Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω ολες για τα περαστικα μακαρι κανενα παιδακι να μην νιωθει ασχημα ποτε.

Δυστχως ζουζου μου με το που θα γεννηθουν ειναι στην σειρα για να υποφερουν. Αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο. Μακαρι ολα τα προβληματα τους να ειναι οι πυρετοι , οι ιωσεις και οι εμετοι.

Οπως καταλαβατε ειχαμε ΠΑΛΙ επισκεψη στην παιδικη μας απο σχολειο ειδικης αγωγης. Οταν βλεπεις ενα παιδι 8 χρονων να του λενε 'ρωτα το κοριτσακι πως το λενε' 6 φορες και καθε φορα να λεει 'Παναγιωτης (το δικο του)' τοτε σου κοβεται η φορα και για τους εμετους και για ολα. Βεβαια προσωρινα γιατι μετα οταν τα παιδακια αυτα πανε σπιτια τους, επανερχεται ο δικος μας εγκεφαλος στις μ@λακιες του......καταλαβαινετε τι θελω να πω......

ειμαι μαυρισμενη σημερα απο ολες τις αποψεις......και δεν βλεπω να σηκωνω κεφαλι.....μολις φωναξα στην μικρη που δεν ετρωγε ψαροσουπα.......αντε να παω στο διαολο.......:-(:sad:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καπως ετσι ηταν η δικια μας μερα εχθες Ελλ - μανουλα!

Και μαλιστα ΠΟΛΥ χειροτερα...

Το ποσες φορες ευχηθηκα να παω στο διαολο, αστο μην το ρωτας... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δυστχως ζουζου μου με το που θα γεννηθουν ειναι στην σειρα για να υποφερουν. Αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο. Μακαρι ολα τα προβληματα τους να ειναι οι πυρετοι , οι ιωσεις και οι εμετοι.

Οπως καταλαβατε ειχαμε ΠΑΛΙ επισκεψη στην παιδικη μας απο σχολειο ειδικης αγωγης. Οταν βλεπεις ενα παιδι 8 χρονων να του λενε 'ρωτα το κοριτσακι πως το λενε' 6 φορες και καθε φορα να λεει 'Παναγιωτης (το δικο του)' τοτε σου κοβεται η φορα και για τους εμετους και για ολα. Βεβαια προσωρινα γιατι μετα οταν τα παιδακια αυτα πανε σπιτια τους, επανερχεται ο δικος μας εγκεφαλος στις μ@λακιες του......καταλαβαινετε τι θελω να πω......

ειμαι μαυρισμενη σημερα απο ολες τις αποψεις......και δεν βλεπω να σηκωνω κεφαλι.....μολις φωναξα στην μικρη που δεν ετρωγε ψαροσουπα.......αντε να παω στο διαολο.......:-(:sad:

πόσο δίκιο έχεις..

Καπως ετσι ηταν η δικια μας μερα εχθες Ελλ - μανουλα!

Και μαλιστα ΠΟΛΥ χειροτερα...

Το ποσες φορες ευχηθηκα να παω στο διαολο, αστο μην το ρωτας... :(

Εσυ χθες εκανες κατι που επρεπε γιατι σε εσκαγε.....εγω σημερα μ!λακιζομαι......:( Εισαι καλα?

Διαφημίσεις

Εσυ χθες εκανες κατι που επρεπε γιατι σε εσκαγε.....εγω σημερα μ!λακιζομαι......:( Εισαι καλα?

Αυτο που με εσκαγε δεν ειχε σχεση με το παιδι.. Ομως ειχε αντικτυπο επανω του.. Δεν ξερω αν με εννοεις.. :|

Καλυτερα ειμαι.. Καλα οχι.. Απλα καλυτερα και προσπαθω.. Το παλευω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αυτο που με εσκαγε δεν ειχε σχεση με το παιδι.. Ομως ειχε αντικτυπο επανω του.. Δεν ξερω αν με εννοεις.. :|

Καλυτερα ειμαι.. Καλα οχι.. Απλα καλυτερα και προσπαθω.. Το παλευω!

Καταλαβα για αυτο λες μια απο τα ιδια σε χειροτερο.....αχ βρε κοριτσακι μου. Να σου πω οξω σημερα νταξ? Παρε το Μαρακι και οξω.....να σας δει ο ηλιος......αντε μπραβο.......

αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά: standard

Εγώ αγχώθηκα τώρα. Πήραν από τον παιδικό και μας είπαν ότι ο Χρηστάκης έχει δέκατα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Dalia,

Πολύχρονη κι ευτυχισμένη ! Όσο για τον σύζυγο κι ο δικός μου είχε ξεχάσει τα τελευταία μου γενέθλια... δεν άντεξα όμως: του είχα στείλει μνμ στη 1 το μεσημέρι λεγοντάς του πως είναι γάϊδαρος με μεγάλα αυτιά και στα καπάκια τηλεφώνησε λέγοντας διάφορες αρλούμπες ! ΟΚ. Άνθρωποι είμαστε και συμβαίνουν αυτά !:-P

Ειρήνη μου,

Στεναχωρήθηκα με τον Μάριο. Περαστικά σας πουλάκι μου. Το έζω ζήσει το δράμα σου κ....γαστρεντερίτιδα είναι και μάλιστα βαρβάτη... εγώ την είχα πατήσει έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις με τον Νικόλα όταν ήταν 18,5 μηνών και ακούγοντας τις π....ριές (συγγνώμη κιόλας) της -τότε- παιδιάτρου καταλήξαμε μετά από 4 ημέρες στο Παίδων όπου εκεί το παιδί από την αφυδάτωση έκανε σπασμούς (και, φ υ σ ι κ ά, τα είδα όλα !!!!). Μπορείς να του δίνεις ναρό με ζάχαρη κι αλάτι -ηλεκτρολύτες για να μην παθει καμία αφυδάτωση τα παιδί-. Δεν θυμάμαι αναλογίες. Θα ψάξω να το βρω και θα στο αντιγράψω ... Έχει καεί η γούνα μου και ξέρω τα πάντα πλέον !!!

Κατά τα άλλα: είμαι DOWN σήμερα. Κλείνουν 2 χρόνια από τον θάνατο του μπαμπά μου + συν τοις άλλοις έχω γίνει σαν τόφαλος -again- με είδε μια κοπέλα και μου λεει "Είσαι έγκυος βρε θηρίο? Πας για το 3ο?" χα χα γέλαγα μόνη μου. Της λέω "όχι , χοντρή είμαι και μην στεναχωριέσαι -- δεν παρεξηγούμαι"...

Πήγα κι έδωσα ένα σκασμό λεφτά: ψώνισα ρούχα στα παιδιά... σε αυτά μπορώ να ψωνίζω γιατί για εμένα.... μόνο στο XXL εκεί στα ΚΤΕΛ... :(

Γειά σας κορίτσια!!!

Δυστυχώς δεν έχω πάλι internet και τηλ.. Μακακίζονται forthnet με ΟΤΕ together!

Φαίη τι έγινε και είσαι έτσι? Λοιπές τι κάνετε?

Εγώ είμαι τρελαμένη. Παιδιά με μύξες αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρε χθες τηλέφωνο στο νήπιο να δω τι γίνεται με το παιδί και αφήστε τα!

Ο Π. λοιπόν, που είναι ένα εξαιρετικά ζωηρό παιδί, έχει θέματα ομαδικότητας. Σχεδόν ποτέ δε συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, δεν λέει την μεσημεριανή προσευχή όπως τα υπόλοιπα παιδάκια και γενικά ανταποκρίνεται σε κάτι μόνο όταν του απευθύνεται η δασκάλα προσωπικά. Προχθές ας πούμε τους μιλούσε για το Πάσχα και τα ρωτούσε τη γνώμη τους κ πως το βλέπουν σαν γιορτή. Εκεί που όλα τα παιδάκια λέγανε για αυγουλάκια και σούβλες, ο δικός μου απάντησε ότι θα του πάρουμε δώρο από τα jumbo... Τις εργασίες που του αναθέτει τις φέρνει εις πέρας χωρίς πρόβλημα. Και φυσικά μου είπε πάλι ότι λόγω ηλικίας (γεν. 11/2005) να ξανασκεφτώ την επαναφοίτηση στο νήπιο διότι αν δεν το κάνω θα το μετανιώνω κάθε χρόνο που θα πηγαίνει σχολείο.

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ...Θα τον πάω μάλλον την επόμενη εβδομάδα στο κέντρο που σας έλεγα να τον δουν και να με συμβουλέψουν.

Ουφφφφφφφ

Ντάλια Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα!

Κι εγώ πιστεύω ότι παίζει εκπληξούλα, έτσι γίνεται συνήθως... Άντε, μη στενοχωριέσαι!

Ελλ, βγες με το παιδί καμιά βόλτα έξω να χαλαρώσεις παιδί μου μαυρισμένο! Έχει και ωραίο καιρό..

Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) προτείνει ένα σκεύασμα που αποτελείται από:

1 lt βρασμένου νερού που έχει κρυώσει

6 κοφτά κουταλάκια ζάχαρης και

1/2 κουταλάκι αλάτι

Το χορηγούμε συχνά (κάθε τέταρτο ή και μισάωρο)και σε μικρές ποσότητες κατά την διάρκεια της μέρας.Αναφέρεται ότι μπορούμε να χορηγήσουμε ακόμα και 1.5 λίτρο χωρίς πρόβλημα

ή, εναλλακτικά, ξεθιμασμένη coca-cola...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...