Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γιατί ρε σου ζητήσαμε να διαβάσεις όλα όσα γράφουμε; Να περνάς να τα λέμε και να σε βλέπουμε θέλουμε :)

Θες να τα πάμε παρέα ένα απόγευμα;

Κανόνησα ... την αλλη βδομάδα θα τα παει μια αλλη φίλη thanks love !!!!

ρε παιδια, η πινιατα τι ειναι ?

εχω φτιάξει ενα βίντεο πως να φτιάξεις πινιατα

καλα λεμε με την μικρή φτιαχνουμε μια την εβδομάδα πωωωω πολύ ζεν κατασταση ...! ευκολο γρήρογο δημιουργικό παιχνίδι (απο ενός ετους τις φτιάχνω με αλευρόκολα ... να σου το δώσω το βίντεο αν θες)

γεια σας

ειμαι καινουργιος στο ANAL Mommies Cafe

μαη_μπεμπα σου εστειλα ΠΜ δεν το ειδες ?

εδω είναι μόνο για αλλωπρόσαλες οχι ΚΑΙ για αλλοπρόσαλους ...! ;):-)

Ρε φιλε!!!!!!!! 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΡΑΨΑΤΕ!

!@%^$#&^%$.............10 ΣΕΛΙΔΕΣ........και μεσα σε αυτες βρεθηκε και pregolover και ο anal-kainoyrgios........τι γινεται ρε παιδια.......!

πες τα ρε γμτ πες τα :-)

εγω ειμαι ο ΠρεγκοΛοβερ αλλα δεν θα ξαναπω κακες λεξεις ωστε να μην ξαναπαθω ΜΠΑΝ :tongue:

θα ηταν καλο να με συμπεριλαβατε στους κολπους του AnalMommiesCafe

μαηΜπεμπα αφου εσυ μερικα ποστ πιο κατω , ειπες οτι σας ελειψα

και οτι συζηταγατε διαφορα με διαφορες αλλες εδω στο φορουμ ,

πως απαντας τοσο ψυχρα τωρα? ουτε ενα ΠΜ απαντηση ..

το πρωτο μπαν είναι το δυσκολο

μετα συνηθίζεις - απο ότι βλεπω lol lol lol

περαστηκα στους αρωστους

καλημέρα σε όλους

ιου ιου ιου ιου ιου .....!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενιωσα ασχημα οταν μου ειπε ο γιατρος οτι θα μπορουσε να κανει σπασμους με το υποθετο αλλα ημασταν σε αδιεξοδο δεν ξεραμε τι αλλο να κανουμε βλεπαμε το παιδι να υποφερει και δεν σταματαγε ολο αυτο με τιποτα. Δεν ξερω αν εκανα σωστα αλλα δεν ειχα εναλλακτικη, Προσεξαμε την δοδολογια βεβαια γιατι στο πριπεραν αν δωσεις λιγο παραπανω δεν κανει. Λαθος σωστο το δωσαμε.

Καλημερα και για ακομα μια φορα σας ευχαριστω πολυ ολες! :)

Μαρκοπουλινα μου χιλια συγγνωμη που συστησα το πριμπεραν ετσι ελαφρα την καρδια, δεν ηξερα πως προκαλει σπασμους.. :( Χριστε μου ετσι και παθαινε τιποτα ο Μαριος θα πεθαινα επιτοπου απο τις τυψεις.. :( Ευτυχως που δεν επαθε κατι! Απο την αλλη χαιρομαι που σταματησαν οι εμετοι!

Σημερα καλυτερα.. Ξερω πως δεν ειναι ηττα το να την προσεγγισω εγω ξανα, απλα αυτη τη στιγμη η φουρτουνα δεν εχει καταλαγιασει και δεν ειμαι σε θεση.. Ουτε εκεινη θα ειναι σε θεση να με ακουσει. Θα δωσω χρονο κι ισως σπασω τον παγο με ενα μηνυμα.. Θα δειξει!

Οπως και να 'χει σας ευχαριστω και παλι πολυ! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια σας ευχαριστώ όλες πάααααααρα πολύ για τις ευχές σας !!!

