Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλώς τη Νίτσα !

Κι εγώ πιστεύω πως είναι σαφώς καλύτερα να "χάσει" τώρα ένα χρόνο που είναι μικρός ακόμη, παρά να φάει όλη την πίεση προσπαθώντας να ακολουθήσει πιο γρήγορους ρυθμούς που, στην τελική, μόνο πίσω θα το πηγαίνουν το παιδί . Άσε που μπορεί κιόλας όλο αυτό το σκηνικό να του δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα για το διάβασμα και το σχολείο.

Δες τί θα σου πουν και στο κέντρο που θα πάτε και βλέποντας και κάνοντας, που λένε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!

μάρκο μου, περαστικά στο παιδί!

ντάλια, να τα εκατοστήσεις!

νιτσάκι, πρέπει να μιλήσουμε από κοντά για τον γιο σου - έχω να σου πω πολλά!

love4four, καταρχήν λυπάμαι για την... επέτειο που έχεις σήμερα - για τα κιλά, μην δίνεις καμιά σημασία σε ότι σου λένε!

φαίη... από κοντά (όταν βρεθούμε...) έχω να σου πω διάφορα...

αγγελίνα είσαι καλύτερα?

εγώ, τι άλλο? είμαι κατάκοπη...

υ.γ. και επειδή η σκάρλετ είναι παραπονιάρα... αερικό μου, φιλάκια!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Δυστυχώς δεν έχω πάλι internet και τηλ.. Μακακίζονται forthnet με ΟΤΕ together!

Φαίη τι έγινε και είσαι έτσι? Λοιπές τι κάνετε?

Εγώ είμαι τρελαμένη. Παιδιά με μύξες αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρε χθες τηλέφωνο στο νήπιο να δω τι γίνεται με το παιδί και αφήστε τα!

Ο Π. λοιπόν, που είναι ένα εξαιρετικά ζωηρό παιδί, έχει θέματα ομαδικότητας. Σχεδόν ποτέ δε συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, δεν λέει την μεσημεριανή προσευχή όπως τα υπόλοιπα παιδάκια και γενικά ανταποκρίνεται σε κάτι μόνο όταν του απευθύνεται η δασκάλα προσωπικά. Προχθές ας πούμε τους μιλούσε για το Πάσχα και τα ρωτούσε τη γνώμη τους κ πως το βλέπουν σαν γιορτή. Εκεί που όλα τα παιδάκια λέγανε για αυγουλάκια και σούβλες, ο δικός μου απάντησε ότι θα του πάρουμε δώρο από τα jumbo... Τις εργασίες που του αναθέτει τις φέρνει εις πέρας χωρίς πρόβλημα. Και φυσικά μου είπε πάλι ότι λόγω ηλικίας (γεν. 11/2005) να ξανασκεφτώ την επαναφοίτηση στο νήπιο διότι αν δεν το κάνω θα το μετανιώνω κάθε χρόνο που θα πηγαίνει σχολείο.

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ...Θα τον πάω μάλλον την επόμενη εβδομάδα στο κέντρο που σας έλεγα να τον δουν και να με συμβουλέψουν.

Ουφφφφφφφ

Kαι ο δικός μου τον 11/2005 είναι..Όχι μην ξαναφήσεις το παιδί στο νήπιο..Ισως δυσκολευτούμε λίγο περισσότερο αλλά θα τα καταφέρουμε...

Δες το λίγο αλλά μην αγχώνεσαι....και ο δικός μου στον κόσμο του είναι...τον βοήθησε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο στην ομαδηκότητα...Απο κει και πέρα΄αν κάτι δεν του αρέσει, δεν είναι καλός...μήπως συμβαίνει και στον δικό σου κάτι τέτοιο...?

Η δασκάλα τι έχει πει για το πασχα ? το παιδί τι θα έπρεπε να ξέρει ? ο δικός μου σκέφτεται τη λαμπάδα με το playmobil..αυτό είναι το πασχα για εκείνον....α και μου ζηταει το dvd από μια εφημερίδα ιησους απο τη ναζαρετ

Γειά σας κορίτσια!!!

Δυστυχώς δεν έχω πάλι internet και τηλ.. Μακακίζονται forthnet με ΟΤΕ together!

