Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρες!!!!!!!!

επιτέλους και οι δυο στα κρεβάτια τους!!!!!! με ξεθέωσαν.....

έχουμε θεμα με μανάδες;;;;; α καλά!!!

βάλτε με στο κλαμπ..... μόνο που εγώ και που τα λέω και που δε τα λέω δε παίρνει χαμπάρι κανείς.....

Φαίη είχες τη δύναμη να το κάνεις και να μιλήσεις.... είναι ένα μεγάλο βήμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρχοντούλα καλώς ήρθες! ελπίζω κατά την παραμονή σου να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι έχουμε πλάκα!:rolleyes::cool:

Ευχαριστώ πολύ :D:D, είμαι σίγουρη πως έχετε πολή καλή αίσθηση του χιουμορ!!

Καλώς την!!!! Στο νομό Μεσσηνίας ε??? :) η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα!! Έχω πάει 3 φορές μόνο όμως... δυστυχώς...

:D:D:D, παίζει πολύ η Μεσσηνία βλέπω!!

Γεια σου Αρχοντουλα καλως ηρθες.....

Καλώς σας βρήκα!!!

Αρχοντούλα καλώς ήρθες!

Αποσυντονίστηκα και δεν σε καλωσόρισα πριν! Νόμιζα ότι μένεις Καβάλα!

Από την Καβάλα κατάγετεται η μαμά μου!!!:-P

Καλή δύναμη ζούπη :)

Αρχοντούλα καλώς ήρθες κι από μένα :) Είσαι και από τα πάτρια εδάφη :) Μεσσήνη ο άντρας μου, Λακωνία εγώ, Κοπανάκι η ξαδέρφη μου :)

Καλέ είμαστε πατριωτάκια!!!:D

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Κόρες, όσες έχετε θέμα με τη μαμά σας, ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε: Κανένα από τα θέματα που έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν δεν μπορεί να λυθεί! Και αυτό τους δημιουργεί αδιέξοδο όταν έρχονται αντιμέτωπες με αυτά! Είναι λογικό να αντιδράνε σπασμωδικά και εγωιστικά ;)

Τον μόνο που βοηθάει η εξωτερίκευση είναι ο εαυτός μας γιατί ακόμα και συγνώμη να ακούσεις για κάποια λάθη είναι πιθανό να μην σου κάνει κάτι αφού με μια συγνώμη δεν σβήνουν οι πληγές!

Αχ βρε Φαίη, ειλικρινά στενοχωρέθηκα, κάπου έχεις γράψει το τι έχεις περάσει και δεν σου αξίζει όλο αυτό.

Σε κανέναν δεν αξίζει, μερικές φορές αισθάνομαι κι εγώ πολύ μόνη και ας υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω μου.

Μην φοβάσαι τίποτα, καλά έκανες και τα είπες, από την στιγμή που τα αισθανόσουνα, πόσο να καταπιεζόσουν ακόμή;

Προσπάθησε να φανείς ψύχραιμη για το παιδάκι σου και τον άντρα σου, αλλά πάνω από όλα αγάπησε τον εαυτό σου και διεκδίκησε μια ευτυχισμένη ζωή.

Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω.

Κόρες, όσες έχετε θέμα με τη μαμά σας, ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε: Κανένα από τα θέματα που έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν δεν μπορεί να λυθεί! Και αυτό τους δημιουργεί αδιέξοδο όταν έρχονται αντιμέτωπες με αυτά! Είναι λογικό να αντιδράνε σπασμωδικά και εγωιστικά ;)

Και να στο γυρνάνε επάνω σου (να συμπληρώσω εγώ)

Η Φαίη στο μεταξύ που πήγε? ..............κάτι είπε για αγχολυτικά...........Γη καλεί Φαιη ....οβερ λέμε.

Διαφημίσεις

Πήγε να ηρεμήσει στην αγκαλιά του αντρούλη της :)

Προσπάθησε να φανείς ψύχραιμη για το παιδάκι σου και τον άντρα σου, αλλά πάνω από όλα αγάπησε τον εαυτό σου και διεκδίκησε μια ευτυχισμένη ζωή.

Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω.

Την βοήθησες αρκεί αυτο να το εμπεδώσει :)

Πήγε να ηρεμήσει στην αγκαλιά του αντρούλη της :)

Την βοήθησες αρκεί αυτο να το εμπεδώσει :)

Αερικάκι μου, μακάρι!!!:)

Όσο μεγαλώνω τόσο διαπιστώνω πως πέρα από την σωματική υγεία, το παν είναι η ψυχική υγεία και εκεί θα πρέπει να επενδύουμε οι περισσότεροι.

Τζα! Μπήκα από το Κινητο με τους κωδικούς της γειτονισσας.αρχοντουλα ξες πόσο χαίρομαι που βλέπω ε;ε;

Ξέρω, ξέρω :D:D:D:D,

τα συναισθήματα είναι αμοιβαία!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, η Σέβη με τσάκωσε στο facebook :)

και πλεον είμαστε φίλες!!!

Όσες θέλετε, σας περιμένω με χαρά, θα με βρείτε στης Σέβης το facebook, το όνομα μου το ξέρετε :)!!!

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!!:D

Ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω καλύτερα εδώ μέσα!!

Εργάζομαι σε κέντρο γερμανικής γλώσσας και δουλεύω από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και πολλές φορές και τα σαββατοκύριακα.

Μένω στην Πελοπόννησο, στον νομό Μεσσηνίας και έχω 2 παιδιά, μια κόρη 16 ετών και έναν μικρό σπόρο 2,5.

Σήμερα όντως παρατήρησα μια περίεργη προσέλευση από διάφορα μέλη.

τελικά πήγατε;

έχετε προσαρμοστεί;

γεια!!!! Τι κάνετε κοπέλες μου?? Εγώ δεν έχω κέφια σήμερα.... καθόλου... είναι και ο γιόκας μου λίγο άρρωστος και είναι κι αυτός κακόκεφος.... Τώρα είμαστε στην κουζίνα οι τρείς μας και μαγειρευουμε να φάμε....

περαστικά του!κ μάκια του!

Καλησπερα!

Δυσκολη μερα η σημερινη ε? Ο αναδρομος ο φουστης φταιει μαλλον!

μην κρατάς στην ψυχή σου σκουπίδια, παλιατζούρες!

χαμογελα στον εαυτό σου, όπως χαμογελάς στο παιδί σου.

βρες το χρόνο κ κάνε πέρα τον εγωισμό σου για να συγχωρέσεις τα λάθη της.

μην κρατάς βαρίδια, που υποθηκεύουν τα όνειρά σου.

καλά έκανες κ τα είπες, αλλά θα κάνεις καλύτερα, αν πας να της μιλήσεις εσύ πρώτα, συγχωρώντας την, αγκαλιάζοντάς την με τα σφάλματά της.

όπως κάνεις με το παιδί σου, έτσι κ με τη μάνα σου.

Γιατι απλα λεγοντας της τα εχασα και τη μανα μου...

Τοσα χρονια δεν μιλουσα για αυτο ακριβως το λογο: Επειδη φοβομουν πως θα με αφησει κι εκεινη οπως ο μπαμπας μου.. Αυτο εγινε..

Ειπε πως πλεον δεν θελει να εχει σχεσεις μαζι μου και αφου ηταν τοσο κακια μανα θα μου ειναι καλυτερα να ζησω χωρις εκεινη.. Και φοβαμαι.. Οχι τοσο για τα λεφτα.. Οκ, θα πεινασω, θα σταθω στα ποδια μου.. Απλα γιατι πλεον ειμαι μονη.. Νιωθω μονη.. Κοπηκανε οι ριζες μου..

Και ναι.. δεν εχω σταματησει να κλαιω!

δεν κόβονται αυτές οι ρίζες μάτια μου. εσύ είδες τώρα πόσο βαθειές είναι, γιατί πρώτη φορά πήγες τόσο μακριά.

