Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γιατι απλα λεγοντας της τα εχασα και τη μανα μου...

Τοσα χρονια δεν μιλουσα για αυτο ακριβως το λογο: Επειδη φοβομουν πως θα με αφησει κι εκεινη οπως ο μπαμπας μου.. Αυτο εγινε..

Ειπε πως πλεον δεν θελει να εχει σχεσεις μαζι μου και αφου ηταν τοσο κακια μανα θα μου ειναι καλυτερα να ζησω χωρις εκεινη.. Και φοβαμαι.. Οχι τοσο για τα λεφτα.. Οκ, θα πεινασω, θα σταθω στα ποδια μου.. Απλα γιατι πλεον ειμαι μονη.. Νιωθω μονη.. Κοπηκανε οι ριζες μου..

Και ναι.. δεν εχω σταματησει να κλαιω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Φαίη μου δεν θα το εννοεί στα αλήθεια.

Στο χέρι σου είναι να κάνεις την πρώτη κίνηση να τα ξαναβρείτε κάποια στιγμή.

Μπορεί να της πλήγωσες τον εγωϊσμό της, αλλα έβαλες και κάποια πράγματα στην θέση τους. Οπότε σε λίγο καιρό ξανακάνε εσύ την κινηση να την πλησιάσεις σε άλλο επίπεδο πλέον.

Να ξεκινήσετε να έχετε καποιες τυπικές επαφές με όρια και θα δείξει το πράγμα.

Σου μιλάει η πείρα.

καλησπέρα σε όλες!

καταρχήν περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες!να τους περάσει γρήγορα!

μπράβο βρε μάραααααα!!πολύ χάρηκα!

φαιάκι μη σκας, ανάλογες φάσεις έχω περάσει κι εγώ με τη μαμά μου. μού χει πει πολύ σκληρά λόγια πιστεψε με.

δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα βλέπεις τώρα, σιγά σιγα θα είναι καλύτερα,θα το δεις . στο λέω γιατί έχω περάσει διάφορα με τη μαμα..

ΥΓ ο γιός μου με φωνάζει μάμα κι όχι μαμά . να ανησυχήσω?;)

Δεν νομιζω πως τα ειπε ολα αυτα ετσι απλα για να τα πει.. Τα εννοουσε. Τωρα αν θα το "κρατησει" δεν το γνωριζω καθως δεν ξερω τι μου ξημερωνει.. Ειναι πολλα που τριγυρνανε στο κεφαλι μου αυτη τη στιγμη..

Αν ειχε δικιο ο Γιωσαφατ

Αν ειχε δικιο εκεινη

Αν εκανα καλα που της φορτωσα ολο αυτο το βαρος που κουβαλουσα

Και το χειροτερο για εμενα ειναι πως σκεφτομαι πως αν γινει κατι αυριο και "φυγει" θα ειμαστε μαλωμενες και την εχω πληγωσει.. Εχω κολλημα με το θανατο και δεν ξερω γιατι (τη Μεγαλη Δευτερα εχω παλι ραντεβου με την ψυχιατρο και θα της το πω κι αυτο)..

Απλα φοβαμαι.. Φοβαμαι να ειμαι μονη.. Φοβαμαι να ειναι ΕΚΕΙΝΗ μονη (γιατι ουσιαστικα μονο εμενα ειχε).. Φοβαμαι.. Και δεν ξερω αν εκανα καλα που τα ειπα.. Ισως οσο τα κοιμιζεις ειναι καλυτερα.. Ισως και χειροτερα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω πως τα ειπε ολα αυτα ετσι απλα για να τα πει.. Τα εννοουσε. Τωρα αν θα το "κρατησει" δεν το γνωριζω καθως δεν ξερω τι μου ξημερωνει.. Ειναι πολλα που τριγυρνανε στο κεφαλι μου αυτη τη στιγμη..

Αν ειχε δικιο ο Γιωσαφατ

Αν ειχε δικιο εκεινη

Αν εκανα καλα που της φορτωσα ολο αυτο το βαρος που κουβαλουσα

Και το χειροτερο για εμενα ειναι πως σκεφτομαι πως αν γινει κατι αυριο και "φυγει" θα ειμαστε μαλωμενες και την εχω πληγωσει.. Εχω κολλημα με το θανατο και δεν ξερω γιατι (τη Μεγαλη Δευτερα εχω παλι ραντεβου με την ψυχιατρο και θα της το πω κι αυτο)..

Απλα φοβαμαι.. Φοβαμαι να ειμαι μονη.. Φοβαμαι να ειναι ΕΚΕΙΝΗ μονη (γιατι ουσιαστικα μονο εμενα ειχε).. Φοβαμαι.. Και δεν ξερω αν εκανα καλα που τα ειπα.. Ισως οσο τα κοιμιζεις ειναι καλυτερα.. Ισως και χειροτερα...

Μην κοιμιζεις τιποτα μανα μου μονο κακο μπορει να σου κανουν.

Οτι κραταμε μεσα μας γινεται καποια στιγμη βομβα και σκαει:(

Γιατι απλα λεγοντας της τα εχασα και τη μανα μου...

Τοσα χρονια δεν μιλουσα για αυτο ακριβως το λογο: Επειδη φοβομουν πως θα με αφησει κι εκεινη οπως ο μπαμπας μου.. Αυτο εγινε..

