Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική, λογικά μπορώ και τις 2 μέρες, απλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το Σάββατο να πάμε ημερήσια εξόρμηση σε κάτι φίλους (αλλά δεν το βλέπω γιατί η μικρή τους σήμερα είχε πυρετό). Να πούμε για Κυριακή αν είναι;

Εμάς μας έχουν σημειώσει στο βιβλιάριο ότι μεταξύ 4-6 χρονών πρέπει να κάνουμε το Polio και το τριπλό DTP (του τετάνου που λες).

Δηλαδή αν πάει 6 χρονών και 3 μηνών απαγορεύεται?

Κάντου αυτό που είναι το πιο επείγον και τα άλλα σιγά σιγά.

Αμα βλέπουν βιβλιάριο με τακτικούς εμβολιασμούς δεν λένε κάτι.

Δεν τους πας και κενό βιβλιάριο βρε παιδί μου.

Της φυματίωσης πάντως εγώ δεν της το κάνω, μου είπε όχι και ο παιδίατρος και μου είπε ότι και η ελληνική παιδιατρική εταιρεία (ή κάπως έτσι) λέει όχι.

Καληνυχτιζω και εδω...

Περασαμε πολυ ωραια σημερα.. Διαφορετικη μερα.. Ας ελπισουμε και σε μια ομορφη αυριανη!

Φιλακια κοριτσουδια μου! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ναι ευτυχώς Παρασκευή!

Άδικα ανησύχησα χθες, μια χαρά ήταν ο χρηστάκος μου, ούτε αντιπυρετικό χρειάστηκε να πάρει...

Ο Μάριος πώς να πέρασε τη νύχτα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Νταξ......είμαι αστοιχείωτη μη βαράτε.

Ρε παιδιά , ήρθε εχτές μια κοπέλα σπίτι να πάει κάτι παραμυθάκια που έδινα και έφερε στη μικρή ένα Ken και μια Barbie (να'ναι καλά η κοπέλα).

Λοιπόν τους "ρήμαξε" η δικιά μου.

Τι τους έβαζε να ξαπλώνου και να φιλιούνται στο κρεβάτι, τι δεν άφησε τον Ken αφίλητο η ίδια για πάνω από 5 λεπτά........λίγο ακόμα και θα γυρίζαμε αισθησιακή ταινία (είδα ότι απαγορεύτηκε η λέξη τσ... δίπλα γιατί προσελκύει λέει σπαμάκιες ανώμαλους :D).

Δηλαδή φαντάσου να μεγαλώσει λίγο ακόμα τι με περιμένει!!!!:confused:

Νταξ......είμαι αστοιχείωτη μη βαράτε.

Ρε παιδιά , ήρθε εχτές μια κοπέλα σπίτι να πάει κάτι παραμυθάκια που έδινα και έφερε στη μικρή ένα Ken και μια Barbie (να'ναι καλά η κοπέλα).

Λοιπόν τους "ρήμαξε" η δικιά μου.

Τι τους έβαζε να ξαπλώνου και να φιλιούνται στο κρεβάτι, τι δεν άφησε τον Ken αφίλητο η ίδια για πάνω από 5 λεπτά........λίγο ακόμα και θα γυρίζαμε αισθησιακή ταινία

:lol::lol::lol::lol:

(είδα ότι απαγορεύτηκε η λέξη τσ... δίπλα γιατί προσελκύει λέει σπαμάκιες ανώμαλους :D).

Δηλαδή φαντάσου να μεγαλώσει λίγο ακόμα τι με περιμένει!!!!:confused:

ποιά λέξη;:confused::confused::confused:

Ο Μαριος εψηνε μπριζολες ολο το βραδυ στο κεφαλι του. Τωρα απυρετος με πονσταν.

Καλημερα ξεχασα να πω.

το πουλάκι μου! περαστικά του Ειρήνη μου!:(

Ευχαριστω Σεβη, μακαρι να μην ανεβασει ξανα απο εδω και περα εχει κουραστει και αυτο και εγω. Απο του Ευαγγελισμου ειμαστε συνεχεια καποιος αρρωστος και θα φτασει Πασχα σε λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...