Φαίη τι έγινε και είσαι έτσι? Λοιπές τι κάνετε?

Εγώ είμαι τρελαμένη. Παιδιά με μύξες αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρε χθες τηλέφωνο στο νήπιο να δω τι γίνεται με το παιδί και αφήστε τα!

Ο Π. λοιπόν, που είναι ένα εξαιρετικά ζωηρό παιδί, έχει θέματα ομαδικότητας. Σχεδόν ποτέ δε συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, δεν λέει την μεσημεριανή προσευχή όπως τα υπόλοιπα παιδάκια και γενικά ανταποκρίνεται σε κάτι μόνο όταν του απευθύνεται η δασκάλα προσωπικά. Προχθές ας πούμε τους μιλούσε για το Πάσχα και τα ρωτούσε τη γνώμη τους κ πως το βλέπουν σαν γιορτή. Εκεί που όλα τα παιδάκια λέγανε για αυγουλάκια και σούβλες, ο δικός μου απάντησε ότι θα του πάρουμε δώρο από τα jumbo... Τις εργασίες που του αναθέτει τις φέρνει εις πέρας χωρίς πρόβλημα. Και φυσικά μου είπε πάλι ότι λόγω ηλικίας (γεν. 11/2005) να ξανασκεφτώ την επαναφοίτηση στο νήπιο διότι αν δεν το κάνω θα το μετανιώνω κάθε χρόνο που θα πηγαίνει σχολείο.

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ...Θα τον πάω μάλλον την επόμενη εβδομάδα στο κέντρο που σας έλεγα να τον δουν και να με συμβουλέψουν.

Ουφφφφφφφ

Μαλιστα....

καταρχην να ρωτησω το εξης...

επειδη λειπω καιρο απο τα δημοτικα και δεν ειμαι σιγουρη για το διαδικαστικο...

το παιδι για να παει Δημοτικο δεν πρεπει να εχει κλεισμενα τα 6 χρονια?? Δηλαδη τον Σεπτεμβριο που αρχιζει η σχολικη χρονια οσα παιδακια δεν ειναι 6 ετων δεν τα δεχονται????

'Η μηπως ισχυει ακομη το παλιο συστημα??

Αν ισχυει αυτο που νομιζω ουτως η αλλως το παιδι δεν θα παει του χρονου Α'Δημοτικου????

Αν δεν ισχυει αυτο που λεω...

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μεινει το παιδι στο νηπιο...

Δηλαδη η νηπιαγωγος στηριζει την προτροπη-συμβουλη της στην ενμερει αρνηση να συμμετασχει το παιδι σε ομαδες???

Θεωρω οτι αυτο δεν ειναι απολυτα ενδεικτικο της καταστασης και θα επρεπε να παρατηρησει περισσοτερα!

Θα σε συμβουλευα να της ζητησεις να παρατηρησει περισσοτερο το παιδι και να σου δωσει πιο εμπεριστατωμενη γνωμη εχοντας να σου παραθεσει κι αλλα γεγονοτα που να ενισχυουν την παραινεση αυτη...

Με αυτα που μας λες...εγω παντως ως παιδαγωγος δεν θα προτεινα κατι τετοιο κι επισης δεν μου φαινεται καθολου μα καθολου περιεργο που το παιδι αναφερθηκε στο δωρο απο τα Τζαμπο:P

Ψαξτο στο χαλαρο...χωρις ιδιαιτερο αγχος και πριν πας το παιδι σε ειδικο κανε μια επισκεψη μονη σου με τον αντρα σου!

Επισης ειναι μια κοπελα στο απεκει που λεγεται emmaki και ειναι ειδικη παιδαγωγος σε μικρες ηλικιες που αυτην τη στιγμη δουλευει σε KΕΔΔΥ...εγω θα της εστελνα ενα πμ ρωτωντας της σχετικα χωρις να ντρεπομαι καθολου λογω και της ανωνυμιας του φορουμ!Μπορει και να σε βοηθησει πιο εξειδικευμενα!

Δυστχως ζουζου μου με το που θα γεννηθουν ειναι στην σειρα για να υποφερουν. Αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο. Μακαρι ολα τα προβληματα τους να ειναι οι πυρετοι , οι ιωσεις και οι εμετοι.