Να είστε όλες καλά και οι οικογένιες σας...΄

Εγινα πλέον 32 Απρίληδων...

Περαστικά σε όλους τους άρρωστους...

Φαιη μην νιωθεις ασχημα και η φαρμακοποιος μας ειπε οτι το δινει συχνα σε παιδακια και οτι απλα θελει προσοχη η δοσολογια να ειναι σωστη. Το γνωριζα ως φαρμακο το εχω παρει και εγω στο παρελθον.

Χρονια πολλα βρε Νταλια! Πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!! Ο,τι επιθυμεις, να σε χαιρεται η οικογενεια σου!

Μαρκοπουλινα ποσο υποθετο του εβαλες? Εμεις της βαλαμε 1 το βραδυ και μισο το πρωι.. Αλλα με ΤΟΣΟ εμετο (1 καθε τεταρτο περιπου) δεν γινοταν να κανουμε αλλιως.. :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Για στείλε το βίντεο άρια :) Μπορεί να έχει ενδιαφέρον για την επόμενη μάζωξη των διχρόνων :D

δες το εδω στα αγγλικά http://video.about.com/familycrafts/How-to-Make-a-Pinata.htm

δεν το έχω ανεβάσει ακόμα στο καναλι μου στο youtube ! ΤΟ εχω κάνει και στα ελληνικά ;)

Ενιωσα ασχημα οταν μου ειπε ο γιατρος οτι θα μπορουσε να κανει σπασμους με το υποθετο αλλα ημασταν σε αδιεξοδο δεν ξεραμε τι αλλο να κανουμε βλεπαμε το παιδι να υποφερει και δεν σταματαγε ολο αυτο με τιποτα. Δεν ξερω αν εκανα σωστα αλλα δεν ειχα εναλλακτικη, Προσεξαμε την δοδολογια βεβαια γιατι στο πριπεραν αν δωσεις λιγο παραπανω δεν κανει. Λαθος σωστο το δωσαμε.

ax αχ ρε κοιτσάκι αχ ...

ξανθιά μπουγάτσα μου ΧΙΛΙΟΧΡΩΜΗ !!!!

Και η Μαρια οταν επαθε τη γαστρεντεριτιδα τοσο ητανε περιπου (12).. Πως δεν το στειλαμε αδιαβαστο το παιδι! Αει στο καλο πια με τα παλιοφαρμακα!

Γεια σου Αρια!!

gM4vp2.png

Ας ελπισουμε Αριακι οτι τελειωσε και δεν θα ξανασυμβει σημερα παλι ολο αυτο. Ειναι τοσο δυνατο παιδακι που παροτι ηταν σε αθλια κατασταση χθες και αυπνος σημερα πηδαει σαν το κατσικακι παλι και δειχνει στην γιαγια την κοιλιτσα του και λεει βαβααα αλλα θελει συνεχεια νερακι παλι.

Εγώ καλημερα να πω τώρα ή καλησπέρα?

Χρόνια πολλά στη Ντάλια! :D:D:D

Μαρκοπουλάκι, αν σταμάτησαν οι εμετοί για ώρες, πιστεύω δεν θα ξαναρχίσουν. Τουλάχιστον όχι με τέτοια συχνότητα. Περαστικά σας βρε παιδάκι μου...και μη σκέφτεσαι χαζά, αυτές οι ιώσεις είναι τρομερά κολλητικές, δεν τις γλυτώνεις με τίποτα. Το καλό είναι ότι περνάνε γρήγορα. Εμείς τρεις φορες πάθαμε φέτος, λόγω παιδικού. Χάλια όλοι. Περιέργως, ο μικρός δεν κόλλησε. :confused: Περαστικά κι αγύριστα!

Χάρλοου, μη με φουντώνεις κι εσύ με το φέησμπουκ! Κι ό,τι σκεφτόμουνα, όταν κατέβω στο γραφείο να ανεβάσω καμια φωτογραφιούλα...βρε ουστ! Ενα άβαταρ και πολύ είναι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...