Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα εχει ιωση γαστρεντεριτιδας μαλλον τι να σου πω και εγω, ξεκινησε με εμετους και συνεχιζει τωρα με πυρετους. Ευχαριστω για τα περαστικα.

όχι ρε γμτ! Και ο δικός μου τον πρώτο χρόνο είχε 8 μέρες γαστρεντερίτιδα, έρεψε μιλάμε το παιδάκι, μου ήρθε να τον πλακώσω το γιατρό τότε... Ούτε που θέλω να το θυμάμαι, προσέυχομαι μόνο να μην το ξαναπάθει... Περαστικά σας!

Harlow σοβαρά η μικρή; Βρε που πήγε η παιδική αθωότητα; :)Μήπως τα πονηρεύουμε εμείς οι μεγάλοι τελικά τα παιδιά;:?:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τωρα εχει ιωση γαστρεντεριτιδας μαλλον τι να σου πω και εγω, ξεκινησε με εμετους και συνεχιζει τωρα με πυρετους. Ευχαριστω για τα περαστικα.

Αν κάνει μόνο εμετούς και όχι διάρροιες μήπως έχει μόνο γαστρίτιδα? Εμείς αυτό είχαμε.

Harlow σοβαρά η μικρή; Βρε που πήγε η παιδική αθωότητα; :)Μήπως τα πονηρεύουμε εμείς οι μεγάλοι τελικά τα παιδιά;:?:

Αν πατήσεις επάνω στις δημοσιεύσεις και δεις τι έχω γράψει παλαιότερα από αυτά που έχω ακούσει από την κόρη μου και την την βαφτιστήρα μου...........θα σου κάνουν αέρα για να ασυνέλθεις από την λιποθυμία.:D

Δεν τα πονηρεύομαι εμείς, το'χουν στο ενστικτό τους κάποια πράγμα, και άμα δουν και τα απογευματικά προγράμματα στην τιβι, πως χαμουρεύονται οι ηθοποιοί μεταξύ τους (που'σαι ρε ΕΣΡ να δεις τι γίνεται?).......ε! δεν θέλει και πολύ.

Διαφημίσεις

τα διάβασα... την λέξη από τσ.. δεν την βρήκα ή δεν την πρόσεξα.

δεν πειράζει. στο περίπου κατάλαβα.

έχω γράψει τόσες φορές τα εσώψυχά μου εδώ κ δίπλα.

τέτοιο άνοιγμα...δεν θα το έκανα.

Ευχαριστω Αρνι!!!!!!!!!

Στην ηλικια που ειναι η κορη της Χαρλοου φυσιολογικα ειναι ολα αυτα και εμεις μικρα τα σκεφτομασταν απλα δεν εκδηλωνοντουσαν ελευθερα ολα αυτα.

Ευχαριστω Σεβη, μακαρι να μην ανεβασει ξανα απο εδω και περα εχει κουραστει και αυτο και εγω. Απο του Ευαγγελισμου ειμαστε συνεχεια καποιος αρρωστος και θα φτασει Πασχα σε λιγο.

Υπομονή Μαρκόπουλό μου!ΠΕραστικά του του Μάριου!

Αυτό ακριβώς αγαπημένες μου κότες!

Το κοκοράκι κικιρικικι!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τα διάβασα... την λέξη από τσ.. δεν την βρήκα ή δεν την πρόσεξα.

δεν πειράζει. στο περίπου κατάλαβα.

έχω γράψει τόσες φορές τα εσώψυχά μου εδώ κ δίπλα.

τέτοιο άνοιγμα...δεν θα το έκανα.

τσόντα παιδί μου τσόντα!!!!

(άμα φάω κάρτα θα την προωθήσω σε σένα:D:D

εννοείται ότι τέτοια "άνοιγμα" ούτε εγώ θα το εκανα ποτέ.

Εδώ καμιά φορά συζητάω με τις κολλητέ μου που είμαστε πάνω από 25 χρόνια κώλος και βρακί και κάποια πράγματα δεν τα λέμε ή καταλαβαίνουμε πόσα είναι διατεθειμένη να σχολιάσει η άλλη για την σεξουαλική της ζωή

(να τύχεις σε κουβέντα να χεστείς στο γέλιο SATC το'χουμε καταντήσει)

είναι τόσο προσωπικό αυτό το θέμα, που δεν καταλαβαίνω σε τί εκτονώνει, βοηθάει ή ενώνει η δημοσιοποίηση της συχνότητας, της ποιότητας, της ποικιλίας, κλπ!

μπορεί κ να είμαι εντελώς εκτός, αλλά δεν το πιάνω.

ρύζι λαπά, πατατούλα βραστή τρώει;

ψωμάκι;

σκέτο ζυμαρικούλι;

Χθες δοκιμασα τα παντα απο αυτα που επιτρεποταν αλλα δεν εφαγε τιποτα Σεβη δεν ηθελε να ανοιξει το στομα του με τιποτα. Μονο γαλα και κουλουρακι ηθελε.

Απο τον λαπα εφαγε μια κουταλια και αρνιοταν πεισματικα μετα, Του εφτιαξα κοτοπουλακι που μου ειπε ο γιατρος στεγνο οχι, του εφτιαξα μακαρονια σκετα οχι οτι και να του εδινα οχι μου ελεγε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...