Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dwraki για τόσο λίγο ήταν? Πρόλαβες να χαρείς λίγο το χωριό?

marsolan άστα να πάνε, χαμός γίνεται! αλλά μ'αρέσει!!! Η βάφτιση θα γίνει 7 ή 8 Μαϊου, αύριο θα πάμε στον παπά να κανονίσουμε.

τωρα ειδα και το θεμα σου με την φραουλιτσα!!!

τρεχατε ποδαρακια μου:-D

θα τους εχεις ολους στο τραπεζι η οχι???

Να σου πω...την ιδεα να βαλεις μερικες ολοφρεσκες φραουλες σε κουτακι και να τις προσφερεις αντι για γλυκο...ισως με λιγη ζαχαρη...την σκεφτηκες???

Θα τις εχεις παρει 2 μερες πριν,θα τις βαλεις στο ψυγειο να διατηρηθουν και τερμα!!!

Ποσο θα αλοιωθουν???...οσο κι ενα γλυκο!!!

Διαφημίσεις

Dwraki για τόσο λίγο ήταν? Πρόλαβες να χαρείς λίγο το χωριό?

marsolan άστα να πάνε, χαμός γίνεται! αλλά μ'αρέσει!!! Η βάφτιση θα γίνει 7 ή 8 Μαϊου, αύριο θα πάμε στον παπά να κανονίσουμε.

ε ναι,αυριο εχουμε μια βαπτιση κ επρεπε να γυρισουμε!!!!!:(

παντως και τοσο ,καλο ηταν!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

τωρα ειδα και το θεμα σου με την φραουλιτσα!!!

τρεχατε ποδαρακια μου:-D

θα τους εχεις ολους στο τραπεζι η οχι???

Να σου πω...την ιδεα να βαλεις μερικες ολοφρεσκες φραουλες σε κουτακι και να τις προσφερεις αντι για γλυκο...ισως με λιγη ζαχαρη...την σκεφτηκες???

Θα τις εχεις παρει 2 μερες πριν,θα τις βαλεις στο ψυγειο να διατηρηθουν και τερμα!!!

Ποσο θα αλοιωθουν???...οσο κι ενα γλυκο!!!

Αχ τέλεια ιδέα!!! Δεν θα το κάνω όμως, γιατί έτσι και το κάνω θα μας σχολιάζουν όλοι (ότι είμαστε τσιγκούνηδες κτλ). Ο κόσμος είναι κακός dear και δεν θα το δει σαν ταιριαστή, φρέσκια και χαριτωμένη ιδέα που είναι... Εδώ μου είπε η πεθερά να μη σκεφτώ καν να δώσω βαζάκι με γλυκό του κουταλιού γιατί είναι λέει χωριατιά. (Καλά, μίλησε και η αρχιχωριάτα!) Αλλά από αυτό και μόνο μπορείς να καταλάβεις τι θα μας σούρουν.:(

καλα,μου ηρθε κι αλλο...

μια φραουλα μεσα σε ζελε ανανα ας πουμε κι ολο αυτο σε διαφανο βαζακι με μια κορδελιτσα γυρω-γυρω....

Τι ειπε???Ειναι χωριατια το γλυκο του κουταλιου???Μαλισταααααααααα....

Ε,βεβαια οι γκουρμεδες μονο με αφρο απο σαφραν πανω σε φρουτα δασους πασπαλισμενα με χρυσοσκονη εχουν μεγαλωσει φανταζομαι:twisted:

Εμεις δεν εχουμε θεμα...εχουμε χρωματα!!!Φουξ-κιτρινο

Εγω να καταλαβεις επειδη θα τους εχω ολους καλεσμενους και στο τραπεζι δεν θα δωσω γλυκο στην εκκλησια αλλα μονο τουρτα μετα το φαγητο!!!

Και οι μπομπο θα ειναι στο πιατο του καθενος...

Κι αυτες μονη μου θα τις φτιαξω...

Τι εννοείς μάπα? δεν τον βοήθησε να το βγάλει από το μυαλό του?

ακριβώς. είναι το ίδιο πράγμα. όχι γιάννης, γιαννάκης. καπνίζεις εξίσου.

Σέβη μου, φέτος είναι μία καλή ευκαιρία στην άδεια του Πάσχα ή την καλοκαιρινή να πάς διακοπούλες.. Θα καταρρεύσεις:roll:

όταν λες άδεια Πάσχα εσύ τί εννοείς; :roll:

εγώ κάθομαι υποχρεωτική άδεια Μ.Παρασκευή και αναλόγως κεφιών εργοδοσίας και Μ. Πέμπτη. της Διακαινισίμου χρεώνομαι άδεια επίσης.

καλοκαιρινή άδεια τί εννοείς;

εμείς υποχρεωνόμαστε σε 2 εβδομάδες άδεια καλοκαιριού τις εβδομάδες του Αυγούστου που κλείνει η επιχείρηση, δηλαδή πριν ή κατά τη διάρκεια του 15Αύγουστου.

