίζω ότι τον αγχώνω κι εγώ αλλά έχει πολύ άσχημη συμπεριφορά.

Είναι αντιδραστικό παιδί και πολύ δύσκολο να τον χειριστείς. Ανυπάκουος, θέλει ΠΑΝΤΑ να γίνεται το δικό του και συμβιβάζεται δύσκολα. Έχει θέματα ομαδικότητας, δεν συνεργάζεται και μέσα σε όλα αυτά είναι και μικρός ηλικιακά για να πάει α' δημοτικού. Δλδ θα πάει Σεπ. φέτος και τέλη Νοεμ. θα κλείσει τα 6. Στις ηλικίες αυτές ακόμη και η διαφορά 1μήνα φαίνεται... κι εκεί έχουμε θέμα. Αλλά δεν ξέρω, είμαι σε δίλημμα. Από τη μία δεν θέλω να ξαναπάει νήπιο κ δεν ξέρω πως θα επιδράσει στην ψυχολογία του και από την άλλη σκέφτομαι ότι αν ξεκινήσουμε κανονικά το Σεπ. και είναι νωρίς θα έχω πολλά άλλα θέματα! Μόνο ειδικός θα μπορέσει να μας πει. Και φυσικά θέλω να τη ρωτήσω το πως πρέπει να τον χειρίζομαι... Φτύνει, βρίζει, ουρλιάζει, κλαίει, με χτυπάει από αντίδραση κι εγώ πλέον δεν κρατάω την ψυχραιμία μου και ουρλιάζουμε all together:sad:

Harlow και λοιπές sorry είμαι τόσο απορροφημένη με τα δικά μου και δεν εστίασα...

Αλλά πρέπει να έχει ενδιαφέρον το θέμα σου, σάικο ε σάικο...θα τα διαβάσω όλα όταν βρω ιντερνετ!

Αρνικολ Καλό ΣΚ βρε...και μ' αρέσει το μπριάμ..μμμμ τρελαίνομαι!

Ειρηνάκι περαστικά στο παιδί και γρήγορα.

Λοιπές να με συγχωράτε για το ΑΚΥΡΟ αλλά παιδιά με μύξες κι εγώ σε κατάσταση τρέλας δεν είμαι για πολλά...sorry :(:(:(

καλά κάνεις κ το ψάχνεις, αλλά χαμογέλα στο παιδί σου, μην αγχώνεσαι να τα κάνει όλα τέλεια.

δεν είναι ρομπότ. παιδί είναι.

εμείς οι μεγάλοι τα κάνουμε θάλασσα τόσες φορές.κ ξανά θάλασσα κοκ

σε παρακαλώ να είσαι πιο επιεικής με το παιδί, με το γαμπρούλη μου ήθελα να πω!

Ρε 'συ Νιτσακι... :( Αμα σου πω πως σε νιωθω θα με πιστεψεις? Δυσκολο αυτο που περνας.. Και μεχρι να σου πει καποιος ετσι εχουν τα πραγματα, τρελαινεσαι ακομα περισσοτερο! Αλλα δεν οφελει καρδουλα μου....

Λοιπον κορες... Εχω ενα "ευχαριστο"... Με πηρε τηλ. η μαμα μου..

Την πηραν τηλ. στη δουλεια της και με ζητουσαν! Απο το ταμειο αστυνομικων υπαλληλων. Ο μπαμπας μου (με τον οποιο ουδεποτε ειχαμε επαφη, υπενθυμιζω σε οσες ξεχασαν ή δεν ξερουν) συνταξιοδοτηθηκε. Απο τα λεφτα αυτα που του κρατουσαν, δικαιουμαι 3.000 ευρω (επειδη ειμαι παντρεμενη και με παιδι, αλλιως θα δικαιουμουν 9.000 ευρω). Δεν με πειραζει αυτο, 3.000 ευρω ειναι μεγαλη βοηθεια για εμενα σε αυτη τη φαση, δοξαζω ειλικρινα το Θεο γιατι θα μπαλωσω καμμια τρυπα! Ειπαν μολις περασει η Μεγαλη Εβδομαδα να παω να παραλαβω την επιταγη.

