Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Party anyone?

_aPFF_1zJvw&feature=related

Το μόνο καλό από την ταινία ...το τραγούδι (και ο Σεϊταρίδης....μιαμ μιαμ)

Εσενα που σε αντεγραψα.....?...τα διαβαζω σκατοεπιλεκτικα ....αμα πετυχω κατι που μου γυρναει το ματι το κανω quote και μετα......φευγω.......:tongue::tongue::tongue: τα αλλα τα τρωει η μαρμαγκα.....

ΥΓ: Πως περασατε Χριστινα....?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως χωρίς να με αναζητήσει πάντως :D

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία :) Ξεσάλωσε απίστευτα τόσο που στο δρόμο έλεγε μόνη της: πίτι πίτι (σπίτι σπίτι) :)

poio embolio Κανατε κατινάκι? οσο για το πρηξιμο...μολυβονερο... ή αλοιφη χεμεραν.. ενα κ ενα

του πνευμονιόκοκου....

Πρίστικε και κοκκίνισε μπουτάκι, μαγουλάκια και μέτοπο έβγαλε σπυράκια κάτω απο τα μάτια τσίριζε και έκανε δέκατα.

Το ντεπόν έκανε καλή δουλειά, οι κρύες κομπρέσες επίσης και τώρα κοιμάται το πουλάκι μου!!

Καλησπέρα σε όλες!!:P

ymO6p2.png

sL3vp2.png

κόρες πάω να αράξω βεραντούλα με τσιγάρο κ σε λίγο νάνι.

καλό ξημέρωμα σε όλες κ όνειρα γλυκά κ απύρετα σε όλα τα πιτσιρίκια.

Νίτσα, δεν βρίσκω τίποτα κακό, ανησυχητικό στην απάντηση του Παναγιώτη για το Πάσχα.

το αν συμμετέχει στην ομάδα...μήπως να κουνήσει τον απ' αυτό της κ η δασκάλα κ να δει τί το ζορίζει το γαμπρουδάκι μου; μήπως κάποιο άλλο ζόρικο παιδί μήπως στρεσάρεται το μανάρι μου από κάτι;μήπως η απόρριψη η τελειομανία; είναι συχνή σε πολλά μικρά παιδάκια.

αντί να βάλει η δασκάλα το μυαλουδάκι της να δουλέψει σε πρηζει κ σε πριζώνει άδικα.

παρατήρηση κ μίλα με το παιδί.

να μου το γλυκοφιλήσεις.

Διαφημίσεις

Περαστικα Κατινακι ελπιζω να μην ανεβασει ξανα.

Σεβη ποια διατροφη?? Σημερα μονο το πρωινο γαλα ηπιε και ενα κουλουρακι με σουσαμι εφαγε τιποτα αλλο. Οτι και να του φτιαξαμε αρνιοταν να ανοιξει το στομα του. Μονο νερο και γαλα θελει.

Τωρα ειναι απυρετος τουλαχιστον με ντεπον ομως.

Που να δειτε οταν πανε κανα παιδικο η σχολειο αγκαλια με τα πονσταν θα ειστε

μπα νίκη τελικά αυτό παίζεται.πέρυσι έτρεμα που τον εστηλα πρώτη φορά.δεν κόλλησε απολύτως τίποτα.

Dalia νομίζω έχει συζητηθεί πολλές φορές αυτό το συγκεκριμένο θέμα στο αποκει.

Οτι δεν μπορεί να αρνηθεί το σχολείο να σου εγγράψει το παιδί λόγω των εμβολίων και αν γίνει κάτι τέτοιο τους το ζητάς γραπτώς και κινείς ανάλογες διαδικασίες.

Δεν προλαβαίνεις να του κάνεις εμβόλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ή δεν θες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...