Οπως καταλαβατε ειχαμε ΠΑΛΙ επισκεψη στην παιδικη μας απο σχολειο ειδικης αγωγης. Οταν βλεπεις ενα παιδι 8 χρονων να του λενε 'ρωτα το κοριτσακι πως το λενε' 6 φορες και καθε φορα να λεει 'Παναγιωτης (το δικο του)' τοτε σου κοβεται η φορα και για τους εμετους και για ολα. Βεβαια προσωρινα γιατι μετα οταν τα παιδακια αυτα πανε σπιτια τους, επανερχεται ο δικος μας εγκεφαλος στις μ@λακιες του......καταλαβαινετε τι θελω να πω......

ειμαι μαυρισμενη σημερα απο ολες τις αποψεις......και δεν βλεπω να σηκωνω κεφαλι.....μολις φωναξα στην μικρη που δεν ετρωγε ψαροσουπα.......αντε να παω στο διαολο.......:-(:sad:

Το ξερω οτι τα πραγματικα σοβαρα ειναι αλλα, γιατι δυστυχως τα εχω λουστει και δει με τα ματακια μου χρονια μεσα στα νοσοκομεια που εχω μεγαλωσει με αλλα παιδακια παρολαυτα ακομα και τα ασημαντα για το παιδι σου γινονται σημαντικα και τρελαινεσαι οταν το βλεπεις να υποφερει. Μακαρι κανενα παιδι στον κοσμο να μην περναγε δυσκολα και καμια μανουλα να μην αγωνιουσε.

Διαφημίσεις

Βρε Μεταξακι μακαρι να ειχα χθες βραδυ αυτη τη συνταγη. Σε ευχαριστω παρα πολυ θα το φτιαξω για καλο και για κακο μηπως ξαναρθει ο εμετος. Εκανε και μια φορα διαροια τωρα το μεσημερι.

Και εγω γιαυτο εδωσα το πριπεραν Μεταξακι γιατι το παιδι ειχε στεγνωσει τελειως και θα συνεχιζε μεχρι το πρωι αν δεν καναμε κατι, ετσι συνεβη και σε εμενα προχθες.

Ντάλια χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

marsolan είσαι δασκάλα;;;;

Ειμαι καθηγητρια Αγγλικων στην Δευτεροβαθμια αλλα εχω περασει και απο την Πρωτοβαθμια τα πρωτα δυο χρονια(παιζει και να ξαναβρεθω στα μωρακια φετος:P)

κι επισης εχω κανει καποια εξτρα σεμιναρια σε ειδικη αγωγη-νοηματικη κλπ!

Νταλια..χρονια πολλα κι απο εμενα!!!

Απο διαθεση ειναι καλα αλλα δεν εχει κοιμηθει παρα μια ωρα τωρα το μεσημερι. Ευτυχως εμετο δεν ξανακανε, το θεμα ειναι οτι δεν τρωει παρα ελαχιστα και μας βλεπω απο τα 11 500 να πεφτουμε στα 10 κιλα.

Βρε Μεταξακι μακαρι να ειχα χθες βραδυ αυτη τη συνταγη. Σε ευχαριστω παρα πολυ θα το φτιαξω για καλο και για κακο μηπως ξαναρθει ο εμετος. Εκανε και μια φορα διαροια τωρα το μεσημερι.

Και εγω γιαυτο εδωσα το πριπεραν Μεταξακι γιατι το παιδι ειχε στεγνωσει τελειως και θα συνεχιζε μεχρι το πρωι αν δεν καναμε κατι, ετσι συνεβη και σε εμενα προχθες.

Μαρκοπολο...μολις διαβασα τι περασατε κι εσυ και το παιδι...

Ασε...τον εχω νιωσει στο πετσι μου τον εμετο και λυγιζα εγω κοτζαμ γαιδουρι οχι ενα 2χρονο πλασματακι!!!

Περαστικα κοπελα μου και αγυριστα!!

Πω-πω...καλα εκανες και εκατσες διπλα του...εκανε εμετο στον υπνο του το παιδακι μου....:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...