αυτό δεν το λες άδεια.

αυτές τις 2 εβδομάδες του Αυγούστου ευελπιστώ φέτος να τις αξιοποιήσουμε δεόντως για διακοπές.

όταν σε χρεώνουν τις αργίες άδειες, τότε δεν υπάρχει χρόνος για ουσιαστική ανάπαυση.

κατά συνέπεια οι υπηρεσίες που τους παρέχονται από τους εργαζόμενους είναι από μέτρια έως υποτυπώδης. και πολύ είναι.

το μυαλό μου είναι το εργαλείο δουλειάς μου. αν δεν το ξεκουράζω, αποφορτίζω, πώς να εμπνευστώ τις τρύπες που ψάχνουν να τους δώσω να αυξήσουν τα κέρδη τους;

τους είχα καλομάθει. μου τελείωσε όμως.

Διαφημίσεις

Λευκή, εμένα δεν μου άρεσαν τα καδράκια.

πολύ φτωχά, λίγα.

υπάρχουν πολλά γλυκά με φράουλα. τάρτα, σοκοφράουλα, τσιζ κέηκ με φράουλα, πανακότα με φράουλα, λικεράκι φράουλας στο τραπέζι ή σε μπομπό σε μπουκαλάκι ανάλογο;

καδράκι φραουλίτσας,

υπάρχει φόρεμα αγκάθα λουίς ντε λα πράντα με φράουλα, με ασορτί παπουτσάκια. εννοώ για να την πας με αυτά στην εκκλησία.

Σέβη κατ'αρχήν δεν έχουν τελειώσει ακόμα! Εννοείται θα τελειώσω με τη ζωγραφική και έπειτα θα προσθέσω και τούλι με κουφέτα δεμένο στο καδράκι με κόκκινο κορδόνι. Αλλά δεν νομίζω να είναι "λίγο" καμβάς ζωγραφισμένος με λάδια στο χέρι...

Σέβη κατ'αρχήν δεν έχουν τελειώσει ακόμα! Εννοείται θα τελειώσω με τη ζωγραφική και έπειτα θα προσθέσω και τούλι με κουφέτα δεμένο στο καδράκι με κόκκινο κορδόνι. Αλλά δεν νομίζω να είναι "λίγο" καμβάς ζωγραφισμένος με λάδια στο χέρι...

δεν ξέρω αν έχεις αδερφή. πες πως είμαι η αδερφή σου.

και σου λέω, ο.κ. εσύ αποφασίζεις ως μανούλα, εσύ βάζεις το γούστο σου, τον κόπο σου, τον χρόνο σου, αλλά δεν μου αρέσουν... θα περίμενα κάτι πιο ...για τη μικρή σου, αυτό δεν αλλάζει το γούστο σου, το μεράκι σου σε αυτό που επέλεξες.

ούτε όμως το γούστο του άλλου που είτε σε αγαπάει και το λέει εντελώς ειλικρινά και με αγάπη είτε σου το λέει απλά για να σε χαλάσει.

εγώ μπαίνω μόνη μου στην πρώτη κατηγορία.

για να προλάβω αυτά που θα ακούσεις ή που θα κρυφακούσεις ή θα σου καρφώσουν.

το ίδιο θα έλεγα και στην αδερφή μου με πολλή αγάπη. η διαφορά είναι ότι δεν με βλέπεις ούτε ακούς τον τόνο της φωνής μου όταν τα λέω.

δεν είναι επικριτικός σε διαβεβαιώ.

Όλοι έχουν το γούστο τους και τις προτιμήσεις τους, εννοείται. Από την άλλη όμως αυτό που έχει μεγάλο κόστος, κάποιες φορές δεν έχει και την ανάλογη αξία. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά την αξία της ελαιογραφίας, θέλω να δώσω στους καλεσμένους μου κάτι με πολύ μεγάλη αξία. Και σε κόστος (γιατί δεν είναι φτηνά) αλλά και σε κόπο και χρόνο. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Εσύ μπορεί αν στο έδιναν σε μια βάφτιση να το πετούσες, άλλοι μπορεί να το κρεμούσαν στο δωμάτιο του παιδιού τους! Ποντάρω στους δεύτερους;)

my_beba,το μπλογκ ειναι δικο σου???

Εσυ εισαι η Λευκη????

τελεια,θα σε παρακολουθω....I love blogs!!!

εμενα τα καδρακια μου αρεσαν...ακριβως γιατι κι εγω ειμαι φαν του χειροποιητου,της ζωγραφικης ακομη περισσοτερο:-D

του ντεκουπαζ να δεις!!!:mrgreen::mrgreen:

φανταζομαι οτι αν τα στολισεις κι αλλο θα δειχνουν πιο καλα...με το τουλι,καμια κορδελα...

Τα λευκα μερη στις απεικονισεις θα τα αφησεις ετσι η θα βαλεις κι αλλο χρωμα-λεπτομερειες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...