Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε φιλε!!!!!!!! 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΡΑΨΑΤΕ!

!@%^$#&^%$.............10 ΣΕΛΙΔΕΣ........και μεσα σε αυτες βρεθηκε και pregolover και ο anal-kainoyrgios........τι γινεται ρε παιδια.......!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχελλοουουου.....(κλεμμενο...!!!!)

εεεε..ρε ελειψα καμποσο αλλα με το που ηρθα....επεσα σε πανηγυρι:tongue::tongue:

my-beba,σου΄φεξε..χαχα...αντε ξεκινα αλληλογραφια τωρα!!!

Τι καμνετε καλε??

Εγω συν τοις αλλοις εχω και θεμα με το καλωδιο-φορτιστη του λαπτοπ κι ετσι.....πολυ περιορισμενη προσβαση στο νετ....μεχρι αυριο που θα παω να παρω αλλο!!!

Περαστικα στις αρρωστες κυριολεκτικα και μεταφορικα!!!

Μαρααααααααα......αντε,το εβγαλες το μασαμπουκι ρεεεεε!!!καλες κραιπαλες καλη μου!!!

Γιωσαφατ ακουω....χμμμ!Σεβη...ελεγε οτι η κορη του ηθελε να κοιμαται στο κρεββατι μαζι τους,εκλειναν την πορτα και το πρωι την εβρισκαν με το μαξιλαρακι της να κοιμαται εξω απο αυτη.:rolleyes:

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!!:D

Ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω καλύτερα εδώ μέσα!!

Εργάζομαι σε κέντρο γερμανικής γλώσσας και δουλεύω από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και πολλές φορές και τα σαββατοκύριακα.

Μένω στην Πελοπόννησο, στον νομό Μεσσηνίας και έχω 2 παιδιά, μια κόρη 16 ετών και έναν μικρό σπόρο 2,5.

Σήμερα όντως παρατήρησα μια περίεργη προσέλευση από διάφορα μέλη.

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

αρχοντούλα καλώς ήρθες! ελπίζω κατά την παραμονή σου να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι έχουμε πλάκα!:rolleyes::cool:

μάρσυ, έλιωσα με την κόρη του γιωσαφάτ!!

εντωμεταξύ, κατάλαβες τι ήθελε να πει η μάρα?:shock::confused:

Διαφημίσεις

γεια!!!! Τι κάνετε κοπέλες μου?? Εγώ δεν έχω κέφια σήμερα.... καθόλου... είναι και ο γιόκας μου λίγο άρρωστος και είναι κι αυτός κακόκεφος.... Τώρα είμαστε στην κουζίνα οι τρείς μας και μαγειρευουμε να φάμε....

Ρε φιλε!!!!!!!! 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΡΑΨΑΤΕ!

!@%^$#&^%$.............10 ΣΕΛΙΔΕΣ........και μεσα σε αυτες βρεθηκε και pregolover και ο anal-kainoyrgios........τι γινεται ρε παιδια.......!

εγω ειμαι ο ΠρεγκοΛοβερ αλλα δεν θα ξαναπω κακες λεξεις ωστε να μην ξαναπαθω ΜΠΑΝ :tongue:

θα ηταν καλο να με συμπεριλαβατε στους κολπους του AnalMommiesCafe

μαηΜπεμπα αφου εσυ μερικα ποστ πιο κατω , ειπες οτι σας ελειψα

και οτι συζηταγατε διαφορα με διαφορες αλλες εδω στο φορουμ ,

πως απαντας τοσο ψυχρα τωρα? ουτε ενα ΠΜ απαντηση ..

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!!:D

Ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω καλύτερα εδώ μέσα!!

Εργάζομαι σε κέντρο γερμανικής γλώσσας και δουλεύω από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και πολλές φορές και τα σαββατοκύριακα.

Μένω στην Πελοπόννησο, στον νομό Μεσσηνίας και έχω 2 παιδιά, μια κόρη 16 ετών και έναν μικρό σπόρο 2,5.

Σήμερα όντως παρατήρησα μια περίεργη προσέλευση από διάφορα μέλη.

Καλώς την!!!! Στο νομό Μεσσηνίας ε??? :) η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα!! Έχω πάει 3 φορές μόνο όμως... δυστυχώς...

αρχοντούλα καλώς ήρθες! ελπίζω κατά την παραμονή σου να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι έχουμε πλάκα!:rolleyes::cool:

μάρσυ, έλιωσα με την κόρη του γιωσαφάτ!!

εντωμεταξύ, κατάλαβες τι ήθελε να πει η μάρα?:shock::confused:

αρχοντουλα,καλωσορισες κι απεδω!!

Χαχα...ναι ειδες ο ψυχιατρος και η κορουλα!!

ωωω...σαφως και καταλαβα Μαρα....ολοκληρη εγκυμοσυνη περασαμε μαζι....εμαθα να αποκρυπτογραφω τα γραφομενα...χαχαχαχα:tongue::P

ηταν να κλεισει το κετεριν,φαγητα βαφτισης με διαφημιση...ειχε το οκ απο το μποσσ και τα καταφερε!!!

