Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά Αγγελινάκι :) Ρε μπας και τριγυρίζετε στα ίδια κλαμπ με την Μαρκοπουλίνα και μας το παίζετε κινέζες; :P

η πινιάτα είναι ένα αμερικανο-μεξικάνικο έθιμο. Είναι ένα παιχνίδι. Φτιάχνουν έναν κούφιο πολύχρωμο γάιδαρο που μέσα έχει παιχνιδάκια και ζαχαρωτά και το κρεμάνε από ένα δέντρο. Μετά δένουν τα μάτια στα πιτσιρίκια κι αυτά χτυπάνε τον γάιδαρο με ένα ξύλο. Κι όποιο καταφέρει να τον σπάσει παίρνει τα ζαχαρωτά. Πλάκα έχει!

α μαλιστα....αρα ειναι για μεγαλυτερα παιδακια!

περαστικα αγγελινα!

Περαστικά Αγγελινάκι :) Ρε μπας και τριγυρίζετε στα ίδια κλαμπ με την Μαρκοπουλίνα και μας το παίζετε κινέζες; :P

Αχαχαχαχαχαχα με 500 χλμ απόσταση μεταξύ μας? Εκτος αν εχω εξωσωματικες εμπειρίες στον ύπνο μου και μετά δεν θυμάμαι τίποτα! :P

Μαρκοπόλο μου, πολύ μου άρεσε πώς του ξηγήθηκες του ανωμαλιάρη. ;):D

Γενικα σημερα παρατήρησα ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα ημέρα στις ΑνΑλ! Νέες εισαγωγές, επανεμφανίσεις από μελη που μας κάναν μαύρα ματια...αν είναι ετσι, να λείπω συχνότερα!

Και να καλωσορίσω με τη σειρά μου την Αρχοντούλα. Αρετή, τώρα που βρήκες καταπού πέφτει η πόρτα μας, μη μας λησμονείς! Κι εσύ το ίδιο, Ντάλια.

Εντιτ ευχαριστω για τα περαστικά, κορίτσια. Η Ζωπυρούλα δεν μπήκε να μας πει τι κανει,ε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

χθες ήταν φρικτή μέρα...

σήμερα είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά! παρ' όλα αυτά, πήγα το παιδί σχολείο, σούπερ μάρκετ και φυσικά... πήγα και δουλειά! τι να κάνω? όπως λέει κι ο μητροπάνος "τα εργοστάσια μεγάλα, τα μεροκάματα μικρά"...

αγγελίνα κι εσύ άρρωστη? κι η νίτσα, κάπως? α! θα παρανοήσω! σας έχω πει ότι έχω έναν θείο που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν συνέχεια κάτι και γι' αυτό αρρωσταίνουμε?:cool:

κατά τ' άλλα, είδα πως σήμερα απ' όλα είχε ο μπακτσές...:rolleyes:

υ.γ. λες να τα πίνω εγώ με την μάρκο στα ίδια μπαρ? πάντως... μάρκο... εγώ δεν σούρωσα (στα κιλά)...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

REEEEEEEEEEEEEE μΟΥ ΚΑΤΣΕ! ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΑΣ ΛΕΩ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΝ! ΑΕΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΛΙΔΕΣ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ 8Α ΤΟ ΕΧΩ ΠΟ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

dZJip3.png

Να 'μαι κι εγω...

Τι γινεται εδω μεσα ρε?

Η Μαρια το μεσημερι για να φαει δυο μπουκιες μας ακουσε ολη η γειτονια... Εχω πλεον αρχισει και απελπιζομαι...

Αερικο δοκιμασα και το κολπακι να της ανοιγω το στομα.. Απλα αναγουλιασε και το εφτυσε..

Μιλαμε τα νευρα μου σημερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

REEEEEEEEEEEEEE μΟΥ ΚΑΤΣΕ! ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΑΣ ΛΕΩ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΝ! ΑΕΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΛΙΔΕΣ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ 8Α ΤΟ ΕΧΩ ΠΟ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

τι λες βρε τρελλοκομείο? δεν καταλαβαίνω τίποτα!

φαίη, τι έπαθες? τι έγινε με την μικρούλα σου?

είμαι κομμάτια ρε κορίτσια αλλά πρέπει να πάω ν' αποχαιρετήσω την φίλη μου που φεύγει αύριο πρωί (για εξωτερικό)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...