Μιλησα και με τη μανα μου η οποια φαινεται να εχει μαλακωσει, μου εσκασαν και 3.000 απο το πουθενα! Thanks God, 25 χρονια γκρινιας, επιασαν τοπο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με ακουσες!!! :lol::lol:

Θελω να κανω 2 ερωτησεις:

1)Θελω να παρω του παιδιου ενα ΚΑΛΟ καθισματακι αυτοκινητου. Που να μπορει να κατσει αναπαυτικα αλλα και να παρει εναν υπνακο αμα κανουμε κανενα ταξιδι, χωρις να στραβολαιμιασει. Το αμαξι μας ειναι seat ibiza, μοντελο του 2003. Τα κιλα της μικρης 12 (ηταν τουλαχιστον, τωρα με την αφαγια αμα δεν εξαφανιστει, καλα θα ειναι). Εχετε καμμια προταση? Που να παω να κοιταξω? Δεν θελω παλι στα jumbo...

2)Ο Βασιλης θα παρει το Μαϊο 11 μερες αδεια. Ελεγα να παμε πουθενα οικονομικα τωρα γιατι για η καλοκαιρινη αδεια του ξεκινα στις 26/08. Η μικρη ομως αν ολα πανε καλα, 01/09 θα ξεκινησει παιδικο και δεν θα προλαβουμε να παμε καπου τοτε! Εχετε να προτεινετε κατι για Μαϊο? Υποτιθεται πως θα ειναι φθηνοτερα εφοσον ειναι εκτος σεζον!

Ακουω με ενδιαφερον τις προτασεις σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαίη... για το καθισματάκι... μην βιαστείς. Για όλα τα άλλα Thank God αλλά πρόσεχε! Κλείσε τρύπες με τα 3.000 ? ή κράτα τα backup χωρίς πρόσβαση από κανέναν!

πιο πολύ χάρηκα με τα νέα της μαμάς σου Φαίη μου!

κ φυσικά σε καλή μεριά!

κατά τα άλλα, δεν είμαι ειδική να σου προτείνω.

εμένα με εκφράζει το τραγούδι "δεν πάω διακοπές, σου δίνω αυτό που θες"

Μπράβο ρε συ Φαίη, πολύ χάρηκα.Είδες καμία φορά πως γυρνάνε τα πράγματα?

Πιστεύω ότι τα λεφτάκια σας τα'στειλε τώρα ο Θεούλης, εκτός τη ανάγκης, και σαν ευκαιρία να ξαναμιλήσετε.

Για καθισματάτι.....εγώ της είχα πάρει ένα πανάκριβο της Chicco (γύρω στα 200€ τότε) που είχε ένα διακόπτη από κάτω και έγερνε ώστε το παιδί να μην είναι σε όρθια θέση κατά την διάρκεια του ταξιδιού (δεν θυμάμαι ποιό ήτανε και αν είναι όλα έτσι).

Πάντως άξιζε και με το παραπάνω.

Νίτσα κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω, κι εγώ δεν την βρίσκω totally έτοιμη για Α! Δημοτικού, αλλά δεν θα την κρατήσω στο νήπιο 2 χρονιές γι'αυτό το λόγο ρε παιδί μου.

Ευχαριστω κοριτσακια!

Φυσικα και τα λεφτα ειναι "ταμμενα"... Σερβις, δοσεις του καναπε, να ξεχρεωσουμε την hol, ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας που δεν εχουμε (κινητη παρανομια ειμαστε), δοσεις του Κωτσοβολου.. Ελεγα αν περισευαν να πηγαιναμε καπου οικογενειακως να αλλαξουμε παραστασεις.. Κατα τα αλλα, να μεινουν στην ακρη, αποκλειεται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...