Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marsolan το blog δικό μου είναι, έχω χρόνια στο κουρμπέτι! Με ντεκουπάζ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ πάντως, αν και μου αρέσει πολύ να βλέπω αυτά που φτιάχνουν. Καλέ τα άσπρα στα καδράκια θα ζωγραφιστούν, δεν θα μείνουν έτσι! Σήμερα ξεκίνησα κι απ'τη χαρά μου είπα να το ανακοινώσω:tongue:, γι'αυτό και είναι έτσι μισά. Και εννοείται πως θα μπει και εξτρα στολισμός για τη βάφτιση.

Που ειστε κορες??

Μωρε διαβαζω τα περι βαφτισεων και θυμαμαι τα δικα μας... Αντε να στρωσουμε λιγακι οικογενειακως και να βαλουμε πλωρη για το 2ο!!!

Zopiron μην ασχολεισαι κοπελα μου... Το ατομο ειναι "γεια σου".....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Άστα να πάνε δωράκι... Τουλάχιστον να κοιμηθούμε ήσυχα και να ξυπνήσουμε κατά τις 9.00 το πρωί να το ευχαριστηθούμε κι εμείς λίγο :lol:

Αύριο κλείνουμε τους 18 μηνες :D

γεια σας κορίτσια!

και μένα ο αντάρτης πριν λίγο κοιμήθηκε! λύσσαξε ΟΛΗ τη μέρα! κάπου έχει και τα δίκια του - είναι κλεισμένος μέσα 10 μέρες!!!!!

εγώ έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι (μιλάμε για αχούρι) και είμαι κουρέλι...

Διαφημίσεις

α ωραια....νωρις κοιμηθήκατε κι εσεις:mrgreen:

δωράκι, ξενυχτάκι κι ο κούκλος σου? διάβασα πολύ κολακευτικά σχόλια παραδίπλα...:cool:

Ζώπυ θυμάσαι τι με ρωτησες χθες; Το ένα χάπι... είναι το singulair!

άντε πάλι η πιπίλα και η μονομανία των γιατρών - κουτσοί, στραβοί, όλοι singulair! τέλος πάντων, εσένα ίσως να σε βοηθήσει... πόσο καιρό το παίρνεις?

θέλω να γράψω κι εγώ την γνώμη μου για την βάφτιση της μπέμπας μου αλλά απόψε δεν το βλέπω... δεν έχω κουράγιο...

δωράκι, ξενυχτάκι κι ο κούκλος σου? διάβασα πολύ κολακευτικά σχόλια παραδίπλα...:cool:

καλησπερα ζωπυρον μου.διαβασα οτι ειστε καλύτερα...πολυ χαρομαι:D

κοιτα συνήθως κοιμαται 10.30...εχει ομως 3-4 βραδιες που κοιμαται στις 11.30.

ευτυχως σημερα κοιμηθηκε 11 παρα 10.ελπιζω να ξανα γυρισει στον υπνο των 10.30!!!!!

χαχαχαχα που,στο τι μαγειρευουμε σημερα?????

χαχαχα χαχαχαχα:mrgreen:

αερικο τι να πω εγω που ξυπναω 6.30-07.00 για να του δωσω το γαλα????

ευτυχως ξανακοιμόμαστε μετα.!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

ξέρεις ότι υπάρχει θέμα δίπλα για το σινγκιουλέρ?

εμείς καλύτερα... ο μικρός βέβαια έχει (πολύ λιγότερο) βήχα ακόμη κι αύριο λέω να τον βγάλουμε λίγο και τη Δευτέρα σχολείο - κι ο Θεός βοηθός...!

άκουσα και για τα 6 θύματα της νέας γρίπης και ξέρεις - μου γυάλισε το μάτι από το φόβο...

ευτυχώς, λείπει η νίτσα - θα τραγουδάει παπαρίζου...!

ρε σεις, η δήμητρα έφαγε μπαν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...