Ειπε πως πλεον δεν θελει να εχει σχεσεις μαζι μου και αφου ηταν τοσο κακια μανα θα μου ειναι καλυτερα να ζησω χωρις εκεινη.. Και φοβαμαι.. Οχι τοσο για τα λεφτα.. Οκ, θα πεινασω, θα σταθω στα ποδια μου.. Απλα γιατι πλεον ειμαι μονη.. Νιωθω μονη.. Κοπηκανε οι ριζες μου..

Και ναι.. δεν εχω σταματησει να κλαιω!

Τι εγινε βρε κοπελα μου τωρα το ειδα? Δεν θα σε αφησει η μαμα σου. Απλα εισαστε εκνευρισμενες τωρα. Αυριο θα τα δεις πιο ψυχραιμα. Καλα εκανες και μιλησες. Ισως τωρα η σχεση σας επαναπροσδιοριστει σε καινουργιες και πιο σωστες βασεις. Αν μπορω να κανω κατι πες μου.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Νομίζω καλά έκανες και της τα είπες Φαίη.

Τώρα είσαι πολύ αναστατωμένη και δεν επικρατεί η λογική, πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις.

Μόλις ηρεμήσεις κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και θα τα ξαναβρείτε πάνω σε καινούργιες βάσεις.

Φαίη που'σαι............... έχω πολύ σίδερο αλλα καθόλου λεφτά..... λέω ρε παιδί μου .... σε περίπτωση που σου περισσεύει χρόνος:tongue::tongue:

(που είναι κι αυτό το αερικό όταν το χρειάζεσαι..........αμαν)

Έχουμε κι άλλη για ξεκαθαρίσματα με τη μάνα της στην παρέα; Αν ναι παρακαλώ να περάσει μια εβδομάδα και μετά να τα κάνει! Σε μια εβδομάδα 2 ξεκαθαρίσματα είναι πολλά :lol:

Φαιάκι γκαλιά ;)

Διαφημίσεις

Έχουμε κι άλλη για ξεκαθαρίσματα με τη μάνα της στην παρέα; Αν ναι παρακαλώ να περάσει μια εβδομάδα και μετά να τα κάνει! Σε μια εβδομάδα 2 ξεκαθαρίσματα είναι πολλά :lol:

Φαιάκι γκαλιά ;)

Εγώ δεν πρόκεται να "ξεκαθαρίσω" ποτέ με την δικιά μου γιατί άπαξ και πει ότι δεν μου ξαναμιλάει θα το κάνει. Βλέπεις ο εγωϊσμός μας πάνω απ΄όλα.

Βέβαια τώρα που μεγάλωσα έμαθα να μην δίνω σημασία. Φαίη κάνε το ίδιο.

Ναι αν μπορείς να το κάνεις και δεν σε "τρώει" είναι καλή τακτική :) Αν σε τρώει όμως; Εκεί σε θέλω μάγκα :D

Εκτιμάς τι σε συμφέρει στ'αλήθεια.

Να σε τρώει και να ξεσπάσεις , να τα κάνεις μαντάρα και να΄χεις και τις "τυψεις" ότι φταις (μη χέσω)............. ή αδιαφορείς (μπαινάκης - βγαινάκης) και στο τέλος κάνεις ότι γουστάρεις κι έχεις την ησυχία σου?

Προϋπόθεση: Ο σύζυγος να "εναρμονίζεται" με το στυλάκι γιατί αν είναι σαν τον κουμπάρου μου, που συνεχώς τα πρήζει στην κουμπάρα μου για τη μάνα της για τον πιο σαχλό λόγο.................sorry το σύστημα δεν λειτουργεί.

φαιάκι θα συμφωνήσω με τη βίκυ:αν κρατάς κρατάς κρατάς πράγματα μέσα σου κάποια στιγμή θα σκάσει η βόμβα. μη στεναχωριέσαι που μίλησες λοιπόν. και ναί, θα τα ξαναβρείτε . τώρα είναι άσχημα τα πράγματα αλλα θα φτιάξουν. ηρέμησε τώρα κοριτσάκι μου ε?

Φαιη μου!

Τα κανουν καμια φορα οι μαναδες αυτα! Τις πιανει το παραπονο! Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει -και εχω διασταυρωσει και με φιλες μου οτι ακουνε τα ιδια- "τι ειμαι εγω?η δουλα εδω μεσα?" και πολλες αλλες ατακες, που οσο δεν ημουν μανα τις ακουγα και ελεγα ΗΜΑΡΤΟΝ...τωρα ομως τις καταλαβαινω πολυ καλυτερα.

Δε ξερω τι σχεση ειχες με τη μανα σου τοσο καιρο (αν δε κανω λαθος, καλη), αλλα δε χαλανε ετσι ευκολα οι σχεσεις. Μπορα ειναι και θα περασει.

Αλλα ακομα και αυτο αν συμβει...το οικονομικο ναι ...ειναι αγγουρι....κι εγω στηριζομαι αρκετα στους γονεις μου τον τελευταιο καιρο. Αλλα, πιστευω ενα πραγμα παρα πολυ ....

....η μανα για το παιδι της παντα τη βρισκει την ακρη...Μην ανησυχεις για το οικονομικο. Τα στοιχειωδη τουλαχιστον θα τα βρειτε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...