Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

REEEEEEEEEEEEEE μΟΥ ΚΑΤΣΕ! ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΑΣ ΛΕΩ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΝ! ΑΕΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΛΙΔΕΣ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ 8Α ΤΟ ΕΧΩ ΠΟ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Δόξα τον Αλλάχ λέεεεεεεεεμε :D Πιάνουν τελικά οι θετικές ενέργειες παρά το κακό το μάτι που μας γυροφέρνει χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ βάζω το γάλα στο μπρίκι και το αφήνω αρκετή ώρα για να ξεπαγώσει και μετά απλά το ζεσταίνω!

μπρααααάβο η μάρα! όλο εκείνο το κατεβατό με τα φαγητά θα τα πληρώσουν οι χορηγοί??:rolleyes: (που να το χωρέσει το μυαλό μου?)

πάω να ετοιμαστώ για τη φίλη μου! ελπίζω να μην καταρρεύσω! φιλιά!!!

εγώ βάζω το γάλα στο μπρίκι και το αφήνω αρκετή ώρα για να ξεπαγώσει και μετά απλά το ζεσταίνω!

μπρααααάβο η μάρα! όλο εκείνο το κατεβατό με τα φαγητά θα τα πληρώσουν οι χορηγοί??:rolleyes: (που να το χωρέσει το μυαλό μου?)

πάω να ετοιμαστώ για τη φίλη μου! ελπίζω να μην καταρρεύσω! φιλιά!!!

Καλη δυναμη κοπελα μου.......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εγω ειμαι ο ΠρεγκοΛοβερ αλλα δεν θα ξαναπω κακες λεξεις ωστε να μην ξαναπαθω ΜΠΑΝ :tongue:

θα ηταν καλο να με συμπεριλαβατε στους κολπους του AnalMommiesCafe

μαηΜπεμπα αφου εσυ μερικα ποστ πιο κατω , ειπες οτι σας ελειψα

και οτι συζηταγατε διαφορα με διαφορες αλλες εδω στο φορουμ ,

πως απαντας τοσο ψυχρα τωρα? ουτε ενα ΠΜ απαντηση ..

καλέ μου άνθρωπε δεν είμαστε anal mommies, ούτε έγκυες.

Δεν είμαστε αυτό που ψάχνεις.

Άδικα χάνεις τον χρόνο σου

Διαφημίσεις

Καλή δύναμη ζούπη :)

Αρχοντούλα καλώς ήρθες κι από μένα :) Είσαι και από τα πάτρια εδάφη :) Μεσσήνη ο άντρας μου, Λακωνία εγώ, Κοπανάκι η ξαδέρφη μου :)

μαηΜπεμπα αφου εσυ μερικα ποστ πιο κατω , ειπες οτι σας ελειψα

και οτι συζηταγατε διαφορα με διαφορες αλλες εδω στο φορουμ ,

πως απαντας τοσο ψυχρα τωρα? ουτε ενα ΠΜ απαντηση ..

Κουράγιο παληκάρι μου... η ζωή είναι δύσκολη.:rolleyes:

Μαημπεμπα, τι χορος ειναι ο Κοτσαρης?

χτυπατε τα πατουσακια σας κατω στο πατωμα συμφωνα με τον ρυθμο?

γιατι αυτο με τρελαινει και μου δημιουργει σεισμούς στον εγκεφαλο

οταν βλεπω Γυναικες να χορευουν με αυτον το τροπο

εντωμεταξυ,εδω και 10 ποστς σε ρωταω ποτε εγινε αυτο το de-bate

για να διαλεξετε χορό , και με αγνοεις επιδεικτικα ετσι?

οοοοοοοοοοουφ:rolleyes:

Διαφημίσεις

περιμένω τον ζώπυρο να ' ρθει για να φύγω...

εντωμεταξύ, χθες είπε το κιουλτάκι ότι υπάρχει στο φατσοβιβλίο μια ανακοίνωση για τις αθηναίες ή κάνει πουλάκια το μυαλό μου?

αν ισχύει αυτό και με αφορά η ανακοίνωση, παρακαλώ σας κάποια να μου στείλει πμ, καθώς όπως είναι γνωστό δεν διαθέτω φατσοβιβλίο!

περιμένω τον ζώπυρο να ' ρθει για να φύγω...

εντωμεταξύ, χθες είπε το κιουλτάκι ότι υπάρχει στο φατσοβιβλίο μια ανακοίνωση για τις αθηναίες ή κάνει πουλάκια το μυαλό μου?

αν ισχύει αυτό και με αφορά η ανακοίνωση, παρακαλώ σας κάποια να μου στείλει πμ, καθώς όπως είναι γνωστό δεν διαθέτω φατσοβιβλίο!

Ούτε εγώ...................μην κλάνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλησπερα!

Δυσκολη μερα η σημερινη ε? Ο αναδρομος ο φουστης φταιει μαλλον!

Αν ακουσετε για καμμια δουλεια απο το σπιτι (π.χ. καποια που θελει να της αναλαβουν το σιδερο) ενημερωστε με.. Θα μου χρειαστει αμμεσα!

Αερικο την ψυχαναλυση που λεγαμε? Δεν ξερω και που να σε βρω και δεν θελω να σου γινομαι φορτωμα ρε ματακια.. :( Παντως σημερα μιλησα.. Εκει που δεν ειχα μιλησει ΠΟΤΕ ως τωρα και οπως καταλαβαινεις εσκασε κομητης.. Δεν ξερω αν νιωθω καλυτερα ή χειροτερα απλα φοβαμαι..

Και για οσες δεν καταλαβαν..: Σημερα ειπα στη μανα μου οσα μαζευα μεσα μου απο παιδι.. Θα κανουμε πολυ καιρο να ξαναμιλησουμε... Αν ξαναμιλησουμε ποτε δηλαδη.. Το μονο που με φοβιζει αυτη τη στιγμη (περα του οτι νιωθω ξαφνικα αδεια) ειναι πως εξαρτιεμαι απο εκεινη οικονομικα και αυτη τη στιγμη -επειδη με οσα ειπωθηκαν- σταματαει η "επιχορηγηση" πολυ φοβαμαι πως δεν θα εχω ουτε για τα βασικα λεφτα..

Τουλαχιστον το εκανα, τα ειπα! Αν και ακουσα ακομα και σημερα φριχτα πραγματα.. Του στυλ "δεν θελω το παιδι μου και γι' αυτο ξεσπαω επανω της"... Ειναι πολλα και πονανε, γι' αυτο απευθυνθηκα στη Χριστινα για την ψυχαναλυση.. Επειδη ξερει.. Μη μου θυμωσετε οι υπολοιπες..

Ειναι το πρωτο βραδυ που νομιζω θα χρειαστω αγχολυτικο για να κοιμηθω.. Ελπιζω να μη σας ψυχοπλακωσα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...