Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ρε συμπεθέρα! Να μην υπάρξει δεύτερη νύχτα :( Και πάνω που λέγαμε ότι θα στρώσει και σερί ύπνο :(

Στο τσακ ημουν να τον παω στο νοσοκομειο αλλα οσο σκεφτομουν τι εχει να γινει εκει γιατι ο Μαριος ηταν σε εξαλλη κατασταση προσπαθουσα να το αποφυγω αλλα αν δεν σταματουσε θα φευγαμε αμεσα.

Καλά το σπίτι και το κρεβάτι θα φτιάξουν... Το παιδί να είναι καλά και το σπίτι ας είναι οικόπεδο :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έχω κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο γιατί είμαι σαν τον πωπό της μαϊμούς! Έβαψα μόνη μου τα μαλλιά μου με μεγάλη αποτυχία!!!

Δεν νομιζω πως τα ειπε ολα αυτα ετσι απλα για να τα πει.. Τα εννοουσε. Τωρα αν θα το "κρατησει" δεν το γνωριζω καθως δεν ξερω τι μου ξημερωνει.. Ειναι πολλα που τριγυρνανε στο κεφαλι μου αυτη τη στιγμη..

Αν ειχε δικιο ο Γιωσαφατ

Αν ειχε δικιο εκεινη

Αν εκανα καλα που της φορτωσα ολο αυτο το βαρος που κουβαλουσα

Και το χειροτερο για εμενα ειναι πως σκεφτομαι πως αν γινει κατι αυριο και "φυγει" θα ειμαστε μαλωμενες και την εχω πληγωσει.. Εχω κολλημα με το θανατο και δεν ξερω γιατι (τη Μεγαλη Δευτερα εχω παλι ραντεβου με την ψυχιατρο και θα της το πω κι αυτο)..

Απλα φοβαμαι.. Φοβαμαι να ειμαι μονη.. Φοβαμαι να ειναι ΕΚΕΙΝΗ μονη (γιατι ουσιαστικα μονο εμενα ειχε).. Φοβαμαι.. Και δεν ξερω αν εκανα καλα που τα ειπα.. Ισως οσο τα κοιμιζεις ειναι καλυτερα.. Ισως και χειροτερα...

Φαίη μου γλυκιά! Δεν ξέρω την περίπτωσή σας...αν είναι σαν του Αερικού...δεν ξέρω τι να πω...δεν έχω ανάλογη εμπειρία...αν όμως είναι σαν τη δική μου...θα σου πω ότι πρέπει να διώξεις τους δαίμονες!

Πολύ καλά έκανες και μίλησες αυτό δεν το συζητώ. Εμένα η μαμά μου με βοηθάει πολύ, και οικονομικά και γενικώς. Υπήρξε πάντα δίπλα μου και στηρίζομαι σε εκείνη όταν χρειάζεται. Όμως...έκανε τραγικά λάθη...καυγάδες με τον πατέρα μου μπροστά μας, με έδερνε...με ξεχώριζε από τον αδερφό μου...πολλά...Και γενικώς είναι από τους ανθρώπους που έχω ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Φωνακλού, φασαριόζα, απόλυτη...

Της τα έχω πει...άλλοτε τα παραδέχεται...άλλοτε πεισμώνει...

Πλέον, έχοντας παιδιά, έχω τελείως διαφορετική οπτική γωνία. Δε μαλώνω ποτέ. Τη γράφω και την αφήνω να μαλώσει μόνη της. Όποτε διαφωνούμε και κοντεύουμε να πούμε βαριές κουβέντες όπως έχουμε κάνει πολλάκις στο παρελθόν αποχωρώ. Έχω ως μότο μου ότι θέλω να είμαι πολύ ήρεμη με τα παιδιά μου και δεν αφήνω τίποτα να το χαλάσει αυτό. Ακριβώς επειδή έζησα στη φασαρία.Και μετά αφήνω το χρόνο να μας ξαναφέρει κοντά.

Ομολογώ ότι την έχω ανάγκη συναισθηματικά. Δίνω όμως τόπο στην οργή, γιατί αλλιώς δε βγαίνει άκρη.

Αυτό δλδ που έχω να σου πω, είναι ότι έκανες πάρα πολύ καλά που τα είπες, άφησε λίγο το χρόνο να δείξει πως πάει, κι αν αισθάνεσαι την ανάγκη ξαναπροσέγγισέ την. Δεν έγινε κάτι. Δε δείχνουμε αδυναμία όταν το κάνουμε ή ήττα. Στο λέω γιατί εγώ το νιώθω αυτό.

Α,και να μην κάνουμε τα ίδια στα παιδιά μας!

Και τέλος αγκαλίτσα τρυφερή.Και σμουτς. :D

Κόρες, όσες έχετε θέμα με τη μαμά σας, ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε: Κανένα από τα θέματα που έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν δεν μπορεί να λυθεί! Και αυτό τους δημιουργεί αδιέξοδο όταν έρχονται αντιμέτωπες με αυτά! Είναι λογικό να αντιδράνε σπασμωδικά και εγωιστικά ;)

Χτύπησες φλέβα Αερικό...με έκανες να δακρύσω.Φιλί.

Πάντως εσείς εκεί πάνω είστε πιο καλοί άνθρωποι από εδώ κάτω, μακάρι να κάνω λάθος και να μην ισχύει, αλλά έτσι νομίζω :)!!!

