Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειμαι καθηγητρια Αγγλικων στην Δευτεροβαθμια αλλα εχω περασει και απο την Πρωτοβαθμια τα πρωτα δυο χρονια(παιζει και να ξαναβρεθω στα μωρακια φετος:P)

κι επισης εχω κανει καποια εξτρα σεμιναρια σε ειδικη αγωγη-νοηματικη κλπ!

αχ μπράβο, πολύ ενδιαφέρον!

Απο διαθεση ειναι καλα αλλα δεν εχει κοιμηθει παρα μια ωρα τωρα το μεσημερι. Ευτυχως εμετο δεν ξανακανε, το θεμα ειναι οτι δεν τρωει παρα ελαχιστα και μας βλεπω απο τα 11 500 να πεφτουμε στα 10 κιλα.

το ότι δεν τρώει, είναι πολύ φυσιολογικο, μην τον πιέζεις, είναι ο τρόπος να αυτοπροστατευτεί ο οργανισμός από επιπλέον εμετούς (ή διάρροιες, ανάλογα την περίπτωση). Και η Σοφία όποτε περνάει ίωση, για 3 μέρες θέλει μόνο στήθος, τίποτα άλλο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα με αυτο που επαθα με βλεπω να ξαναβαζω την καμερα που ειχε μωρο ο Μαριος, πριν λιγους μηνες την βγαλαμε απο το δωματιο, ισως τελικα να πρεπει να τα βλεπεις συνεχεια δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν ημουν εκει.

Να σαι καλα Palladin,αντε με το καλο κι εσυ το δευτερο πτυχιο σου να γινουμε συναδελφοι!!!!:P

Μαρκοπολο....τετοια να ακουω...να μην βγαλω ποτε το παιδι απο το δωματιο μας:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Δυστυχώς δεν έχω πάλι internet και τηλ.. Μακακίζονται forthnet με ΟΤΕ together!

Φαίη τι έγινε και είσαι έτσι? Λοιπές τι κάνετε?

Εγώ είμαι τρελαμένη. Παιδιά με μύξες αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρε χθες τηλέφωνο στο νήπιο να δω τι γίνεται με το παιδί και αφήστε τα!

Ο Π. λοιπόν, που είναι ένα εξαιρετικά ζωηρό παιδί, έχει θέματα ομαδικότητας. Σχεδόν ποτέ δε συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, δεν λέει την μεσημεριανή προσευχή όπως τα υπόλοιπα παιδάκια και γενικά ανταποκρίνεται σε κάτι μόνο όταν του απευθύνεται η δασκάλα προσωπικά. Προχθές ας πούμε τους μιλούσε για το Πάσχα και τα ρωτούσε τη γνώμη τους κ πως το βλέπουν σαν γιορτή. Εκεί που όλα τα παιδάκια λέγανε για αυγουλάκια και σούβλες, ο δικός μου απάντησε ότι θα του πάρουμε δώρο από τα jumbo... Τις εργασίες που του αναθέτει τις φέρνει εις πέρας χωρίς πρόβλημα. Και φυσικά μου είπε πάλι ότι λόγω ηλικίας (γεν. 11/2005) να ξανασκεφτώ την επαναφοίτηση στο νήπιο διότι αν δεν το κάνω θα το μετανιώνω κάθε χρόνο που θα πηγαίνει σχολείο.

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ...Θα τον πάω μάλλον την επόμενη εβδομάδα στο κέντρο που σας έλεγα να τον δουν και να με συμβουλέψουν.

Ουφφφφφφφ

Προσωπικά μου φαίνεται λίγο υπερβολική η παιδαγωγός λόγω των παραπάνω επιχειρημάτων, αλλά και πάλι, ούτε το παιδί ξέρω ούτε παιδαγωγός έχω τελειώσει.

Αυτό που σου είπαν για το emmaki μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Όσες φορές έχω δει γραφόμενά της τη γουστάρω!

Ντάλια μου χρόνια σου πολλά!Ότι επιθυμείς!

Μαρκοπουλάκι, άρα πάει καλά ο Μάριος:D

Τώρα...να σας πω κάτι...άλλοι θα με πείτε τέρας ψυχραιμίας, άλλοι τέρας αναισθησίας...:P

Το να μην τρώει ένα παιδί, ειδικά επειδή είναι άρρωστο δε με ανησυχεί...μόνο το να μην πίνει. Γενικώς πιο πολύ με ενοχλεί να έχουν πεσμένη διάθεση από την αρρώστεια παρά να μην τρώνε.

Επίσης, δεν κατάλαβα, γιατί σου είπε όχι γάλα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κικη γενικά συμφωνώ μαζί σου.

Το αγελαδινό γάλα δυστυχώς σε περίπτωση γαστρεντερίτιδας, εμετών, διάρροιας κλπ χειροτερεύει την κατάσταση.

Μάρκοπόλο, λίγη μπανάνα ή βραστή πατάτα νομίζω θα ήταν καλή αρχή για στερεές, και το νερό όταν του δώσεις, γουλίτσα γουλίτσα. (καλά, θα μου πεις, εξήγησέ το αυτό σε δίχρονο)

Διαφημίσεις

Όταν έπαθε γαστρεντερίτιδα η Κωνανινα μας απαγόρεψε το γάλα και το αχλάδι και το πορτοκάλι. Από φαγητά μόνο ρύζι, πατάτα, κοτόπουλο επιτρεπόταν. Όταν έφαγε και την πήρα τηλέφωνο μου επέτρεψε να της δώσω ναι μεν γάλα αλλά όχι στην κανονική δόση. Δηλαδή αραιωμένο μόνο και μόνο επειδή το βραδινό γάλα είναι αυτό που την χαλαρώνει για να κοιμηθεί. Η διάρροια μας κράτησε 2-3 μέρες. Ηλεκτρολύτες δίναμε έτοιμους από το φαρμακείο μαζί με νερό ή φαγητό. Αν ήξερα την συνταγή της μαρς θα την έφτιαχνα και θα γλιτώναμε τα φακελάκια.

Τουλάχιστον καμμια φρυγανιά τρώει μάρκο; Για να τραβάει τα υγρά. ή κανένα μπισκοτάκι χωρίς αυγό.

Την συνταγη την εδωσε η Καντυ-Καντυ:Pκαι μου φαινεται πρεπει να την γραψω κι εγω καπου να υπαρχει σε ωρα αναγκης!!

Κατα τα αλλα...κι εμενα θα με ανησυχουσε πολυ το να μην πινει...και η ελλειψη διαθεσης...κριμα τα ψυχουλακια...πως μεταμορφωνονται ετσι οταν ασθενουν!!!:confused:

http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=39

Μάρκο διάβασε αυτό γιατί όπου και αν διάβασα παντού λέει για υγρά πολλά σε περίπτωση εμετών και το ίδιο μας είχε πει και η δική μας παιδίατρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...