Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και χθες και σήμερα Αρχοντούλα :)

Ενώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, ώρες ώρες τα βλέπω όλα τόσο μαύρα.

Την Ελλάδα μας, πως την βλέπετε τα επόμενα χρόνια;

τα ίδια, χειρότερα ή θα καλυτερέψουν έστω αργότερα τα πράγματα;

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΡΕ?????????

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :(

Και πίσω από την πλάτη σου μη σου πω :P είσαι μέσα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στο πρόβλημα μου!

Ζούπι ναι να το κανονίσουμε.. Απόγευμα στο χαλαρό σε παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά να μιλήσουμε κι εμείς!

Λοιπές τι κανονίζετε και δεν μου λέτε?

Αν και τα 'χω με μύξες και τα 2 και μου 'ρχεται και αυτοκτονία με όλα αυτά που μου συμβαίνουν...

Για το θέμα της ειδικού μου σύστησαν την Αντωνιάδου-αναπτυξιολόγο. Γνωρίζετε κάτι?

Τελικα και μια σελιδα να γραψετε πιανετε τοσα πολλα θεματα που και παλι θελω μια ωρα να απαντησω! :lol: Παμε λοιπον:

-Και η Μαρια το κανει αυτο με τις κουκλες.. Της βαζει και φιλιουνται "το τομα" (=στο στομα).. Επισης αν καμμια καψερη κουκλιτσα εχει την ατυχια να φοραει ρουχα, θα της τα βγαλει επιτοπου για να δει τα "μεμε", το "πιπι" και τον "ποπο"... :? Να ανησυχησω γιατρε μου? Μηπως πρεπει να αρχισω να πηγαινω τοιχο - τοιχο?

-Μαρκοπουλινα πριν λιγο καιρο περασε η Μαρια γαστρεντεριτιδα.. Τα ειχα ξαναγραψει αλλα θα τα ξαναγραψω και εδω.. Τα μονα που επιτρεποταν να φαει ηταν τα κατωθι:

1)Κοτοπουλο με πατατα, ρυζι, λαδι ή

2)Μοσχαρι με πατατα, ρυζι, λαδι ή

3)Λαπα ή

4)Πατατα βραστη ή ψητη ή

5)Μπιφτεκια στεγνα (χωρις αυγο εννοειται)

6)Απο φρουτοκρεμα μονο μηλο και μπανανα και τελος

7)Αντι για γαλα, ρυζογαλο ή ρυζοκρεμα..

Απο αυτα μαντεψε... Η Μαρια δεν ηθελε να φαει τι-πο-τα... Και γι' αυτο εχω συνδυασει το γεγονος πως δεν τρωει τωρα με τη γαστρεντεριτιδα.. Γιατι απο τοτε ξεκινησε ολο αυτο.. Ο γιατρος μας παντως ελεγε πως δεν πειραζει να μη φαει, το θεμα ειναι να πινει για να μην αφυδατωθει!

-Συναντηση για που κανονιζετε και ποτε? Μπορει να μπορω κι εγω αν με θελετε φυσικα! :-P

-Νιτσα δεν εχω ακουσει κατι για τη συγκεκριμενη αναπτυξιολογο. Πολυ καλα λογια εχω να σου πω για τη Γκολτσιου (ειναι ιδιωτης ομως και χρεωνει 100 ευρα την επισκεψη). Εμενα με καλυψε οταν με επιασε φρικη πως και καλα η Μαρια εχει αυτισμο και την πηγα ως "επειγον" περιστατικο να τη δει! Επισης, επειδη εγω την τρελα μου δεν θα την αφησω ποτε.. ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, εχω ραντεβου και στο Παιδων Πεντελης με τη Νικολαου στις 05/07 να δω αν θα μου πει τα ιδια και εκεινη.. Βριστε αφοβα, εχω συνηθισει πια.. Και ναι, εχω αγχος και για εκεινο το ραντεβου απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι μεχρι να φτασει ο Ιουλιος!

-Αρχοντουλα αυτο που ρωτησες μου συμβαινει απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου.. Ειμαι αγχωμενη ειτε υπαρχει λογος ειτε δε υπαρχει.. Πιστευω πλεον αυτο με κρατα στη ζωη.. Αν ξυπνησω μερα και δεν εχω αγχος θα ψοφησω αυτοματως! Αφου πλεον οταν δεν εχω αγχος, αγχωνομαι επειδη δεν εχω αγχος! Μη με λαμβανεις ομως στα σοβαρα υπ' οψιν.. Η δικη μου η κατασταση ειναι ανεκδιηγητη!

Καλημερα ειπα εδω? Δε θυμαμαι!

Καλημερα σας λοιπον! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Απο αυτα που γραφεις Φαιη δεν τρωει τιποτα. Μονο κουλουρια. Τωρα του φτιαχνω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο γιατι σε σουπα δεν τρωει τιποτα. Μπανανα που του εδωσα λιγακι δεν την εφαγε. Μονο γαλα θελει.

