Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντάλια, όποτε έρθω προς τα πάνω, θα σου το πω, το σκεφτόμουν μια άσχετη μέρα!!!

Πάντως εσείς εκεί πάνω είστε πιο καλοί άνθρωποι από εδώ κάτω, μακάρι να κάνω λάθος και να μην ισχύει, αλλά έτσι νομίζω :)!!!

Η μαμά μου κατάγεται από τον νομό Καβάλας και μέχρι τα 16 μου, κάθε καλοκαίρι έκανα τα μπανάκια μου στην Τούζλα.

μακάρι να τα πούμε face to face!πιο καλοί δεν ήμαστε πιο χαλαροί θα έλεγα.θα σου βάλω αύριο λινκ από το χιούμορ να δεις ( δύσκολο από το κιν τώρα). Φαιη έκανες πολύ καλά που της μιλησες ,θα σου φύγει ένα βάρος.για όλα τα αλλά μην στεναχωρισαι το αίμα νερό δεν γίνεται.δοσε της λίγο χρόνο

φιλάκια σε όλες,

μάκια στην Αρχοντούλα (η κόρη σου είναι η επόμενη μόνικα μπελούτσι, ο δε γιος συναγωνίζεται τον μάριο της μάρκο πόλο σε ομορφιά)!

καληνυχτίζω κι εγώ.

Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω, ειλικρινα!

Ειμαι καλυτερα.. Εκλαψα τοσο που αδειασα αλλα μου εκανε καλο! Εκανα κι ενα μπανιο και θελω να πιστευω πως αυριο θα ειναι μια καλυτερη μερα!

Ευχαριστω που με ακουσατε! Να ειστε καλα ολες σας! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Φαίη μου, βρε πουλάκι μου...τώρα μπήκα και τα είδα, δεν είχα πολυκαταλαβει οτι έπαιζε τόσο χοντρό πρόβλημα με τη μάνα σου. Νόμιζα ότι με την πεθερά ηταν το θέμα.

Δεν ξερω τι να σου πω γιατί δεν εχω αντίστοιχη εμπειρία. Να μου έλεγες για τον πατερα σου, είχα ένα σωρό. :rolleyes: Πάντως αν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα μετά το ξεκαθαρισμα, αυτη για μένα είναι μια σαφής ένδειξη ότι έπραξες το σωστό. Και γενικα δεν είμαι υπέρ του να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας, ειδικά σε τόσο σημαντικες σχεσεις. Απλά ίσως είναι καλό να κρούουμε τον κώδωνα του κινδυνου, πριν φτάσει ο κόμπος στο χτενι.

Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω την περίπτωσή σου και μπορεί να λεω και βλακείες. Είναι και το μυαλό μου από τον πυρετό κουρκουτιασμένο. Ευχομαι καληνύχτα και μακαρι αυριο να ξυπνήσεις χαρούμενη και πιο αισιόδοξη. Χαμογέλα κοριτσάκι! Σε φιλώ πολύ.

Ονειρα γλυκα σε όλες τις φιλεναδες μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μαριος ξερναει συνεχως απο τις 9 η ωρα το βραδυ. Να ψαξω ψυχιατρειο για μενα η νοσοκομειο για το παιδι??? Το κολησα η κακουργα και σπαραζει απο το σοκ καθε φορα που κανει εμετο. Μου ερχεται να τραβαω τα μαλλια μου.

Ευχαριστω Αγγελινα μου, ειλικρινα ευχαριστω! :)

Μαρκοπουλακι... :(:( Τι να πω βρε παιδι μου... Ποτε θα "στρωσουμε" ως thread? Να σου πω.. Αν εχει κανει πολλες φορες εμετο δεν δοκιμαζεις να δωσεις λιγο σιροπακι primperan? Ενα κουταλακι του γλυκου, ειναι αντιεμετικο.. Εμας επειδη το εβγαζε κι αυτο, της βαλαμε υποθετο primperan και μεσα σε μιση ωρα ειχε στρωσει...

Πολυ στεναχωρηθηκα τωρα... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κυρίως στους άρρωστους! Μακάρι να είναι περαστικό και γρήγορο για όλες μα (συγχωρείστε μου την αδυναμία) κυρίως για τον Μάριο!

Φιλενάδα οτιδήποτε και να χρειαστείς call!

Kαλημέρα!

Φαίη το να πεις αυτά που σε πειράζουν είναι αγχολυτικό. Τώρα, το αν τα βέλη βρήκαν κάποιο στόχο δεν σε ενδιαφέρει. Κοίτα να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και κυνήγα την ευτυχία μέσα στην οικογένειά σου. Δηλαδή σ'εσάς τους τρεις. Από'κεί και πέρα, αν και εφόσον, η μάνα σου θα πράξει καταλλήλως σύμφωνα όμως με τους δικούς σου όρους. Το οικονομικό μην σε τρελαίνει. Κάτι θα γίνει. "Άκου μάνα, για όλους έχει ο θεός" που λέει και το ενηργημένο μέλος.

Μαρκοπουλάκι μου κουράγιο και περαστικά!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλη την παρέα!

Περαστικά στον Μαριούλη! πήρες τον γιατρό;

Φαίη μου, ελπίζω να είσαι καλύτερα!

εμείς κοιμηθήκαμε νωρίς, αλλά κατά τις 4.30 ξυπνήσαμε κατουρημένες μάνα κ κόρη. εγώ τουαλέτα, η κόρη πάνω της.άλλαζα σεντόνια στις 5 το πρωί.

ευτυχώς τα θηλυκά ξανακοιμηθήκαμε.

ο μπαμπάς μας όμως ξαγρύπνησε!

Καλημέρα σε όλες!Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω... Περαστικά σε Αγγελίνα και Μάριο (συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον...).

Α! Και Χρόνια Πολλά στη Ντάλια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...