Καλώς την:D Μην παίρνεις κι όρκο για το παραπάνω;) Και είμαι Θεσσαλονικιά!

Και να κανονίσουμε ομαδικό μίτινγκ κάποια στιγμή οι Θεσσαλονικιές να ζουλεύουν οι Αθηναίες :P

που λέει και το ενηργημένο μέλος.

Μαρκοπουλάκι μου κουράγιο και περαστικά!

Μουχαχαχαχαχαχαχαχα άκου ανηργημένο μέλος! Χοχοχοχοχοχοχο!Εντάξει?Πήγε τουαλέτα?:tongue:

Σκέφτομαι για τον μεγάλο μου γιο να τον αρχίσω από του χρόνου, να κλείσει τα 4, σε κάποια δραστηριότητα... Τι λέτε για καμιά πολεμική τέχνη; Το μόνο που φοβάμαι είναι μην εξασκείται πάνω στον αδερφό του...

Μια φίλη μου πάει το γιο της σε πολεμική τέχνη.Σε αυτήν την ηλικία.Είναι ευχαριστημένη.

O Mαριος χθες μετα το μπανιο ενω ηταν μια χαρα ξαφνικα εκανε εμετο τον αλλαξα και ολα σεντονια κρεβατια και κοιμηθηκε, καθομουν κοντα του μηπως ξανακανει στον υπνο του και πνιγει και οντως αυτο εγινε. Πνιγηκε στον υπνο του απο τον εμετο και ευτυχως που ημουν εκει.

Αυτο συνεχισετηκε πολλες φορες με ενα παιδι να γυρναει μεσα στο σπιτι και να κανει συνεχεια εμετο. Πηρα τον γιατρο και μου λεει δεν μπορεις να κανεις κατι απλα μην του δινεις καθολου υγρα ουτε γαλα ουτε νερο.

Το παιδι ουρλιαζε στα πατωματα για νερακι και εγω ηθελα να ουρλιαζω μαζι του, καθε φορα που του εδινα λιγακι εκανε εμετο συνεχεια και συνεχεια. Εκλαιγε ολο το βραδυ και εκλιπαρουσε για νερο, 4 η ωρα εστειλα τον αντρα μου στο φαρμακειο μπας και του δωσουν κατι πριμπεραν δηλαδη που εγραψε η Φαιη.

Μετα αλλος χαμος να του βαλουμε το υποθετο ουρλιαζε σαν να το βιαζαμε το καυμενο. Ευτυχως με το υποθετο σταματησε ο εμετος και κοιμηθηκε μια ωρα και σηκωθηκε για γαλα και χτυπιοταν κατω. Του εξηγουσαμε οτι δεν κανει να πιει γαλα αλλα αυτος επαιρνε φορα και χτυπουσε οπου εβρισκε γιατι πεινουσε, του το δωσαμε τελικα δεν γινοταν αλλιως.

Τωρα το πρωι πηρα τον γιατρο και του ειπα οτι του εδωσα πριπεραν και με εκραξε οτι δεν δινει αυτος πριπεραν γιατι σε καποια παιδακια κανει σπασμους. Ευτυχως σε εμας δεν εκανε. Και του λεω τι να εκανα γιατρε το παιδι εκανε 100 εμετους και διψαγε και σπαρταραγε για νερακι, τιποτα μου λεει δεν επρεπε να κανεις ωραια απαντηση, ας ερχοταν αυτος να εξηγησει σε ενα διχρονο γιατι κανει συνεχεια εμετο και εχει αφυδατωθει και δεν του δινουμε νερο.\

Τωρα ειναι καλυτερα σταματησε τους εμετους απο την ωρα που πηρε το υποθετο. Κολαση η νυχτα κοριτσια, ειμαστε αυπνοι και ελπιζω να μην ξαναρχισει τα πριπεραν μου ειπε ο γιατρος να μην του τα ξαναδωσω αλλα δεν μου εδωσε και αλλη εναλλακτικη.

Ρε τον καημένο!!!!!!!!!!!!!!!Περαστικά βρε Ειρήνη.

Εγώ δεν ήξερα ότι δεν κάνει νερό. Επίσης, έχεις δοκιμάσει να δώσεις ηλεκτρολύτες?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Μαρκοπουλάκι μου καλο, τι πέρασες :-(;

Περαστικά και αγύριστα!

Κι εγώ σήμερα ξύπνησα στις 4 το πρωί με έντονο πονόκοιλο, κάτι σαν κωλικός του εντέρου, με πιάνει 3-4 φορές τον χρόνο.

Η Ντάλλια έχει σήμερα γενέθλια;

Χιλιόχρονη!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Ιωση κυκλοφορει ειπε ο γιατρος. Δεν εφαγε κατι καινουργιο.

Γαστρίτιδα?

Την περάσαμε κι εμείς.

Σπάραζε και η δικιά μου όταν έκανε εμετό, αλλά ευτυχώς δεν ζήταγε νερό μετά. Θα περάσει.

Καλώς την:D Μην παίρνεις κι όρκο για το παραπάνω;) Και είμαι Θεσσαλονικιά!

Ευχαριστώ :D, έχω αυτήν την εντύπωση, γιατί εδώ οι περισσότεροι είναι αστα να πάνε.

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...