Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ζόρι!!!!!!!!!

η δικιά μου 2 φορές μου έκανε εμετούς, κ τις δύο από ψάρι.

την είχα στη διατροφή, όπως μου είπε η παιδίατρος. πότε έτρωγε πότε όχι.

ακόμα κ μέσα στη νύχτα που σηκωνόταν από πείνα (επειδή δεν της έδινα γάλα κ δεν είχε γεμίσει η κοιλίτσα μας), της έδινα ρυζάκι 1-2 κουταλιές, ελάχιστο νεράκι κ νάνι.

αλλά η δικιά μου τρώει κι εμένα.

αλλά το πιο δύσκολο ήταν που την έβλεπα σα μαραμένη γαρδένια την κουκλίτσα μου. δεν είχε κουράγιο. ήθελε να γελάσει κ μου έσκαγε ένα αποδυναμωμένο χαμόγελο, που με έκανε θκατά.

τουλάχιστον ο Μάριος από διάθεση πώς είναι; συνεχίζει ζωηρός;

κάντου το κέφι. ό,τι του αρέσει.

εμας ο άντρας μου της είχε δώσει όλα τα κινητά, τα πάντα όλα, αρκεί να γελάει η κόρη του! μπούλης!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α και Χάρλοου... σε βρίσκω υπερβολικά καλοπροαίρετη ώρες ώρες σε βαθμό βλακείας :P

Λες?:tongue:

Η λες να έχω απώτερους σκοπούς?:tongue:

( πρέπει να πιούμε καφέ........δεν με πιάνεις........τι κάνεις το ΣΚ?)

Απ' όσο θυμάμαι είμαι ελεύθερη εκτός από Σάββατο πρωί που έχω λαϊκές και ψώνια και 4-6 που θα είμαι κομμωτήριο :) Σπίτι σου, σπίτι μου ή και κάπου αλλού; :D

Για το πρόβλημα που προέκυψε στο facebook με το σπαμ μήνυμα στο chat όσες το πατήσατε διαβάστε αυτό: http://labs.m86security.com/2011/04/facebook-scam-spreading-hey-i-just-made-a-photoshop-of-you-check-it-out/

Εδιτ: Και Κυριακή πρωί δεν μπορώ... έχουμε το μνημόσυνο του θείου με τραπέζι!

πάντως δεν ρώτησα για τη λέξη με σκοπό να εκθέσω την χάρλοου σε κίνδυνο κάρτας.

το διευκρινίζω, μη χαλιόμαστε αργότερα.

αφελέστατα το έγραψα! νταξ χάρλοου;

Αμαν μαρή Σέβη:D:D:D:D

Δεν είμαι παρεξηγησιάρα.......πόσες φορές να το πω πια?

Εγώ για ένα περίεγο λόγω πέφτω κάτω από το γέλιο όταν τρώω κάρτες......μου φαίνεται πολύ αστείο, αλήθεια. Γιατί άραγε?

Πρέπει να το κοιτάξω αυτό. Εντάσσεται μέσα στις αδιευκρίνιστες ψυχικές διαταραχές μου:tongue::D:D

Διαφημίσεις

Απ' όσο θυμάμαι είμαι ελεύθερη εκτός από Σάββατο πρωί που έχω λαϊκές και ψώνια και 4-6 που θα είμαι κομμωτήριο :) Σπίτι σου, σπίτι μου ή και κάπου αλλού; :D

Κι εμάς Σαββατιανές είναι οι λαϊκές μας :D

Λέω για Σάββατο απόγευμα (όπου γουστάρεις)...........δεν ξανάρχομαι εκει πάνω ..........έχει μεγάλες ανηφόρες και σκιάζομαι:tongue: (δεν έχει λάστιχα και το αμάξι)

κούκλες πάω για τσιγαράκι κ μετά πρέπει να στρωθώ να γράψω συμβάσεις κ μετά να ρίξω φώνια, να καταλήξουν τα συμβαλλόμενα, κοινώς να γίνουν κρόσσια τα ήδη τσαταλάκια μου.

άντε μετά να μην παρεξηγιέμαι. στην Μόσχα αδερφές μου, στην Μόσχα!!!!!!!!

Κι εμάς Σαββατιανές είναι οι λαϊκές μας :D

Λέω για Σάββατο απόγευμα (όπου γουστάρεις)...........δεν ξανάρχομαι εκει πάνω ..........έχει μεγάλες ανηφόρες και σκιάζομαι:tongue: (δεν έχει λάστιχα και το αμάξι)

Ωραία... πάμε φάληρο για να έχουν και τα παιδιά να παίξουν; Αν δεν φυσάει... μιλάμε και τηλεφωνικά :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σας πιάνει ποτέ χωρίς λόγο να έχετε ψυχοπλάκωμα;

Είμαι τόσο πολύ αγχώδης για τα πάντα, αηδία έχω καταντήσει,ούτε εγώ με αντέχωω!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Ωραία... πάμε φάληρο για να έχουν και τα παιδιά να παίξουν; Αν δεν φυσάει... μιλάμε και τηλεφωνικά :)

oki dockie

Καλημέρα!!!

Σας πιάνει ποτέ χωρίς λόγο να έχετε ψυχοπλάκωμα;

Σώωωωωωωωωωωωωωπα................μιλάς με την βασίλισσα της κατάθλιψης dear:razz:

Σώωωωωωωωωωωωωωπα................μιλάς με την βασίλισσα της κατάθλιψης dear:razz:

Τι πράγμα είναι κι αυτό;

Κι εγώ έχω το κακό, ότι μελαγχολώ πολύ εύκολα και είμαι και παραπονιάρα και πάντα μα πάντα η πιο αδικημένη από όλους!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...