Δεν νομιζω πως τα ειπε ολα αυτα ετσι απλα για να τα πει.. Τα εννοουσε. Τωρα αν θα το "κρατησει" δεν το γνωριζω καθως δεν ξερω τι μου ξημερωνει.. Ειναι πολλα που τριγυρνανε στο κεφαλι μου αυτη τη στιγμη..

Αν ειχε δικιο ο Γιωσαφατ

Αν ειχε δικιο εκεινη

Αν εκανα καλα που της φορτωσα ολο αυτο το βαρος που κουβαλουσα

Και το χειροτερο για εμενα ειναι πως σκεφτομαι πως αν γινει κατι αυριο και "φυγει" θα ειμαστε μαλωμενες και την εχω πληγωσει.. Εχω κολλημα με το θανατο και δεν ξερω γιατι (τη Μεγαλη Δευτερα εχω παλι ραντεβου με την ψυχιατρο και θα της το πω κι αυτο)..

Απλα φοβαμαι.. Φοβαμαι να ειμαι μονη.. Φοβαμαι να ειναι ΕΚΕΙΝΗ μονη (γιατι ουσιαστικα μονο εμενα ειχε).. Φοβαμαι.. Και δεν ξερω αν εκανα καλα που τα ειπα.. Ισως οσο τα κοιμιζεις ειναι καλυτερα.. Ισως και χειροτερα...

έκανες καλά, γιατί το ήθελες σαν ανάγκη, σαν εκτόνωση.

κάποτε θα το κάνουν κ τα πιτσιρίκια μας σε μας. τότε θα δούμε πώς θα σταθούμε εμείς απέναντι στην αλήθεια τους!

σου στέλνω αγκαλίτσες κ μια ευχή να είναι πάντα τόσο δυνατή η ρίζα σου με την κόρη σου, όπως η δική σου με τη μάνα σου!:):):):)

Ντάλια, όποτε έρθω προς τα πάνω, θα σου το πω, το σκεφτόμουν μια άσχετη μέρα!!!

Πάντως εσείς εκεί πάνω είστε πιο καλοί άνθρωποι από εδώ κάτω, μακάρι να κάνω λάθος και να μην ισχύει, αλλά έτσι νομίζω :)!!!

Η μαμά μου κατάγεται από τον νομό Καβάλας και μέχρι τα 16 μου, κάθε καλοκαίρι έκανα τα μπανάκια μου στην Τούζλα.

τελικά πήγατε;

έχετε προσαρμοστεί;

Σέβη μου δεν έχω αλλάξει τόπο κατοικίας, εδώ μέναμε πάντα.

Απλά ο άντρας μου δεν έχει σταθερή δουλειά και όταν δουλεύει, απουσιάζει και πηγαινοέρχεται, αλλά ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα Πειραιωτάκι.

Μέχρι τα 38 έμενε μόνιμα στον Πειραιά και μετακόμισε εδώ για χάρη μου, τρομάρα μου και εξαιτίας μου ταλαιπωρείται επαγγελματικά :-(.

Σέβη μου δεν έχω αλλάξει τόπο κατοικίας, εδώ μέναμε πάντα.

Απλά ο άντρας μου δεν έχει σταθερή δουλειά και όταν δουλεύει, απουσιάζει και πηγαινοέρχεται, αλλά ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα Πειραιωτάκι.

Μέχρι τα 38 έμενε μόνιμα στον Πειραιά και μετακόμισε εδώ για χάρη μου, τρομάρα μου και εξαιτίας μου ταλαιπωρείται επαγγελματικά :-(.

θυμόμουν που έλεγες για πιθανή μετακόμιση λόγω της δουλειάς του συζύγου.;)τελικά μου προέκυψε εμένα αυτό το στόρυ, αλλά το σούταρα κλωτσηδόν!:tongue:

τί τραβάν τα αγόρια μας κ δεν το μαρτυράν:rolleyes::P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...