Απο αυτα που γραφεις Φαιη δεν τρωει τιποτα. Μονο κουλουρια. Τωρα του φτιαχνω κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο γιατι σε σουπα δεν τρωει τιποτα. Μπανανα που του εδωσα λιγακι δεν την εφαγε. Μονο γαλα θελει.

Το ξερω ματια μου και σε νιωθω... Και η δικια μου δεν ετρωγε τιποτα... :( Καταλαβαινω πως ανησυχεις, εγω σκεφτομουν να την παω στο νοσοκομειο γιατι η κοιλια της ειχε μπει ολη μεσα και μετρουσες τα κοκκαλα απο τα πλευρα της.. :( Μιλαμε για απιστευτη εικονα! :(

Και αυτο που εμενα με εχει τσακισει ειναι πως εκτοτε δεν θελει με τιποτα να φαει οσα ειναι να τρωει... Δες το προγραμμα μας πριν και συγκρινε το με το τωρα:

Πριν: 150 ml γαλα ------ Μετα: Μιση γουλια γαλα

Πριν: Αυγο καθε Δευτερα/Τεταρτη/Παρασκευη ---- Μετα: Ουτε μπουκια απο αυγο

Πριν: 300 ml φρουτοκρεμα ------ Μετα: 2 κουταλιες φρουτοκρεμα και σφραγιζει το στομα

Πριν: 1 μικρο πιατακι μεσημεριανο ------ Μετα: Τιποτα απολυτως εκτος απο 4 κουταλιες τραχανα (κι αν)

Πριν: Γιαουρτακι ------- Μετα: Το μισο γιαουρτακι και με κλαμματα :(

Πριν: 150 ml γαλα και μια λεπτη φετα κεϊκ ----- Μετα: 30 ml γαλα σκετο

:(:(:(:(:(

Τα μονα που τρωει πια με μεγαλη ευκολια ειναι τυρακι σκετο και σκατολοϊδια (πατατακια, μπισκοτακια, μαλακιτσες).. Ισως επειδη στη γαστρενετριτιδα τα εβρισκε ολα ανοστα?:confused: Δεν ξερω, αλλα θα σκασω! Κοντευει μηνας που το παιδι κακοτρωει! :-(

gM4vp2.png

Καλα ο δικος μου απο πριν δεν ετρωγε ποτε ποσοστητες απλα τωρα σταματησε τελειως.Οταν ειναι καλα δεν δινω χαζολοιδια γιατι τοτε ειναι που δεν τρωει σοβαρο φαγητο. Εξω αν τυχει θα φαει καμια βλακεια αλλα σπιτι προσπαθω να τρωει μονο φαγητο.\

Μην αγχωνεσαι εσυ βρε Φαιη γιατι εσεις ειστε πολυ καλα στα κιλα εμεις παλι σε υψος φοραμε τριων χρονων ρουχα και σε περιφερεια δυο χρονων αντε συνδιασε τα εσυ τωρα.

Διαφημίσεις

Καλα κι εμεις ειμαστε 12 κιλα και 90 ποντους υψος.. Τα ποδαρακια της αν της φορεσω φορμες, φαινονται σαν ξυλακια.. :(

Τωρα για τα χαζολοϊδια μαλλον θα εφαρμοσω αυτη την τακτικη.. Δεν θα ξαναφερω στο σπιτι.. Εξω ας τα φαει, αλλα να ξερει πια πως στο σπιτι εχει φαγητο και μονο φαγητο..

Με εχει τρομαξει ολο αυτο γιατι ειμαι κι εγω παχυσαρκη και δεν θελω να την παθει και η Μαρια!

gM4vp2.png

Προσεξε λιγο τι μπαινει στο σπιτι και θα δεις οτι σιγα σιγα θα μπει στην λογικη οτι σπιτι τρωμε φαγητο. Μπορει να μην ξαναφαει τις ιδιες ποσοστητες που ετρωγε πριν αλλα σιγουρα θα τρωει πιο σωστα.

Καλημέρα!!!

Σας πιάνει ποτέ χωρίς λόγο να έχετε ψυχοπλάκωμα;

Είμαι τόσο πολύ αγχώδης για τα πάντα, αηδία έχω καταντήσει,ούτε εγώ με αντέχωω!

καλημέρα!

άχ αρχοντούλα με πιάνει αρκετά συχνά αυτο κι απο άγχος άλλο τίποτα !:-(

σήμερα πχ είναι μια απο τις μέρες που το ψυχοπλάκωμα είναι φουλ:-(

Καλά το άγχος μας έχει γίνει βίωμα... Πάντως μία συμβουλη: όταν ψυχοπλακώνεστε μην ξεσπάτε στα μαλλιά σας. ;)Σαν την αδερφή μου, κάθε φορά τη βλέπω και με διαφορετικό κούρεμα...:-P

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...