Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αχ δωράκι μου, εμείς κάθε μέρα ξυπνάμε στις 7... άντε, αν είναι πολύ κουρασμένος, στις 8...

(ναι, στα μαγειρέματα έριξα τις ματιές μου):rolleyes:

και φανταζομαι οτι δεν κοιμαται ξανα ε?????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε κι εμείς στις 7.00 ξυπνάμε αλλά όταν κοιμόμαστε φυσιολογικά... Ελπίζω αύριο να ξυπνήσει 9.00 για να ξεκουραστεί και ο πατέρας της μιας και εγώ η γαϊδούρα τα ΣΚ κάνω την πάπια και παίρνω καμια ώρα παραπάνω ύπνο ;)

Μα είδα το τόπικ και γι' αυτό στο έγραψα για το singulair...

Η Δήμητρα πρέπει να έφαγε κάρτα για το "είμαι έγκυος" της melina22

και φανταζομαι οτι δεν κοιμαται ξανα ε?????

αν μας παίρνει το ημερήσιο πρόγραμμα, κοιμάται το μεσημέρι... πάντως όταν πέφτει, κοιμάται σαν κούτσουρο (είναι απίστευτα ενεργητικός όταν είναι ξύπνιος και προφανώς παραδίδει πνεύμα...)

γενικά βέβαια, ήταν/είναι εύκολο παιδί - στον ύπνο του, στο φαγητό του, στην αρρώστεια του... αλλά ο ορισμός της ζωής (ευτυχώς βέβαια, απλά θέλει πολλά κουράγια...)

Η Δήμητρα πρέπει να έφαγε κάρτα για το "είμαι έγκυος" της melina22

αερικούλη, δεν το ξέρω αυτό το θέμα που λες - νομίζω όμως πως έφαγε το μπαν για το θέμα του σαλταρισμένου...

Διαφημίσεις

Οχι, για αυτο εφαγε μπαν..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80116

Σημερα πηγαμε οικογενειακως στο Σ/Μ που δουλευει η μαμα μου να μας δωσει επιχορηγηση για βενζινη. Την ωρα που ειμαστε μεσα στο μαγαζι, μπαινει μια μαμα με ενα καροτσι και η Μαρια τρεχει να χαιρετησει το παιδακι. Κολλαει το προσωπο της στο καροτσι για να κανει "μα" το παιδακι και μεχρι να την μαζεψω, γερνει το αλλο παιδακι μπροστα και βηχει με ολη του τη δυναμη μεσα στα μουτρα της δικιας μου.. :? Ειναι αρρωστο? -λεω στη μαμα- Ε, λιγο, βηχει και εχει πολλες μυξες -μου απαντα-...

Νομιζω ειναι θεμα ωρων να αρχισουμε να εκδηλωνουμε συμπτωματα.... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κανονικα ηταν να παω για σπιραλ αυτο το μηνα, αλλα επειδη δε παιζει σαλιο, το αναβαλλω για τον επομενο. 120 ευρω μου ειπε οτι εχει. Αλλα οσο εχει. Τετοιο αγχος δε το ξαναπερναω με τιποτα.

Αερικο εσυ πως εισαι με το βηχα? Καλυτερευσες καθολου?

ναι αμέ... όσο έπαιρνα την αντιβίωση... με το που την σταμάτησα ξαναρχισε και ο βήχας και ας συνεχίζω κανονικά τα εισπνεόμενα και το singulair... τώρα μου έδωσε άλλη αντιβίωση... θα σας πω Δευτέρα αν κάνει δουλειά... μέχρι στιγμής πάντως όχι...

Εδω Ζουπη! Ετρεχα με τη δουλεια και εμπαινα μονο διπλα ισα ισα να δω τι παιζει.

Καλα, ο ανωμαλος δε παιζεται λεμε. Μου εστειλε πμ να τον θηλασω λεει εναντι αμοιβης. Κατα τα αλλα η δημητρα εφαγε μπαν.

Κορτιζονουχες εισπνοες? Ξερεις οτι πρεπει να ξεβγαζεις το στομα σου μετα, γιατι θα κανει φωνη σα νταλικιερη ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...