Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκλεισα rdv με την Αντωνιάδου η οποία χρεώνει 130,00e την επίσκεψη μαζί με τα τεστ που κάνει.. Χαλάλι εδώ από το άγχος μου δεν μπορώ να αναπνεύσω, τουλάχιστον θα πάρω κπ απαντήσεις σε όλα αυτά που με απασχολούν.

Καθεμία μας με τον πόνο της, είμαστε!

Αυτό πάλι με τα μαλλιά!!!!!!!!! Πήγα τα 'κοψα, αν το ξανακάνω θα μείνω γουλί...που να ξεσπάσω Θεέ μου?

Κι εγω ξεσπαω στα μαλλια μου συνεχεια!

Νιτσα που ειναι αυτη? Περιμενουμε να πατε να μας πειτε εντυπωσεις μην τυχον τη χρειαστουμε κι εμεις!

Ολα καλα θα πανε..! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Είναι στο Ν. Ψυχικό και είναι Δ/ντρια Κοινωνικής Παιδιατρικής στο Ινστιτούτο υγείας. Μου τη σύστησαν ως "γκουρού" σε θέματα ανάπτυξης και ψυχολογίας. Το Γ. σκέφτομαι που θα φρίξει με τα 130... αλλά, όπως είπα, θα έχω άποψη ειδικού...

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση..

Ζούπυ, I love u!

Καλησπερα,

Μιλατε για κακοφαγα παιδια? Κορη μου λες για ξυλαρακια? Ειμαστε ιδια κιλα με εσας 93.5 ποντους ομως.....φαντασου πως ειναι τα ποδια της......φοραει το 4 σε ορισμενα και το 3α σε αλλα ρουχα και δεν ειναι 2.5 ακομα. Στην Gant φοραει το xxs παιδικο.

Εμεις ειμαστε δεν ξερω τι να πω. Ποναει το μαγουλο της, εχει πρηστει, η αφτρα την ποναει απο μεσα ΚΑΙ εχει και δεκατα. Το απογευμα τρεχουμε παιδιατρο να δω τι γινεται. Οι αφτρες ΔΕΝ κανουν πυρετο......με τρωνε τωρα οι υποψιες. Δεν κοιμηθηκε χθες βραδυ και κατουρηθηκε 2 φορες.....(δεν ειναι καλα το παιδακι μου)......θα δουμε τι θα μας πει σημερα η γιατρος.......

Αυτα τα δικα μας....

Νιτσα τι εχει το δικο σου.......? Παω να δω. Ευχομαι ολα καλα να πανε.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Kαλησπέρες...

εγώ σε κανένα μισάωρο φευγω, να κατέβω καρδίτσα για το μνημόσυνο του θείου ( βασικά δεν το'χω χωνεψει ακόμη,νομίζω μας περιμένει να βάλουμε κάμια σούβλα ) και με την ευκαρία να πιω καφεδάκι με ARNIKOL...

παιδιά όσο αναφορά τα μαλλιά,,,εγώ είμαι ξανθιά και έχω απαγορέψει στην κομμωτρια μου όσο και να την παρακαλάω να μην μου κάνει αλλαγή...όσες φορές έκανα, το μετάνιωσα...το μόνο που κάνω 1 φορά το χρόνο καμιά ανταυγεια ροζ,φουξ,μπλε...έτσι για αλλαγή

παιδιά όσο αναφορά τα μαλλιά,,,εγώ είμαι ξανθιά και έχω απαγορέψει στην κομμωτρια μου όσο και να την παρακαλάω να μην μου κάνει αλλαγή...όσες φορές έκανα, το μετάνιωσα...το μόνο που κάνω 1 φορά το χρόνο καμιά ανταυγεια ροζ,φουξ,μπλε...έτσι για αλλαγή

Σοβαρολογείς;;; χαχαχα για καστανή σε είχα! (όχι ότι έχω πρόβλημα με ξανθιές να εξηγούμαστε έτσι;)

Ελλ, ό,τι και ναι εύχομαι να περάσει γρήγορα και ανώδυνα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλά το άγχος μας έχει γίνει βίωμα... Πάντως μία συμβουλη: όταν ψυχοπλακώνεστε μην ξεσπάτε στα μαλλιά σας. ;)Σαν την αδερφή μου, κάθε φορά τη βλέπω και με διαφορετικό κούρεμα...:-P

Το δικό μου άγχος , μου έχει ξεσπάσει σε σωματικά προβλήματα.... έχω γυρίσει πολλά νοσοκομεία και πολλούς γιατρούς.

Και όλοι το ίδιο μου λένε "κυρία μου πρέπει να ηρεμήσετε λίγο"

Άμα σου πω συμπτώματα θα πεις "πάει αυτή είναι ετοιμοθάνατη":D

πιο μαλλί και κουραφέξαλα μου λέτε τωρα.................

Άμα σου πω συμπτώματα θα πεις "πάει αυτή είναι ετοιμοθάνατη":D

Δυσπνοια, πνιξιμο στο λαιμο, αρρυθμιες, κοιλιακα προβληματα με την κολλητιδα, εμετοι και βουλημια........καλα τα παω.....?

κάτι μου θυμίζουν κι εμένα όλα αυτά..;)

ασε δραμα....ειχα φτασει μεχρι τριπλεξ καρδιας, υπερηχο ΟΛΩΝ των οργανων και μαγνητικη εγκεφαλου.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έκλεισα rdv με την Αντωνιάδου η οποία χρεώνει 130,00e την επίσκεψη μαζί με τα τεστ που κάνει.. Χαλάλι εδώ από το άγχος μου δεν μπορώ να αναπνεύσω, τουλάχιστον θα πάρω κπ απαντήσεις σε όλα αυτά που με απασχολούν.

Καθεμία μας με τον πόνο της, είμαστε!

Αυτό πάλι με τα μαλλιά!!!!!!!!! Πήγα τα 'κοψα, αν το ξανακάνω θα μείνω γουλί...που να ξεσπάσω Θεέ μου?

Καλησπέρα στην ομήγυρη !!!

Βρε Νίτσα μου (με γειά το μαλλί) πού έκλεισες ραντεβού με την Αντωνιάδου ? Έχει ιατρείο ιδιωτικό ? Κι εγώ η παλαβή γιατί έχω κλείσει ραντεβού για τις 24/05 από τον Οκτώβριο παρακαλώ και δεν το πάω το παιδάκι μου απευθείας να "τελειώνουμε" ? Μπορείς να μου πεις τα στοιχεία της ? Αυτή στο ΑΤΤΙΚΟ δεν είναι ?

Ειρήνη, περαστικά και πάλι στον Μαριούλη. Τουλάχιστον σταμάτησε τους εμετούς το μανάρι μου. Και για το φαγητό, μην περιμένεις και πολλά από τώρα. Εμένε να φανταστείς ο μεγάλος (που είναι και από τα καλόφαγα παιδάκια) και θέλει καμιά 10ριά μέρες χαλαρά να ξαναμπεί στο πρόγραμμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...