(Μαρα..καλα τα λεω??Σου κανω για γραμματεια??)

Ναι Ζουπυ...ρωτησα για το γαλα...ποσο μπορω να το κραταω σε θερμοκρασια δωματιου ή σε θερμαντηρα...!!!

Διαφημίσεις

εγω ειμαι ο ΠρεγκοΛοβερ αλλα δεν θα ξαναπω κακες λεξεις ωστε να μην ξαναπαθω ΜΠΑΝ :tongue:

θα ηταν καλο να με συμπεριλαβατε στους κολπους του AnalMommiesCafe

μαηΜπεμπα αφου εσυ μερικα ποστ πιο κατω , ειπες οτι σας ελειψα

και οτι συζηταγατε διαφορα με διαφορες αλλες εδω στο φορουμ ,

πως απαντας τοσο ψυχρα τωρα? ουτε ενα ΠΜ απαντηση ..

Γεια σου ρε Πρεγκολοβερ, για μενα ολοι καλοδεχουμενοι αλλα δεν εχουμε πρεγκο εδω μεσα....:rolleyes: Ολες εχουμε ξεγκαστρωθει ......:D:D

Γεια σου Αρχοντουλα καλως ηρθες.....

Μα ρε παιδια 10 ΣΕΛΙΔΕΣ?!.....τελος παντων. Ειναι καποιος που να ΜΗΝ ειναι αρρωστος εδω μεσα? Απο οτι καταλαβα αν δεν ειναι οι μανες είναι τα παιδια και αν δεν ειναι τα παιδια ειναι οι πατεραδες....κοκ.

Της Μαρας της εκατσε το φαγητο απο οτι καταλαβα Ζωπυ.

Εμεις ειμασταν 4.5 ωρες ΕΞΩ....η παιδικη στον Εθνικο εχει γινει μαλλον 1ο σπιτι μας απο 3ο που ηταν για φετος. Μετα πηγαμε και shopping. Για Ειρηνη (κιουλτακι) που εψαχνε βρακακια για την μικρη πηγα bennetton. 15.00 ευρωπουλα η 5αδα. Φθηνοτερα απο mothercare και πολυ ομορφα. Η μικρη ψωφισε το οποιο εινια και απολυτα λογικο. Ελπιζω να καταλαβω με τι καταπιαστικατε αν και δεν εχω σκοπο να κατσω μεσα ουτε σημερα. Τα ξαναβαλα με τα βιβλια μου........:D:tongue::tongue::tongue:

ΥΓ: Μαρσολαν ειδα για την μασαμπουκα....κοντα επεσα. Σε φαι ειχε παντως να κανει.......χιχιχι

...ηταν να κλεισει το κετεριν,φαγητα βαφτισης με διαφημιση...ειχε το οκ απο το μποσσ και τα καταφερε!!!

(Μαρα..καλα τα λεω??Σου κανω για γραμματεια??)

αν σου πω ότι πάλι δεν κατάλαβα...?:oops:

Ναι Ζουπυ...ρωτησα για το γαλα...ποσο μπορω να το κραταω σε θερμοκρασια δωματιου ή σε θερμαντηρα...!!!

δεν θα το ζεσταίνεις? σε μπρίκι εννοώ.

έντιτ : περαστικά στίνα! έχει δίκιο η ελλ - εδώ μέσα όλο και κάποιος θα είναι άρρωστος!:shock::cool:

γεια σου Στινα , δεν ειχα αλλα νικνεημς σε αυτο το φορουμ, ισως να γνωριζομαστε αν εμπαινες στο παρεντσ.γκρ φορουμ, ειχα γραψει 1-2 φορες εκει

Ελεμφριέμ, ευχαριστω για την πληροφορια , απαυτη την αποψη το

παρεντς.γκρρρ φορουμ ηταν καλυτερο, αλλα και πιο αυστηρο

Μαημπεμπα ποτε συζηταγατε αυτο με τον Κοτσάρη που ελεγες ?

έντιτ : περαστικά στίνα! έχει δίκιο η ελλ - εδώ μέσα όλο και κάποιος θα είναι άρρωστος!:shock::cool:

Ζωπυ για την βαφτιση προφανως μιλαει η Μαρα......

οχι..θα το ζεσταινω σε θερμαντηρα.

Τελικα εστειλα μεηλ στον Παπαβεντση και μου ειπε μονο 1 ωρα σε θερμοκρασια δωματιου και περιπου 3 ωρες μπορει να διατηρηθει σε θερμαντηρα!!!

Καλα...δικαιολογησαι για την ατακα Μαρας:tongue::PΕισαι και αρρωστουλα!

Το θεμα ειναι οτι η φιλη μας δεν θα πληρωσει μια για τα φαγητα της βαφτισης!!!Γιεα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...